- 20 Nisan 2024
- 552
- 820
- 27
Oooo afiyet olsun. Çok severim kendilerini.Sabah sporu:
15 dakika karın egzersizi
Öglen sporu:
47 dakika leslie tarzı kardiyo videosu
11 dakika agirlikli leslie (3kilo)
+7 dakika leslie
Akşam sporu:
31 dakika 5 kilo dambıl ile tüm vücut egzersizi+koşu
5 dakika leslie
5 dakika koşu
Bugün spor fazla oldu suflenin cezası olarak
Guncelledim cnm.Gunaydın....
Cumartesi sabahı 75.5'dim uc gun kactı bıraz sımdı 76.2 olmuş....moraller bozuk ya
Guncelledim. Ne güzel rakamlardasin darısı başıma.bugün tartılma günümdü 59.3 den 58.4 olmuşum
güncel kilom 58.4
Olur olur merak etmeyin moral bozmayın yeter yememeniz gereken birşey bile yeseniz bozdum diyip bırakmayın yeterGuncelledim cnm.
Guncelledim. Ne güzel rakamlardasin darısı başıma.
Teşekkürler canımOooo afiyet olsun. Çok severim kendilerini.
Koşuyu nasıl yaptın ?
O aldıgın çoğu ödem dikkat edersen cok çabuk gider kendini salma toparlanGunaydın....
Cumartesi sabahı 75.5'dim uc gun kactı bıraz sımdı 76.2 olmuş....moraller bozuk ya
Aaa tamam kaçsın şimdi yazayım hemennnnurovic canım tabloya güncel kilomu girmeyi unutmuşsun haftaya karısıklık olmasın kilo bildirirken diye hatırlatım dedim
tebrik ederim canım gayet iyi gidiyorsunbugün tartılma günümdü 59.3 den 58.4 olmuşum
güncel kilom 58.4
canım benide güncellememişsin sanırım. geçen hafta çeşamba 56.5 gelmiştim.Aaa tamam kaçsın şimdi yazayım hemennn
Yazdım cnmcanım benide güncellememişsin sanırım. geçen hafta çeşamba 56.5 gelmiştim.
64.400 canımAaa tamam kaçsın şimdi yazayım hemennn
teşekkür ederimtebrik ederim canım gayet iyi gidiyorsun
bizdede 5 kg lık var ama çok ağırlar onlarla bişey yapamıyorum bende en kısa zamanda 3 kg lık almayı düşünüyorum.Kızlar yeni dambıl sipariş verdim 3 kiloluk bendeki dambıllar 3 yazıyor üstünde ama bana hıc 3 gibi gelmiyor sanki daha hafif gibi boşuna kullanıyor musum gibi hissediyorum oyüzden yenisini aldım yarın gelir inşallah karsılastırırım ikisini bu bendeki dambıllar eliptik bisiklet aldıgımda yanında hediye gelmişti oyüzden pek guvenemedım agırlıgına 3 kilodan sonra bir kaç ay alısma süreci olacak sonrasında 4 kilo alacagım elimde 5 kilo da var daha sonra 6 7 8 kilo derken 1 sene sonunda halter seti almayı düşünüyorum 25 30 kilolukevi spor salonu yapıcam kafaya koydum
5 kilo ile tüm vücut yada tek bölge odaklı set halınde calısman lazım canım her videoda olmuyor agırlar çünkü ama 2 3 kilo ile ağırlıklı kardiyo yaparsın alıstıkca ben 5 kilo ile mesela 3 şet 10 15 tekrar squat yapıyorum hemen arkasından 40 saniye koşu 20 30 saniye arası dinlenme fakat oturmadan yavaş yüruyus seklınde bu sekılde yaparsan cok zorlanmazsın 5 kilo bana biraz az geliyor eskısı kadar yormuyor elimde bilek agırlıgı var ayak için 2 kiloluk olmazsa onlarıda takıp 7 kilo olarak calısabilirim yada dambıla takıp direk onu 7 kilo olarak kaldırabılırım squat lunch omuz sırt hareketlerindebizdede 5 kg lık var ama çok ağırlar onlarla bişey yapamıyorum bende en kısa zamanda 3 kg lık almayı düşünüyorum.