- 8 Aralık 2009
- 4.134
- 5.582
inşallah motivason olması açısından sürekli buralardayım insanların deneyimlerini okuyorum. 58 de 54 e düşmek gerçekten çok çok zor. o kadar çok kalori açığı oluşturmanız gerekirki. çok az yiyorum 200-300 gr verebilmek içinBende oğlum da 30 kilo aldımkızımda 5 kilo almıstım sadece ama doğumdan sonra emzirme az sürüp cok yiyip sıfır hareketle 115 e cıkmıstım kendı kendıme 9 ayda 55 kilo verdim cok sukur birdaha öyle kılo almadım en yuksek 74 oldum oda cok kısa süre cok sukur ki 74 e de 1 sene sporu bırakıp tatlı yiyerek geldim 65 ten 74 e cıkmıstım oğlumda kilom hızlı gitti emzirme oldu ıcın halada emziriyorum buarada 3 buçuk yasında ben spor olarak hep agırlık leslie kardiyo ip atlama tarzı yapmıştım suandada o sekılde devam ediyorum ama çalışmadım ıcın vakit ayırabiliyorum sende kendine göre düzen oturtmussun çalışmana rağmen harikasın ozaman sadece karın ekleyerek yola devam edebilirsin inşallah burda birlikte hedefledimiz kılo ve vücuda kavuşuruz
Evet sürekli araştırıyorum bende en güzeli yeni bilgiler edinmek bizi geliştiriyorinşallah motivason olması açısından sürekli buralardayım insanların deneyimlerini okuyorum. 58 de 54 e düşmek gerçekten çok çok zor. o kadar çok kalori açığı oluşturmanız gerekirki. çok az yiyorum 200-300 gr verebilmek için
Ben de alışveriş yapıyorum iki haftadırKızlar gece gece alışveriş merakı geldi ya bişi fark ettim kılo verdikçe kıyafet alasım gelmeye basladı sizde de aynı durum varmı
Kızlar gece gece alışveriş merakı geldi ya bişi fark ettim kılo verdikçe kıyafet alasım gelmeye basladı sizde de aynı durum varmı
Bende tam tersi 54 olmadan yeni alışveriş yapmıyorum mevcutlar 36-38 beden zaten oluyor. 54 olur ve korumaya başlarsam ona göre yaparım hele bi haziranı göreyimBen de alışveriş yapıyorum iki haftadır
Dün alamadım sonucları işten dolayı yetişemedim ama d vit dusuk gorunuyor. Troidlerde sorun yok gibi. Şekerim biraz yuksek çıkmış ama gece tatlı yemiştim ondan sanırımHadi inşallah seninde temiz çıkar sadece vücut inatlasıyordur da oda kırılır cok sürmeden
geçmiş olsun. vücutta d vitamini eksikliği de kilo vermeyi zorlaştırıyor diye duymuştum.Dün alamadım sonucları işten dolayı yetişemedim ama d vit dusuk gorunuyor. Troidlerde sorun yok gibi. Şekerim biraz yuksek çıkmış ama gece tatlı yemiştim ondan sanırım
evet bende onu gordum. Hormon testi falan da yaptırdım da onları hiç anlayamadım. Trioidlerim normal cıkmıs selenyum diye bir sey var o henüz çıkmadı ama troidle alakaymış. Şekerimi biraz kontrol edeceğim ara ara insallah tatlıdandırgeçmiş olsun. vücutta d vitamini eksikliği de kilo vermeyi zorlaştırıyor diye duymuştum.
Ben de hergun tartiliyorum ama pazarları baz alıyorum tabloya işlemek için.sanırım tartı gününüz pazar günü.
ben hergün tartılıyorum. öyle daha dikkatli davranabiliyorum. iyi geliyor bana
ama bende sizinle pazar günleri paylaşırım kilomu.
inşallahevet bende onu gordum. Hormon testi falan da yaptırdım da onları hiç anlayamadım. Trioidlerim normal cıkmıs selenyum diye bir sey var o henüz çıkmadı ama troidle alakaymış. Şekerimi biraz kontrol edeceğim ara ara insallah tatlıdandır
bende çarşamba sahalarını baz alıyorum. bi çarşamba günü başladığım için. ama sizinle pazar günümü paylaşırımBen de hergun tartiliyorum ama pazarları baz alıyorum tabloya işlemek için.
Yok cars gününü paylaşın ben tabloya işlerim o günü.inşallah
bende çarşamba sahalarını baz alıyorum. bi çarşamba günü başladığım için. ama sizinle pazar günümü paylaşırım
Geçen hafta bana oldu. Hatta 200 gr almış olarak kapattım haftayi. Ara sıra oluyor pes etmeden yola devam.9 gundur dıyetteyım yürüyorum su ıcıyorum son iki gündür reglim ve tartılıyorum aynı kılodayım sinirlerim bozuluyor artık ya 6 dan sonra bişey ytemıyorum 16 saat ac kalıyorum ama yok gıtmıyor bu sekılde olan var mı ya