- 20 Nisan 2024
- 552
- 820
- 27
Misafirim vardı gittiler.Bugün pazar herkez geziyor galıba kimsecikler yokiyi pazarlar herkeze
Ben sporumu bitirdim bugün bacak günü ilan ettim fena yandım
Ne güzel benımde canım sıkılıyor birileri gelse gitsem havalarda ısınmıyor ki gezelimMisafirim vardı gittiler.
Spor yapmadım ben daha. Akşam senin şu videoyu yapacam bakalım :)
Teşekkürler canım ellerine saglık1 su bardağı keçiboynuzu unu
3/4 su bardağı tahin
Yoğur, ceviz büyüklüğünde yuvarla.
180° önceden ısıtılmış fırında 10-15 dk pişir.
Kizlar bugün yaptım, 2 tane yedim.
Çok harika oldu, denemek isteyenlere şimdiden afiyet olsun.
1 tanesi 85-90 kcall
Bal hariç malzemeler var.Teşekkürler canım ellerine saglıkmalzemeleri alınca mutlaka denerim❤
O hurmalı tarif paylasmıstım sende mutlaka onu dene asırı lezzetli oldu
Ben bugün kalan 2 taneyide yedim dayanamadım cok guzel gerçekten sağlıklı şeyler genelde kötü oluyor ama bu tarif ve muzlu yoğurtlu dondurma olan 2 si muhteşem gerçekten bir ömür sadece bunları yiyip abur cubur yemeden rahat geçiririmBal hariç malzemeler var.
Salı günü yapacağım bakalım
Canım tahin sevmezsen deneme bence. Çünkü tahin tadı baskin. Sadece tatlı kısmı keçiboynuzundan geliyor. Ama ben bayıldım ya. Tatlı istediğimi aldı. Böyle böyle kilo koruma kısmında da bunları surdurursek kolay kolay kilo almayız bence.Ben bugün kalan 2 taneyide yedim dayanamadım cok guzel gerçekten sağlıklı şeyler genelde kötü oluyor ama bu tarif ve muzlu yoğurtlu dondurma olan 2 si muhteşem gerçekten bir ömür sadece bunları yiyip abur cubur yemeden rahat geçiririmsenin tarif için malzeme alıp denicem kesin normalde tahin sevmem ama keçiboynuzu unu ile hoş olabilir keçi boynuzu nu severim
Yok tahini hiç sevmem normalde tadı baskınsa yiyemem belki ama keçiboynuzu unu yinede alayım bir cok tarifte var çeşit çeşit tatlı yapar yerim rafine şekersiz unsuz yesekte kilo yapmaz misCanım tahin sevmezsen deneme bence. Çünkü tahin tadı baskin. Sadece tatlı kısmı keçiboynuzundan geliyor. Ama ben bayıldım ya. Tatlı istediğimi aldı. Böyle böyle kilo koruma kısmında da bunları surdurursek kolay kolay kilo almayız bence.
oh maşallah yine harika bir program olmuş. 15 dakika videosu ilgimi çekti bakacağım bende. kısa ama etkili egzersizleri daha çok seviyorum.Sabah sporu:
13 dakika karın egzersizi
Öglen sporu:
15 dakika 15 günde forma gir 4.gün videosu
31 dakika (son 15 dakikası 3kilo dambıl ile) tüm vücut kardiyo egzersizi
5 dakika soğuma egzersizi(zaman buldukça soğuma yapıcam artık kas eklem ağrısı olmaması için)
Akşam sporu:
45 dakika Leslie
daha ne olsunSalı Perşembe spora gidicem
P.tesi,cars,cuma da Leslie 3 mil yapicam
Eliptik de var .
E diyet zaten var.
Ben bunlarla az peşinden gelirim zaar
bende aynı senin gibiyim. dertlerimiz ortak canım. gitmeyen sezeryan göbeği. evde olsam kesin çok daha etkili sporlar yapar bitirirdim ama çalışınca gerçekten vakit ayıramıyorsun. zumbayı bende secerim ayrıca bi ara yapmıştım videolardan evdeYa benim derdim ne biliyor musun; hedef kiloya inip kilo koruma modunda spora yönelmek. Can çıkar huy çıkmaz derler o misal. Çok tez canliyim maalesef. Görünüş olarak kilolu durmuyorum zaten tesettürlüyum de belli de olmuyor fazla kilolar. Benim asıl kilo göbekte. İki sezeryan doğum sonrası da nasıl tam olarak gider bakacaz. En zoru da karın ya. Egzersizlerde çok sıkılıyorum bana zumba lazım da o da zor burda.
çok güzel götürdün canım 5 gün az değil. 1 kiloda fena değil. ama bence sende çok etkili olmadı. ben 5 gün yapsam rahat 2 kilo giderdi. her detoks herkese yaramıyor malesef. yine azminden dolayı tebrik ederim seni.5 gün hurma detoxu
Başlangıç 63
Bitiş 62
*Normal diyetteki kadar kilo kaybı olmuş, regl etkisi de yansımış olabilir tartıya.
ergin kırbaç ta yağ kasa dönüşmez demişti. yağ erir, kaslar çalışmayla kazanılır demişti.Evet ama bazılarıda öyle birşey yok yağ kasa dönülmez diyor
oh süper 5 li rakamlara az kaldıGünaydın
1.2 vermişim bu hafta.
Güncel kilo : 61.8
tebrik ederim canım beklediğinden fazla eksi çıktınGünaydın
1.100- ile geldim
Güncel kilo 64.400
Teşekkürler canımoh maşallah yine harika bir program olmuş. 15 dakika videosu ilgimi çekti bakacağım bende. kısa ama etkili egzersizleri daha çok seviyorum.
daha ne olsunsüperolur
bende aynı senin gibiyim. dertlerimiz ortak canım. gitmeyen sezeryan göbeği. evde olsam kesin çok daha etkili sporlar yapar bitirirdim ama çalışınca gerçekten vakit ayıramıyorsun. zumbayı bende secerim ayrıca bi ara yapmıştım videolardan evde
çok güzel götürdün canım 5 gün az değil. 1 kiloda fena değil. ama bence sende çok etkili olmadı. ben 5 gün yapsam rahat 2 kilo giderdi. her detoks herkese yaramıyor malesef. yine azminden dolayı tebrik ederim seni.
ergin kırbaç ta yağ kasa dönüşmez demişti. yağ erir, kaslar çalışmayla kazanılır demişti.
oh süper 5 li rakamlara az kaldı
tebrik ederim canım beklediğinden fazla eksi çıktın
Ben totale bakıyorum ama herhalde tek seferde olan doğrusudur.Gün içinde 10 bin adımı buluyorum normalde. Bugün 13bin adimdayim. Total değilde tek seferde tempolu yürüyüşü mü baz alacagiz. Herkesin fikri değişiyor Google da bakınca.