- 16 Temmuz 2013
- 3.202
- 4.167
- 83
- Konu Sahibi Emire27xxx
-
Ayyy şimdi gördüm mjını.Hem de feci aldım benim gibisi yokturletgoda satılıyor mu kolay?
Ooo iyiymiş ben hep isteyene bedava dağıtıyorum. Ben de bir bakayım.Ayyy şimdi gördüm mjını.
Evet fiyatı uygun koyarsan hemen satılıyor. Bende kalabalık etmesin derdindeyim.
Bugun mesela tenis raketi sattım. :))
Dunde artık evin dekorasyonuna uymayan kitap rafları.
Çekmece düzenleyici sattım.
Oyle işte...
Çevremde öyle verecek birileri yok malesef.Ooo iyiymiş ben hep isteyene bedava dağıtıyorum. Ben de bir bakayım.
Aynen devam.
Çok haklısın ben de aynı korkudan azaltamıyorum yediklerimi. Tatlıyı falan da azalttım ama tam anlamıyla bırakamadım enerjiye çok ihtiyacım var valla.Ben gram kilo vermiyorum kızlar. Hoş kilo verecek birşey de yapmıyorum. Geçtiğimiz hafta bebek deli gibi emiyordu. Memede süt bırakmıyordu. Sütüm mü azaldı diye beni bir korku sardı. Bu korkuyla yediklerimden de kesemicem sanırım. Çünkü korkudan daha çok yemeye başladım acaba iyi beslenemedim mi diye. Şu ek gıda falan başlayana kadar ben kilo veremicem sanırımBebek bu kadar süte bağımlıyken diyet yapma riskine giremicem, korkuyorum. Aç olunca kıyameti kopartıyor, canım çıkıyor.
Kızlar merhaba..
Çok mahçup oldum size sayfayı açtım ama hiç giremedim. Biliyosunuz evimizde inşaat vardı uzun sürdü, o aralar tatile çıktık falan derken şimdi boşa düştüm. Hepinizin affına sığınıyorum.
Kilo konusuna gelince ben hala aynı kilodayım. Bir ara ketojenik diyet uyguladım 1 haftada 3 kilo verdim ama sütüm çok azaldı. Bıraktım. Araştırıyorum.
Sizler ne yaptınız? Geçmişi okuyacağım ama büyük kızım hasta oldu doktora gideceğiz gelince okurum artık.
Bugün spiral de taktırmayı düşünüyorum. Bakalım hayırlısı.
Annelik zor 3 çocukla daha zormuş.......
Belli bir süre istediğini yeyince artık doymaz oluyorsun. Nasıl alışırsan öyle devam ediyorsun.Ben de aynı kilodayım hala. Çocuğa süt yetiştiremicem korkusundan diyet falan yapamıyorum. Ayrıca hep açım. Tıka basa yiyorum
Belli bir süre istediğini yeyince artık doymaz oluyorsun. Nasıl alışırsan öyle devam ediyorsun.
İş ki alışkanlıklarımızı değiştirebilmek.!
Bu arada yapabileceğim bir diyet arıyorum
Hmm diyetisyene uyamama sorunum var benim yaa..Ben bebek 1 yaşında olunca diyetisyene gitmeye karar verdim.
Ben o doymaz aşamasındayım tatlıya doymaz en çokBelli bir süre istediğini yeyince artık doymaz oluyorsun. Nasıl alışırsan öyle devam ediyorsun.
İş ki alışkanlıklarımızı değiştirebilmek.!
Bu arada yapabileceğim bir diyet arıyorum
Benim hedefim 20 kilo. Az buz değil.Ayy inşallah ya.
Gerçekten zor ama daha önce 22 kilo verdim ama yapmadığım yöntem kalmadı..
zayıflama hapları, beden temizlikleri, şok diyetler, diyetisyenler ...... :))
İnşallah bu defa daha kolay veririm. Veririz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?