-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Aminnnn inşallahAnnelik kolay değilmiş orda anlamaya başladım. Ağrı acı eşiğim yüksektir. Ama bu kadarı beni de zorlamıştı. Bi can dünyaya getiriyosun dayan dedim kendime ama bu kadar oldu. Allahım en kolayından nasip etsin hepimize inşallah
Araştırdığımda medicanda iyi doktorlar vardı evet. Ama bana uzak ben Aliağada yaşıyorum o yüzden kent veya can daha yakın olduğu için oraları tercih ettim. Ama teşekkür ederim aklımda bulunsunBen de medicana da hakan sabırlı var tavsiye ederim. Kriz yönetimi mükemmel izmirde olup doktor arayan varsa tavsiye ederim
Ay devamına cevap vermeyi unutmuşumEkolde cektirmiştin demi ikinciyi kafa kalmadı bende bugun. Cok geçmiş olsun allahım tekrarını yaşatmasın inşallahsonucların nasıl geldi iyisin demi şimdi.
Anladım kuzum. Gökhan ünal varmış bizim bu menemenin cıkışında sada hastanesi vardı orayı ekol almıştı geçen yıl. Eve de yakın dr da iyiymiş bi arkadaşımın kardeşi iki doğumunu da onda yapmış. Yarın sabah gitcem bat sonrası gel dicek büyük ihtimalleİlkini Tınaztepede aylin diye bir doktora gitmiştim açıkçası hiç sevmedim de memnun da kalmadım. 2.yi ekolde gürsoy palaya çekildim riskli bebek uzmanı kendisi( perinatolog) bende kan pıhtılaşması çıktı o yüzden oraya gittim. Ama gebeyken gittiğim doktor en sevdiğim medicanada hakan sabırlı
Estağfurullah teşekkür ederim verdiğin cevaplar için sağolasın kuzumAy devamına cevap vermeyi unutmuşumçok şükür herhangi bi yapışıklık yokmuş. Amin kuzum cümlemize yaşatmasın
Kuzu ekl için seni bi ufak uyarayım. Duyumlarıma göre eklde doktorların bi kotası varmış da ameliyat veya bu tarz uygulamalara hemen karar veriyorlarmış kotayı doldurmak adına diye bir duyum aldım. Seni de bi ufak bilgilendireyim istedim. Ne kadar doğrudur bilemem. Sadece duyduğum buAnladım kuzum. Gökhan ünal varmış bizim bu menemenin cıkışında sada hastanesi vardı orayı ekol almıştı geçen yıl. Eve de yakın dr da iyiymiş bi arkadaşımın kardeşi iki doğumunu da onda yapmış. Yarın sabah gitcem bat sonrası gel dicek büyük ihtimalle
Film benimde işime gelir çünkü ben baya akışına bıraka bıraka 3 yıl olcak bi an önce yapsın. Sonrasına bakarız duruma ne cıkacak sonuc aşkım benim gezmediğim hastane kalmadı anne babadan dolayı bi medicanaya ısınamadım Allah biliyoKuzu ekl için seni bi ufak uyarayım. Duyumlarıma göre eklde doktorların bi kotası varmış da ameliyat veya bu tarz uygulamalara hemen karar veriyorlarmış kotayı doldurmak adına diye bir duyum aldım. Seni de bi ufak bilgilendireyim istedim. Ne kadar doğrudur bilemem. Sadece duyduğum bu
Amiiinn hepimize tez vakitte nasip etsin emeklerimizi umutlarımızı boşa çıkarmasın kuzumAiyyyy gerçekten nasip kuşum ya. Çok şükür bir evladın var rabbim ikinciyi de nasip etsin inşallahhhhh. Kuzum benim eşimin bi problemi var mıydı hiç bilmiyoruz ama bizde üst üste öyle her gün ilişkiye giremiyorduk eşim zorlanıyordu. Biz de bi kaç ay olmayınca eşimde bi problem olabilir diye düşünmüştük. O ara ben bir gebenin günlüğünden erkek için bi takviye var ondan almıştım eşime 3 aylık. Bi de d vitamini omega 3 propolis keçiboynuzu özü falan içirdim eşime sürekli. Sonra eşim test verdi. Doktor tüm değerlerin mükemmel demiş. Valla bu kullandıklarının etkisi oldu mu bilmiyorum ama bence kesin olmuştur.
