- 9 Mart 2022
- 8.237
- 6.268
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Çok arada kalmış bir değer bence yarın daha koyu çıkacak gibi geldi banaBilmiyorum kuzum ya ama bu test 2.49 değerin ertesi günki test kafam çok karışık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok arada kalmış bir değer bence yarın daha koyu çıkacak gibi geldi banaBilmiyorum kuzum ya ama bu test 2.49 değerin ertesi günki test kafam çok karışık
Kuzu bazı testler gereğinden fazla hassas işte o yüzden olabilir amabi testin varsa yapsana yine böyle mi olacak?Yaa bilemedim canım. Tamam kimyasal olsa 2.49 değerden sonra testlerim de negatif olması gerekmez miydi.
Ayy inşallah koyu çıkar aminnnÇok arada kalmış bir değer bence yarın daha koyu çıkacak gibi geldi bana
İnşallah kuzucum inşallahOyyy kuzucummilk ve son aşılamamız olur inşallahh
AminnnAyy inşallah koyu çıkar aminnn
Cıks bu test hiiiiiiç hassas değil hatta dandrik diye 5-10 tane alıp eğlencesine yapıyordum bide ucuz. Eşime dedim test al diye daha eve gelmedi büyük ihtimal yarın yaparım canımKuzu bazı testler gereğinden fazla hassas işte o yüzden olabilir amabi testin varsa yapsana yine böyle mi olacak?
Canım kuzum öpüyorumhepımıze ugur getırsınEvetttt hanımlar sahalara geri dönüş yapıyorum Eylül Ekim Kasım aralık ayından sonra biraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedim o zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan
İSiM SAT BAT @1begonya 6 Şubat 7 Mart Merveeee57 18 Şubat 19 Mart @eflatundunya 12 Şubat 09 Mart ArasaNillGerek 23 Şubat 23 Mart B bernaad 29 Şubat 28 Mart @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart @benaroz 5 Mart 30 Mart Basakbasak1 5 Mart 5 Nisan
Doktorda öyle demiş kuzum yarın kadın doğum görücek inşallah dediğimiz gibidirCanım sonuçların çok güzel görünüyor bence
sen yine de doktora göster tabi
Tamam canım inşallah bir sürpriz olur koyulaşır topiğimizin ilk gebesi çıkarCıks bu test hiiiiiiç hassas değil hatta dandrik diye 5-10 tane alıp eğlencesine yapıyordum bide ucuz. Eşime dedim test al diye daha eve gelmedi büyük ihtimal yarın yaparım canım
Canım sonuçların çok güzel maaşallah sadece tsh çok az bi şey yüksek geldi bana belki onu düşürmek isteyeblir doktorun ama onun dışında her şey güzelahh Zumruduanka96 hoşşgeldinnn kuzummm tabiki bende giricemmm 5 mart 5 nisan hayırlı güzell pozitif bir ay bizim olsuuunhemenn taze hormon değerlerimle geldimm bakarmısınız eski topic arkadaşlarımmm
Hahahahhshsshhsh test yap diyen mi var aşkım sen gibiTahmin ettim alışamadığını sen bensiz yapamazsın
Ayyy inşallah inşallahTamam canım inşallah bir sürpriz olur koyulaşır topiğimizin ilk gebesi çıkar
Etiketle beni de sabah mutlakaAyyy inşallah inşallah
Tamam canım mutlakaEtiketle beni de sabah mutlaka
Oyy amin amiin kuzucumAh kuzucum bal damlıyor ağzından inşallah hepimiz bu topikten anneler grubuna geçicez
İnşallah canımDoktorda öyle demiş kuzum yarın kadın doğum görücek inşallah dediğimiz gibidir
Canım adet geçmeden çıkıyor genelde, 2 3 gün önceKızlar adet kaç gün geçince testte çıkar acaba
Kuzumm çokkk teşekkür ederimmm ah senide özlemişim yeniden birlikte olmamızzz çok güzelCanım sonuçların çok güzel maaşallah sadece tsh çok az bi şey yüksek geldi bana belki onu düşürmek isteyeblir doktorun ama onun dışında her şey güzel
Bilmiyorum ki canım ya yumurtlamayı yakaladım mı ne zamandı bilmiyorum belki diyorum geç yumurtlama olmuştur geç döllenme olur flan diye avutuyorum işte kendimiCanım adet geçmeden çıkıyor genelde, 2 3 gün önce