- 19 Nisan 2012
- 1.977
- 2.186
- 133
- Konu Sahibi Emire27xxx
Emire27xxx Bebeğim 1 aylık oldu. Kilom 88 canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dikey inen çizgi duruyor ne zaman kaybolacak bilen var mı?Kizlar kilo ayrı dert, şu karartılar ayrı dert. Rengi açıldı mı koltuk altı, perine ve göbeğinizin.
Dikey inen çizgi duruyor ne zaman kaybolacak bilen var mı?
Günaydın, 2 bebekle helal valla sana :)Eşimle tatil planı yaptık bayram öncesi için. Acil kilo vermem gerekiyor. Şu tatlıları azaltsam yeter. Kesin veririm.
Offf ya benimde hiç bişeyim olmuyo, hiç birşey almak istemiyordum zayıflamak istiyorum bir an evvel. İştahım çok açık maşallah yedikçe yiyesim geliyobende 15 gun annemın yanındaydım bende hıc bır yapmadım ve kılom sabıt kalmıs malesef.
eşim tatil planını yapmış eylül ekimde gidelim dememe rağmen ağustosta gıdelım dıyor...
dolabımda 1 tane yazlık tısortun bıkınının terliğin bile uzerime olmadıgını soyledım... alışveriş yapalım dedi.
dün o yokken ılk alısverişimi yaptım.
oda yazlık bır pantolon tısort ve ev sortu aldım.. xl, pantolonda 42 beden tam oldu ben gıttım 44 aldım rahat gıyeyım yapısmasın dıye.
yalnız hıc kendıme yakıstıramadım.
bu basenlerımı lime lime doğrayasım geliyor...
benim iştahım açık değil ama ne buursam onu yıyorum, bır duzzene oturtamadım. mesela sabah 5.30da kalkıyoruz bebısle ben kahvaltıyı saat 12-1 gıbı yapabılıyorum. bugun onuda yapamadım...Offf ya benimde hiç bişeyim olmuyo, hiç birşey almak istemiyordum zayıflamak istiyorum bir an evvel. İştahım çok açık maşallah yedikçe yiyesim geliyo
bende 15 gun annemın yanındaydım bende hıc bır yapmadım ve kılom sabıt kalmıs malesef.
eşim tatil planını yapmış eylül ekimde gidelim dememe rağmen ağustosta gıdelım dıyor...
dolabımda 1 tane yazlık tısortun bıkınının terliğin bile uzerime olmadıgını soyledım... alışveriş yapalım dedi.
oda yazlık bır pantolon tısort ve ev sortu aldım.. xl, pantolonda 42 beden tam oldu ben gıttım 44 aldım rahat gıyeyım yapısmasın dıye.
bende 15 gun annemın yanındaydım bende hıc bır yapmadım ve kılom sabıt kalmıs malesef.
Offf ya benimde hiç bişeyim olmuyo, hiç birşey almak istemiyordum zayıflamak istiyorum bir an evvel. İştahım çok açık maşallah yedikçe yiyesim geliyo
Ben daha alışveriş bile yapamadım eşimin şortlarını giyiyorum desem :)) kızlar buna bir son vermek gerek. Hamilelik döneminde 11 kilo aldım doğum yaptım hepsini verdim üzerine lohusada 6 kilo aldım yahu delilik.Pantolonlarımın hiçbirine giremeyince ben de pantolon aldım 44 beden. Dediğin gibi içim daraldığı için yapış yapış olmasın diye bol aldım biraz. Aynı durumdayız sanırım
Evet mantıklı. Devamlı girebilen biri olsun kilo değişimlerini falan görelim birbirimizi motive edelim.Emire yok o gelene kadar biri devralsa gelince yine üstlenir topiği. Güncellemeler için düşündüm böyle bir şeyi
Ah canım ya ben zaten kilolu hamile kalmıştım yani aslında tam 20 kilo fazlam var nasıl olacak bilmiyorum. Önce şu 6 kiloyu vereyim bir. Senin de 13 kilo fena değilmişmavimli çok şanslısın sadece 6 kg, derbeder ben 13 kg fazlam kalmış durumda şuan
canım günaydın doğum yaptın mı seen:) hayırlı olsun bebişlerin:) ne zaman doğdular allah bağışlasın canımAh canım ya ben zaten kilolu hamile kalmıştım yani aslında tam 20 kilo fazlam var nasıl olacak bilmiyorum. Önce şu 6 kiloyu vereyim bir. Senin de 13 kilo fena değilmiş