• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❀•Doğumdan sonra hep birlikte zayıflıyoruz•❀ ➭➭➭

Merhaba çiçeği burnunda güzel anneler..

Her kadın güzeldir ama sadece biraz daha bakıma ihtiyacı vardır..

Gelin hep birlikte gebelikten önce, sonra kilolarımızı ve ideal kiloya ulaşmak için neler yaptıklarımızı paylaşalım..

Hamilelikte ne kadar kilo aldık?
Doğumda ne kadarı gitti?
Sütümüz nasıl artar?
Neleri kısınca sütümüz azalır?
Doğumdan sonra hangi sporlar yapılır?
Spor yapmaya ne zaman başlanır??

Gelin kilolar yerleşmeden kovalım gitsin..

ASLA PES ETME.....:KK31::KK73::KK6:

ÜyeGeb. önceDoğ. giderkenDoğ. gelince3.Ay4.Ay5.Ay6.Ayhedef
Emire2786.710096.892...70
bir garip576460....52
cgkfte.7571....60
fener506992.589.2....
cigdemcig60.85....55
blacksea88101......
Zeydan607970....58
Alya90678274.9....65
Lockam46587270....55
burcusenk5370.362....50
Gunayfur61.57370....55
Lilithic55.......
Sosyologg_anne587470.....
efsunsuz.......
lilipit7393.589.4....65
heksi647875.....
Zehrayalçın8764.......
littlebee7297.594.5.....

@Bir garip
Cgkfte Cgkfte
fener50 fener50
C cigdemcig
B blacksea
@Zeydan
alya90 alya90
Lockam46 Lockam46
burcusenk burcusenk
G Gunayfur
Lilithic Lilithic
S Sosyologg_anne
efsunsuz efsunsuz
lilipit lilipit
heksi heksi
@Zehrayalçın87
littlebee littlebee

3. Ay sonunda kaç kilo oldunuz?

IMG_4828.JPG Şükür bunuda gördüm

Ayyy.. Evet evet hadiii... tam zamanı simdiii :KK6:
Bu arada ilk saygı baktım da doğum gittiği kiloyla dönen bi ben varım heralde :rolleyes:
Hamile kaldığım kilo 55
Doğuma 73 ile gittim
72.5 ile geldim :KK73:
Şu an 63 ki koyun :işsiz:
Süt azalmasından endişe ediyorum, ciddi bi diyete yeltenemiyorum. Ama bi yerden başlamak şart. Ve elbette bi egzersiz de şart. Leslie 'den filan baba arkadaşlar vardı. Ne dersiniz , deneyen var mı onu?

Beni ana evi mahvediyor gidiyorum garanti 3 kg evet dönüyorum o 3 kiloyu veriyorum bidaha gidiyorum yine verdiğimi alıyorum aynı kilodan inemedim bi. Neyse artık uzunca bir süre gidemeyeceğim herhalde veririm bundan sonra

diyetisyene daha önceki doğumumda gitmiştim bende uyamıyorum yasak kondukça aklıma onu yemek yer ediyor ve yiyorum.
Bende tamam artık kararlayım demek gerekiyor iş bende bitecek beynimde
O azim şuan beynime yavaş yavaş yer etmeye başladı. 6.ayda çalışmalara hızlı bir giriş yapacam inşallah

Ben aynıyım canım 66.5 veremiyorum benim de bünyem bu diyet te yspamıyorum iradesizim sanırım :(
Ilk oğlum da da bi sene sonra kilo vermiştim.

Kızlar uyguladıgınız herhangi bi aktivite varmı.ben gecen ip atlayarak baslayayım dedim.ilk gün 150 ikinci gün 160 atladım
Üçüncü gün aman allahım yok böyle bir agrı resmen yürüyemiyodum.bir hafta kadar agrısının gecmesini bekledim.şimdi tekrar baslamaya korkuyorum acıkcası

Slm kızlar, bugün bi delilik yaptım ve leslie 3mil e başladım :p:halay:
Bakalım ne kadar sürecek :KK49:

Kızlar uyguladıgınız herhangi bi aktivite varmı.ben gecen ip atlayarak baslayayım dedim.ilk gün 150 ikinci gün 160 atladım
Üçüncü gün aman allahım yok böyle bir agrı resmen yürüyemiyodum.bir hafta kadar agrısının gecmesini bekledim.şimdi tekrar baslamaya korkuyorum acıkcası

Evde mi atlıyorsunuz ip? Ben de atlamak istiyorum ama bu kiloyla atlarsam alt kattakilerle papaz oluruz diye düşünüyorum

Back