• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❀•Doğumdan sonra hep birlikte zayıflıyoruz•❀ ➭➭➭

Kizlar kilo ayrı dert, şu karartılar ayrı dert. Rengi açıldı mı koltuk altı, perine ve göbeğinizin.:KK57:

Annemlere memlekete geldim valla ye iç yat durumundayım baskül de yok ne durumdayım bilemiyorum kesin kilo almışımdır ama...

Emire27xxx Emire27xxx beni de listeye ekleyebilir misin?
Doğum öncesi kilom 76
Doğuma giderken 100
Doğumdan hemen sonra 90
Şimdi 84 kilodayım
Hedefim 65 kilo
2 gündür yürüyüşe başlıcam havalar bozdu.
İşe başladığımda hedefime yaklaşmayı ümit ediyorum. Şu an gebelikten önceki pantolonumu giyebiliyorum ama sandaletlerim olmuyor. Ödem hala bitmedi. Suyu arttıramadım yani başta içiyordum da sonra günde 1 bardak bile içemedim suyu. Zor bir lohusalık geçirdim :(
Umarım hedefimize ulaşırız En Büyük KK

Eşimle tatil planı yaptık bayram öncesi için. Acil kilo vermem gerekiyor. Şu tatlıları azaltsam yeter. Kesin veririm.

Eşimle tatil planı yaptık bayram öncesi için. Acil kilo vermem gerekiyor. Şu tatlıları azaltsam yeter. Kesin veririm.
Günaydın, 2 bebekle helal valla sana :)
Emire27xxx Emire27xxx uzun zamandır girmiyor.
Biz bir yerden başlayalım bence artık. Ne yiyoruz neler yapıyoruz, emziriyoruz, süt olsun diye herşeyi yiyoruz, en büyük hatayıda burada yapıyoruz

Sanırım kilo aldım annemin yanında. Tartılamıyorum da ama çok şişmiş hissediyorum. 84 le geldim fazlasıyla gidecem sanırım burdan

bende 15 gun annemın yanındaydım bende hıc bır yapmadım ve kılom sabıt kalmıs malesef.
eşim tatil planını yapmış eylül ekimde gidelim dememe rağmen ağustosta gıdelım dıyor...
dolabımda 1 tane yazlık tısortun bıkınının terliğin bile uzerime olmadıgını soyledım... alışveriş yapalım dedi.
dün o yokken ılk alısverişimi yaptım.
oda yazlık bır pantolon tısort ve ev sortu aldım.. xl, pantolonda 42 beden tam oldu ben gıttım 44 aldım rahat gıyeyım yapısmasın dıye.
yalnız hıc kendıme yakıstıramadım.
bu basenlerımı lime lime doğrayasım geliyor...

bende 15 gun annemın yanındaydım bende hıc bır yapmadım ve kılom sabıt kalmıs malesef.
eşim tatil planını yapmış eylül ekimde gidelim dememe rağmen ağustosta gıdelım dıyor...
dolabımda 1 tane yazlık tısortun bıkınının terliğin bile uzerime olmadıgını soyledım... alışveriş yapalım dedi.
oda yazlık bır pantolon tısort ve ev sortu aldım.. xl, pantolonda 42 beden tam oldu ben gıttım 44 aldım rahat gıyeyım yapısmasın dıye.
Offf ya benimde hiç bişeyim olmuyo, hiç birşey almak istemiyordum zayıflamak istiyorum bir an evvel. İştahım çok açık maşallah yedikçe yiyesim geliyo

Offf ya benimde hiç bişeyim olmuyo, hiç birşey almak istemiyordum zayıflamak istiyorum bir an evvel. İştahım çok açık maşallah yedikçe yiyesim geliyo
benim iştahım açık değil ama ne buursam onu yıyorum, bır duzzene oturtamadım. mesela sabah 5.30da kalkıyoruz bebısle ben kahvaltıyı saat 12-1 gıbı yapabılıyorum. bugun onuda yapamadım...

bırsey almayıncada olmuyor.hamılelıklerı döndurup dondurup gıymek cok moral bozucu..:(

Pantolonlarımın hiçbirine giremeyince ben de pantolon aldım 44 beden. Dediğin gibi içim daraldığı için yapış yapış olmasın diye bol aldım biraz. Aynı durumdayız sanırım :110:

Emire yok o gelene kadar biri devralsa gelince yine üstlenir topiği. Güncellemeler için düşündüm böyle bir şeyi

Pantolonlarımın hiçbirine giremeyince ben de pantolon aldım 44 beden. Dediğin gibi içim daraldığı için yapış yapış olmasın diye bol aldım biraz. Aynı durumdayız sanırım :110:
Ben daha alışveriş bile yapamadım :( eşimin şortlarını giyiyorum desem :)) kızlar buna bir son vermek gerek. Hamilelik döneminde 11 kilo aldım doğum yaptım hepsini verdim üzerine lohusada 6 kilo aldım yahu delilik.

Ah canım ya ben zaten kilolu hamile kalmıştım :KK43: yani aslında tam 20 kilo fazlam var nasıl olacak bilmiyorum. Önce şu 6 kiloyu vereyim bir. Senin de 13 kilo fena değilmiş :KK66:
canım günaydın doğum yaptın mı seen:) hayırlı olsun bebişlerin:) ne zaman doğdular allah bağışlasın canım

Back