- 15 Aralık 2012
- 1.090
- 1.371
- 133
- Konu Sahibi Emire27xxx
-
Bence ikinizde bana göre şanslısınız benim 16 kg kaldı hamilelik öncesine göre. Hedefe 20 kg. İlk hamileliğimde daha hızlı vermiştim ama o zaman sütüm olmamıştı hemen yemeye dikkat etmiştim sonra 1 ay diyet yapabildim. O zaman süt olsun diye pek de mücadele etmedim ilk olduğu için sanırım düşünemedim bide çok.kg alınca hemen zayıflama derdine düştüm şimdi daha bilinçliyim kilo verilir diye düşünüyorum öncelikli kızımı en iyi.şekilde bekleyeceğim şeyin anne sütü olduğumu düşünüyorum ve yemekten kısmıyorum sütüm az olmasına rağmen. Artması için çabalıyorum. Sadece su içmekle sütün olmadığını çok iyi anladım kesinlikle yemek tatlı şart su tek başına asla süt yapmıyor en azından benim bedenimdeAh canım ya ben zaten kilolu hamile kalmıştımyani aslında tam 20 kilo fazlam var nasıl olacak bilmiyorum. Önce şu 6 kiloyu vereyim bir. Senin de 13 kilo fena değilmiş
Sağolasın canım Mayıs ortasında doğdular :)canım günaydın doğum yaptın mı seen:) hayırlı olsun bebişlerin:) ne zaman doğdular allah bağışlasın canım
Çok iyi fikir ben de gün be gün tartılıp yazayım bundan sonra.Slm kızlar ben iki gündür başladım dikkat etmeye. Eskisi gibi defterim var ve ne yesem yazıyorum...
24temmuz 72,2
25temmuz 71,6
26temmuz 71,5
Biraz gram gram olacak ama yapacak bişey yok napalm... En azından 6lı rakamlara düşsem psikolojik olarak rahatlıycam...
Yediklerini de yaz. Ben diyetisyenimden öğrenmiştim bunu...Çok iyi fikir ben de gün be gün tartılıp yazayım bundan sonra.
Senin bu yediklerini yesem bende süt olmaz. Az değil mi??Bugün yediklerim
Kahvaltı patatesli omlet, ceviz, şekersiz çay
Ara sade türk kahvesi
Öğlen yoğurt az pide ekmek, ceviz ve karpuz
Ara ev yapımı çikolatalı dondurma
Akşam patlıcan oturtma, cacık
Ara kabuklu fıstık ve ev yapımı dondurma
Zaten sütüm azSenin bu yediklerini yesem bende süt olmaz. Az değil mi??
Ben yine kilo almışım ya2 hafta içinde 2,3 kg almış bulunmaktayım annemlere ne zaman gitsek en az bu kadar kg alıp geliyorum bugün dikkat etmeye başlıyorum. Kendime güzel bir haftalık beslenme listesi yapcam kalori hesabı da olacak. Diyet yaparken 1000- 1200 kalori civarı ayarlıyorum şimdi 1500-1700 calori olacak şekilde ayarlayacağım deneyeceğim süt durumuna göre
Doğumdan sonra kaçtın ben de sendenimBen yine kilo almışım ya81 olmuşum noluyor anlamadım bugün sinirden vişne reçelini götürdüm kahvaltıda. Şimdi de browni yapacağım ne de olsa veremiyorum
Browni yaptım geldim :)) doğumdan bir hafta sonra 73tüm hale bak şimdi 81im.Doğumdan sonra kaçtın ben de sendenim
Aaa sonradan almışsın.Browni yaptım geldim :)) doğumdan bir hafta sonra 73tüm hale bak şimdi 81im.
Ben bu listeyi yapamam.Ara öğünlerde bisküvi yerine meyve ayran kahve tüketilebilirdi ama eve yeni geldiğim için henüz alışveriş yapamadık meyve yoktu belki 1 ara yapmayabilirim
Hem de feci aldım benim gibisi yokturAaa sonradan almışsın.
Bugun birçok ayakkabımı Letgo da satışa koydum:)
Ben Allahtan tatlı falan yapmayı bilmiyorum... Zaten aramda çok yok. Kırk yıl yemesem aklıma gelmez.
Süt olur mu diye dertte etmiyorum. Yettiği yere kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?