• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❀•Doğumdan sonra hep birlikte zayıflıyoruz•❀ ➭➭➭

Hem de feci aldım benim gibisi yoktur :eek: letgoda satılıyor mu kolay?
Ayyy şimdi gördüm mjını.
Evet fiyatı uygun koyarsan hemen satılıyor. Bende kalabalık etmesin derdindeyim.
Bugun mesela tenis raketi sattım. :))
Dunde artık evin dekorasyonuna uymayan kitap rafları.
Çekmece düzenleyici sattım.
Oyle işte...

Ayyy şimdi gördüm mjını.
Evet fiyatı uygun koyarsan hemen satılıyor. Bende kalabalık etmesin derdindeyim.
Bugun mesela tenis raketi sattım. :))
Dunde artık evin dekorasyonuna uymayan kitap rafları.
Çekmece düzenleyici sattım.
Oyle işte...
Ooo iyiymiş ben hep isteyene bedava dağıtıyorum. Ben de bir bakayım.

Ooo iyiymiş ben hep isteyene bedava dağıtıyorum. Ben de bir bakayım.
Çevremde öyle verecek birileri yok malesef.
Keske olsa. Çöpe atmaya kıyamıyorum. Hersey yeni. Zaten kac yıllık evliyimki....
Uygun yazıyorum hem kalabalık gidiyor hemde birinin işine yarıyor. Öğrenci falan oluyor genelde.

Evet dün kısmen diyetime uydum.
70,3 ile diyetisyenden çıktım. Bugun sabah 70,00 ile güne başladım....
Hadi hayırlısı...

Ben de bu hafta bir kilo verdim sadece hamuru ve tatlıyı kestim, meyve yiyorum. Normal öğünlerimi tüketiyorum. Süt yapar diye diye tatlıyı dayadılar yedikçe yiyesim geldi kilolarda cabası, sütüm hiç değişmedi ama. Tatlı olayı tam bir palavra.

Ben gram kilo vermiyorum kızlar. Hoş kilo verecek birşey de yapmıyorum. Geçtiğimiz hafta bebek deli gibi emiyordu. Memede süt bırakmıyordu. Sütüm mü azaldı diye beni bir korku sardı. Bu korkuyla yediklerimden de kesemicem sanırım. Çünkü korkudan daha çok yemeye başladım acaba iyi beslenemedim mi diye. Şu ek gıda falan başlayana kadar ben kilo veremicem sanırım :110: Bebek bu kadar süte bağımlıyken diyet yapma riskine giremicem, korkuyorum. Aç olunca kıyameti kopartıyor, canım çıkıyor.

Ben gram kilo vermiyorum kızlar. Hoş kilo verecek birşey de yapmıyorum. Geçtiğimiz hafta bebek deli gibi emiyordu. Memede süt bırakmıyordu. Sütüm mü azaldı diye beni bir korku sardı. Bu korkuyla yediklerimden de kesemicem sanırım. Çünkü korkudan daha çok yemeye başladım acaba iyi beslenemedim mi diye. Şu ek gıda falan başlayana kadar ben kilo veremicem sanırım :110: Bebek bu kadar süte bağımlıyken diyet yapma riskine giremicem, korkuyorum. Aç olunca kıyameti kopartıyor, canım çıkıyor.
Çok haklısın ben de aynı korkudan azaltamıyorum yediklerimi. Tatlıyı falan da azalttım ama tam anlamıyla bırakamadım enerjiye çok ihtiyacım var valla.

Merhaba arkadaşlar bende doğum yaptım 32 gün oldu maalesef ortak derdimiz kilolar 26 kilo fazlam var biran önce kurtulmak istiyorum sanırım burada pek arkadaş kalmamış ama birbirimize destek olmaya ihtiyacımız var bayram dönüşü sıkı bir şekilde başlayabilirim o zamana kadar dikkat edeceğim bu meşakkatli yolda benimle birlikte kimler var

Kızlar merhaba..
Çok mahçup oldum size sayfayı açtım ama hiç giremedim. Biliyosunuz evimizde inşaat vardı uzun sürdü, o aralar tatile çıktık falan derken şimdi boşa düştüm. Hepinizin affına sığınıyorum.
Kilo konusuna gelince ben hala aynı kilodayım. Bir ara ketojenik diyet uyguladım 1 haftada 3 kilo verdim ama sütüm çok azaldı. Bıraktım. Araştırıyorum.
Sizler ne yaptınız? Geçmişi okuyacağım ama büyük kızım hasta oldu doktora gideceğiz gelince okurum artık.
Bugün spiral de taktırmayı düşünüyorum. Bakalım hayırlısı.
Annelik zor 3 çocukla daha zormuş.......

IMG_5574.JPG

Tabii börekte yenmicek ve en zorlanacağım konu marketten hiçbir yiyecek bu süre içerisinde yenmicek.

Sonrasında ne yaparım bilmiyorum ama kendime böyle bir hedef koydum. Aylık 4 kilo.

Diyet yaparmıyım yada kendime program belirlermiyim bilmiyorum. Ama spor yapmam kesin gerekli. O da muhtemelen yürüyüş ve plates olacak.

Kızlar merhaba..
Çok mahçup oldum size sayfayı açtım ama hiç giremedim. Biliyosunuz evimizde inşaat vardı uzun sürdü, o aralar tatile çıktık falan derken şimdi boşa düştüm. Hepinizin affına sığınıyorum.
Kilo konusuna gelince ben hala aynı kilodayım. Bir ara ketojenik diyet uyguladım 1 haftada 3 kilo verdim ama sütüm çok azaldı. Bıraktım. Araştırıyorum.
Sizler ne yaptınız? Geçmişi okuyacağım ama büyük kızım hasta oldu doktora gideceğiz gelince okurum artık.
Bugün spiral de taktırmayı düşünüyorum. Bakalım hayırlısı.
Annelik zor 3 çocukla daha zormuş.......

Ben de aynı kilodayım hala. Çocuğa süt yetiştiremicem korkusundan diyet falan yapamıyorum. Ayrıca hep açım. Tıka basa yiyorum :bicak:

Ben de aynı kilodayım hala. Çocuğa süt yetiştiremicem korkusundan diyet falan yapamıyorum. Ayrıca hep açım. Tıka basa yiyorum :bicak:
Belli bir süre istediğini yeyince artık doymaz oluyorsun. Nasıl alışırsan öyle devam ediyorsun.
İş ki alışkanlıklarımızı değiştirebilmek.!

Bu arada yapabileceğim bir diyet arıyorum

Belli bir süre istediğini yeyince artık doymaz oluyorsun. Nasıl alışırsan öyle devam ediyorsun.
İş ki alışkanlıklarımızı değiştirebilmek.!

Bu arada yapabileceğim bir diyet arıyorum

Ben bebek 1 yaşında olunca diyetisyene gitmeye karar verdim.

Ayy inşallah ya.
Gerçekten zor ama daha önce 22 kilo verdim ama yapmadığım yöntem kalmadı..
zayıflama hapları, beden temizlikleri, şok diyetler, diyetisyenler ...... :))

İnşallah bu defa daha kolay veririm. Veririz..

Back