- 10 Temmuz 2010
- 292
- 124
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Ben de özledim kuzummKuzumm çokkk teşekkür ederimmmah senide özlemişim yeniden birlikte olmamızzz çok güzel
Kuzum bi test yapsan ?Bilmiyorum ki canım ya yumurtlamayı yakaladım mı ne zamandı bilmiyorum belki diyorum geç yumurtlama olmuştur geç döllenme olur flan diye avutuyorum işte kendimi
Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsınMerhaba herkese , ben de 4 şubatta 9 haftalık bebeğimi düşük yaptım maalesef ,doktor 1 adet görelim yeterli dedi , Nisan mayıs gibi gebelik istiyorum tekrar nasipse
Sat:4 Mart
Bat: 1 Nisan
Merhaba canım beni de eklermisin sat:28 Şubat bat:23 Mart
ekim kasım Aralık topıgınde beraberdik yine beraberizhayırlara vesile olsun insallah
Mervişşş beni hatırladınmı buralardayım halaCanım adet geçmeden çıkıyor genelde, 2 3 gün önce
Gün içinde yaptım negatif çıktı canımKuzum bi test yapsan ?
Düşükten sonra adet düzensizliği oluyor diye biliyorum. Takip et sen yine de sürpriz ne gebelikler oluyor. Allah gönlüne göre versin inşallahGün içinde yaptım negatif çıktı canım
Kuzumm adını hatırlayamadım değiştirmedin demi ?Mervişşş beni hatırladınmı buralardayım hala
Yaa o zaman negatiftir kuzum ya da belki geç döllenmedir inşallah öyledirGün içinde yaptım negatif çıktı canım
İnşallaaah kuzummmBen de özledim kuzumminşallah yine hiç ayrılmadan hep birlikte hamiş topiği kurar geçeriz oraya
Aşılama haberlerinizi duydukça seviniyorum. Yalan yok çok bekledik. Bir ucundan başlamak lazım kuzum, ben vaktin önemli olduğunu dört aşılamadan sonra anladımAşılama tayfasına ben de katıldım büyük ihtimal pazartesi Salı olucak aşılamam kuzucum bu ay bize şans getirecek inanıyorum
Edacım canım benim inşallah herşey çok güzel olacak hepimiz içinAşılama haberlerinizi duydukça seviniyorum. Yalan yok çok bekledik. Bir ucundan başlamak lazım kuzum, ben vaktin önemli olduğunu dört aşılamadan sonra anladıminşallah ilk aşılamada hamiş haberini alacağız canım
Çok üzüldüm canım keşke sağlıklı ilerleseydi ama önümüzdeki ay şansın yüksek kimyasaldan sonra hemen hamiş olan çok kişi var. Ama sen bi doktorla mı görüşsen. Genetik testi yaptırmış mıydınÇok silik birşeyler var ama dediğim gibi kimyasal koyulaşacağına siliniyor
Görüşücem canım adet olunca gitmeyi planlıyorum hormonlara falan baktırıcam. Yok genetik yaptırmadım onu da konuşucam canım. Kimyasal olup duruyor sürekli inşallah Rabbim tez zamanda nasip ederÇok üzüldüm canım keşke sağlıklı ilerleseydi ama önümüzdeki ay şansın yüksek kimyasaldan sonra hemen hamiş olan çok kişi var. Ama sen bi doktorla mı görüşsen. Genetik testi yaptırmış mıydın