Çok zor oldu hemde.makine yeni değilmiş.anestezi yok.inleyerek dişlerimi sıkarak o dakikalar geçmek bilmediZor oldumu
Sana yakın olan daha iyi tabi kuzu. Hem filmden sonra 6aya kadar döllenme şansı çok yüksek oluyor. Allah hepimize nasip etsin inşallahFilm benimde işime gelir çünkü ben baya akışına bıraka bıraka 3 yıl olcak bi an önce yapsın. Sonrasına bakarız duruma ne cıkacak sonuc aşkım benim gezmediğim hastane kalmadı anne babadan dolayı bi medicanaya ısınamadım Allah biliyo
Yokk kuzuuu unuturmuyum hiçççİşte seninki gebelik kolestazı aşkım benim ki doğumdan bir bucuk yıl sonra olmuştu gebelikten alakasız karşıma cıkan doktorların blgi seviyesi bu kadardı diye örnek verdim. Allahım tekrarını yaşatmasın bi önceki topikte konuşmuştuk biz senle bu konuları hatırlıyorum sen unuttun mu yoksaaaam beni
Evlendiğim gibi başlasam da benim psikolojim kaldırmayacaktı o an, büyüklere kalsa ilk ay istiyorlardıamin inşallah bizde öyle sanıyorduk keşke büyüklerimizi dinleseymişiz diyorumspor yapıyorum, sigara kullanmıyorum çok dua ediyorum hatta antidepresana başladım çoook stresli anksiyete bi yapım var maalesef, rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu.
Merhaba evet güncellendik, reglim şuanMerhaba ne yaptınız acaba varmı gelişme
Evet sanırım pkostan ötürü lh hormonumda yüksek ovulasyon ile takip etmek çok sağlıklı değil gibi . Birkaç gün arayla değerlendirmeye çalışıyorum yumurtlamaya denk gelir muhakkakSiz her ihtimale karşı regl dönemi bitene kadar 2-3 günde bir ilişki planlarsanız illa ki denk gelecektir diye düşünüyorum. Tabi düzensiz bir regl döneminiz varsa uzun süre bunu planlamak kolay olmayabilir. Test yanıltabilir gibi geldi pek stabil ilerlemiyor çünkü.
Hayırlısı olsun inşallah doktorun dediklerine uyun erken davranmayı test konusunda gerçekten insan sonra hayal kırıklığına uğruyor yapacağın iğnenin içinde gebelik hormonu var testler 12. Güne kadar yalancı pozitif çıkarabiliyor 3 kez yaptım o iğnelerden bende yaklaşık 8-9 cu güne kadar iğne etkisi devam ediyorduMerhaba evet güncellendik, reglim şuanfemara başladım pazartesi cumaya kadar. Önümüzdeki pazartesi vajinal ultrason sonrasında eğer her şey okeyse çatlatma iğnesi :) beklemedeyim..
Allahım ağzından bal damlıyor resmen inşallah dua niyetine geçer de kabul olur hepimiz güzel haberler alalım hayırlısıylaSana yakın olan daha iyi tabi kuzu. Hem filmden sonra 6aya kadar döllenme şansı çok yüksek oluyor. Allah hepimize nasip etsin inşallah
Hahaha ne yapıp edemedim daha cektirirsem rahatlıcamYokk kuzuuu unuturmuyum hiçççnaptın ne ettın rahım filmi cektıreceksın galıba özelde mı cektıreceksın
Evet burda az buçuk gördüğüm kadarıyla yanıltıcı olabiliyormuş erken davranınca.. ben test yapmayı her adet gecikmesinden sonra negatifi görünce bıraktım artık yapmamHayırlısı olsun inşallah doktorun dediklerine uyun erken davranmayı test konusunda gerçekten insan sonra hayal kırıklığına uğruyor yapacağın iğnenin içinde gebelik hormonu var testler 12. Güne kadar yalancı pozitif çıkarabiliyor 3 kez yaptım o iğnelerden bende yaklaşık 8-9 cu güne kadar iğne etkisi devam ediyordu
Evet benim 9.gününde çektiler öncesinde kan verdim sabah niye diye düşünüyordum meğer beta hcg bakılmışHahaha ne yapıp edemedim daha cektirirsem rahatlıcamönüme engeller cıksa da başarcam nasipse. Bugun şehir hastanesi cihaz yok dedi biliyo musun yıkılmadım ama italik kaldım şaşkınlıktan egeye gidiyim dedim hiç vakit harcama ordan hasta geliyo bize bunun için dedi. Çiğli eğitim araştırmaya bakabilirsin bi şansını denemek istersen dedi valla bende şans olsa yepyeni burda olurdu hocam dedim. Sağolsun ilgiliydi de. Özele gitcem aşkım yarın randevumu aldım. İlk muayene için. Galiba her ihtimale karşı gebelik şüphesi olmasın diye adet bitimi cekiyolarmış filmi dr da öyle derse batı beklerim