• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Benim niyetim yok ahretlik :( benim adam Nisan ayında bıraktı 9 aydır içmiyor bana da diyor ama hemen hırlamaya başlıyorum😵‍💫 sitede öfkemin binde birini görüyorlar denk geldiklerinde ama evdekiler bilir beni, çıldırdım mı tozu dumana katarım, kötü bir şey ama sigara öfkemi frenliyor :( paket paket içmiyorum ama yine de içiyorum sonuçta.
Ben bir ara bırakmıştım 2-5 ay kadar sonrs gene başladım,eşimde gel bırakalım diyorda bende çok tınlamıyorum yani.
Kafada bitmedikçe bu iş zor artık bende istiyorum da olmuyor işte sevin üzül ağla her şartta içiliyor bu merette.

Eklentiler

• IMG_20250108_155044.jpg
    IMG_20250108_155044.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 7
Ben bir ara bırakmıştım 2-5 ay kadar sonrs gene başladım,eşimde gel bırakalım diyorda bende çok tınlamıyorum yani.
Kafada bitmedikçe bu iş zor artık bende istiyorum da olmuyor işte sevin üzül ağla her şartta içiliyor bu merette.
Ben bırakmayı hiç denemedim, bahane değil savunma da değil lakin önce babamın vefatı sonra annemin, derken akraba sandığım herkesin gerçek yüzünü görüp gırtlak gırtlağa geldiğimiz kavgaların içinde buldum kendimi, kendimden korktum ahretlik, yani o kavgalara esnasında bir es verip sigara içmesem yapabileceklerimden korktum çok korkunç şeyler geçti aklımdan o kadar üzerime geldiler ki delirttiler sonra delirttikleri kadından korktu kadını da erkeği de, sinirlenince çok gözüm dönüyor benim, inan ki burada çok daha sakinim kırıyorum belki ama frenleyerek yapıyorum bunu, bu yüzden hiç niyetlenemiyorum yürüyüşü yapma sebeplerimden biri de kendimi kontrol altında tutabilmek, sinirlenince de öfke kontrolü sağlamak için yürüyorum.

Sinirlenince tek artım midem hiçbir şey almaz, kimi sinirlenince yemeğe vurur kendini bende tam tersi sinir yemek isteğimi köreltiyor😵‍💫

abla niye akışta hic gözükmuyorsun orayada uğrasana herkes orda😁
Profil mesajlarında demi,kimin sayfasındasınız.

Ben bırakmayı hiç denemedim, bahane değil savunma da değil lakin önce babamın vefatı sonra annemin, derken akraba sandığım herkesin gerçek yüzünü görüp gırtlak gırtlağa geldiğimiz kavgaların içinde buldum kendimi, kendimden korktum ahretlik, yani o kavgalara esnasında bir es verip sigara içmesem yapabileceklerimden korktum çok korkunç şeyler geçti aklımdan o kadar üzerime geldiler ki delirttiler sonra delirttikleri kadından korktu kadını da erkeği de, sinirlenince çok gözüm dönüyor benim, inan ki burada çok daha sakinim kırıyorum belki ama frenleyerek yapıyorum bunu, bu yüzden hiç niyetlenemiyorum yürüyüşü yapma sebeplerimden biri de kendimi kontrol altında tutabilmek, sinirlenince de öfke kontrolü sağlamak için yürüyorum.

Sinirlenince tek artım midem hiçbir şey almaz, kimi sinirlenince yemeğe vurur kendini bende tam tersi sinir yemek isteğimi köreltiyor😵‍💫
Benimde bir anlık oldu hadi deneyim dedim zorlandım biraz birde tam diyet zamanında düşün yani mide boş wc derdi bide epey zorlanmıştım o döenmlerde.

Aile dertleri maalesef insanın canını sıkıyor bişi desen kavga çıkıyor sussan senin moralin bozuluyor sakin kalmakta zor zaten iyi bir d,renç sağlamak gerekiyor.Burada bende sakin duruyorum arada gözüm dönüyor tutamıyorum kendimi .
Dışarda gözüm görmez direk kavgaya girerim deli tarafım da çoktur.

Dediğinden bend eöyleyim kendimi kilitliyorum genelde çok aramam yemeği,çok daraldıysam kocaya kızdıysam evde alkol varsa içerim sarhoş olurum.

O kadarda olur ahretlik arada düzen filan bozuluyor,şimdi 7500 adım atacan demigerçi sen her gün yürüyüş yapıyorsun telafi edersin nasılsa

Kızımın yanına gidince dengem bozuluyor orada yiyip eve gelince yulaflı omlet yiyiorum :KK53:
Bazılarıda süresiz ceza oluyor 2 yıla yakın olan bile var.
,bir cezanın bitiş süresi 3 ay oluyor ki,cezan 0 puan olsun
Olsun olur arada öyle :KK39:
ooo baya cezalar varmış neden ceza alıyor insanlar bileyimde ona göre davranayım :ıslık:
Ben bir kez aldim oda 1gun sürmüştu galiba dogumdaydim o an🤣
hadi yaa sen neden ceza almıştın?

Profil mesajlarında demi,kimin sayfasındasınız.

Benimde bir anlık oldu hadi deneyim dedim zorlandım biraz birde tam diyet zamanında düşün yani mide boş wc derdi bide epey zorlanmıştım o döenmlerde.

Aile dertleri maalesef insanın canını sıkıyor bişi desen kavga çıkıyor sussan senin moralin bozuluyor sakin kalmakta zor zaten iyi bir d,renç sağlamak gerekiyor.Burada bende sakin duruyorum arada gözüm dönüyor tutamıyorum kendimi .
Dışarda gözüm görmez direk kavgaya girerim deli tarafım da çoktur.

Dediğinden bend eöyleyim kendimi kilitliyorum genelde çok aramam yemeği,çok daraldıysam kocaya kızdıysam evde alkol varsa içerim sarhoş olurum.
Offf valla ben kocaya kızsam iyi, kavga ederiz deşarj olurum biter ama beni akrabalar delirtiyor baba tarafından olanları hakladım, anne tarafındakiler de korkak çıktı yüzüme bir şey diyemiyorlar.

Olsun olur arada öyle :KK39:
ooo baya cezalar varmış neden ceza alıyor insanlar bileyimde ona göre davranayım :ıslık:

hadi yaa sen neden ceza almıştın?
Kebablar tatlılar filan olunca gelde yeme şimdi yani.
Genelde polemikten gittim,bazılarıda bel altı laflar onların ki direk terbiyesizlik zaten.
Offf valla ben kocaya kızsam iyi, kavga ederiz deşarj olurum biter ama beni akrabalar delirtiyor baba tarafından olanları hakladım, anne tarafındakiler de korkak çıktı yüzüme bir şey diyemiyorlar.
Ben genelde kavga etmiyorum sakin dururum sonra hallederim ,akrabalar hep mi böyle yani bir dursalar keşke sussalar azıcık.

günü özetliyorum
-sabah sebzeli yumurtalı fit kek yapmıştım 1 dilim ondan
-öğlen hindili salata
-arada 1 tkahvesi+1yeşilçay 1 activia probiyotik+2 dilim mango( hepsi aynı anda değil gün içine yaydım)
-akşam da 4-5 kaşık yeşil mercimek yerim

2 gündür de sabahları gül sirkesi karıştırıyorum 1 bardak suya, baya duyuyorum bu aralar bir deneyim dedim

2lt su içtim şu saate kadar + sı gelir daha

Back