- 30 Kasım 2017
- 8.058
- 3.994
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Canım ben tedavi görmüyorum şuan bıraktım bir seneye yakındır ara verdim test olayı ayrı bela zaten adet olmazdım olmazdım testi elime aldığım zaman adet oluyordumEvet burda az buçuk gördüğüm kadarıyla yanıltıcı olabiliyormuş erken davranınca.. ben test yapmayı her adet gecikmesinden sonra negatifi görünce bıraktım artık yapmamsizin durum nedir şuan ?
Hormonlarıma gecen sağlık ocağına baktırmıştım tsh fsh falan normaldi ama öyle estradiol falan bakılmadı 3 ay geçti üstünden. Yarın gidince söylerim bakmak isterse baksın tabi ben alıştım zatenEvet benim 9.gününde çektiler öncesinde kan verdim sabah niye diye düşünüyordum meğer beta hcg bakılmışgarantiye almışlar sağ olsunlar halbuki bana sorsalardı da gebe değilim derdim hormonlara baktırdınız mı onu göremedim yazdıysanız ama öncesinde adetin 2.ya da 3.günü gidip hormon testi yaptırabilirsiniz sonrasında da hsg çektirirsiniz
İnşallah kuzucummmm inşallahAmiiinn hepimize tez vakitte nasip etsin emeklerimizi umutlarımızı boşa çıkarmasın kuzum
Bence de kesinn faydası olmuştur kullandıklarının bebişim çok şükür sonuçları güzel gelmiş sende de bir sorun yok inşallah yakın zamanda olacak bu iş
omega 3 erkeklerde özellikle sperm kalitesini çok etkiliyor, doktorumdan duydum ben de her gece eşimle kullanıyoruz.Aiyyyy gerçekten nasip kuşum ya. Çok şükür bir evladın var rabbim ikinciyi de nasip etsin inşallahhhhh. Kuzum benim eşimin bi problemi var mıydı hiç bilmiyoruz ama bizde üst üste öyle her gün ilişkiye giremiyorduk eşim zorlanıyordu. Biz de bi kaç ay olmayınca eşimde bi problem olabilir diye düşünmüştük. O ara ben bir gebenin günlüğünden erkek için bi takviye var ondan almıştım eşime 3 aylık. Bi de d vitamini omega 3 propolis keçiboynuzu özü falan içirdim eşime sürekli. Sonra eşim test verdi. Doktor tüm değerlerin mükemmel demiş. Valla bu kullandıklarının etkisi oldu mu bilmiyorum ama bence kesin olmuştur.
Günaydın kuzummKızlar günaydın. Malesef regl oldum bugün 3. Günüm olacak. Normalde doktorum 6 aydan önce gelme demişti ama burada bir kaçınız progesteron düşüklüğü varsa ilaç veriyorlar falan dediniz. O yüzden randevu aldım. Bugün gideceğim. Nasıl bir yol haritası çizeceğiz bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyinbenaroz B bernaad Basakbasak1
Tünaydın canım, ben biraz geç gördüm inşallah güzel haberler alırsın, ne yaptın?Kızlar günaydın. Malesef regl oldum bugün 3. Günüm olacak. Normalde doktorum 6 aydan önce gelme demişti ama burada bir kaçınız progesteron düşüklüğü varsa ilaç veriyorlar falan dediniz. O yüzden randevu aldım. Bugün gideceğim. Nasıl bir yol haritası çizeceğiz bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyinbenaroz B bernaad Basakbasak1
Selam kızlarTünaydın canım, ben biraz geç gördüm inşallah güzel haberler alırsın, ne yaptın?
Yok kuzum iyi çıkmış prolaktininKızlarrrr buralar niye sessizzztopik başkanımız da yok dünden beri gittim bugün doktora. Kan tahlili smear testi aldı adetin 3. Günü de hormon tahlili alıp rahim filmi için gün belirleyeceğiz. Prolaktinim 13 gelmiş düşük mü sizce
Çok şükür canımSelam kızlarBasakbasak1 doktordan şimdi çıktım. Ultrason gayet güzel şükür. Kan testlerini yenilemek istedi. Bir de klomen tedavisine başlıyoruz. Çarşamba günü tekrar geleceğim. O zaman da yumurta boyutuma bakacak. Aynı zamanda rahim duvarımın ince olma ihtimaline karşı östrojen içerikli bir şey de verecekmiş gelişmeler bunlar
Kuzum benim reglimin 3. Günü bugün. 28 günde bir oluyorum. Yarın başlayacağım ilaca 5 gün kullanacağım. Klomen rahim duvarını inceliyormuş biraz. O yüzden estofem diye bir şey de verdiÇok şükür canımsenin dg kaçıncı gün ? Bende yumurtlama dönemine girmek üzereyimde
Son adet tarihini bide beklenen adet tarihini özelden atarsan ekliyim canımSat bat nedemekti acaba beni de ekleyin grubunuz hepinize şans getirsin
Kuzum çok iyi yapmışın gidip görüşmek en doğrusu gittin mi pekii ne dediiKızlar günaydın. Malesef regl oldum bugün 3. Günüm olacak. Normalde doktorum 6 aydan önce gelme demişti ama burada bir kaçınız progesteron düşüklüğü varsa ilaç veriyorlar falan dediniz. O yüzden randevu aldım. Bugün gideceğim. Nasıl bir yol haritası çizeceğiz bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyinbenaroz B bernaad Basakbasak1
Ayy çok sevindim kuzum bak iyi ki gittin inşallah bu tedavi sana uğurlu gelecek bebişine kavuşacaksın bu aySelam kızlarBasakbasak1 doktordan şimdi çıktım. Ultrason gayet güzel şükür. Kan testlerini yenilemek istedi. Bir de klomen tedavisine başlıyoruz. Çarşamba günü tekrar geleceğim. O zaman da yumurta boyutuma bakacak. Aynı zamanda rahim duvarımın ince olma ihtimaline karşı östrojen içerikli bir şey de verecekmiş gelişmeler bunlar
İnşallah kuzucum yaa. Klomen rahim duvarını biraz inceltebilirmiş. Seninki normal ama sınıra yakın o yüzden estofem vereceğim incelmesin dedi. Bugün de reglin 3. Günü 10 tane follikül saydı. Rahim duvarı kalınlığı 5 mm dedi. Reglken ince olur gayet iyi görünüyor her şey dedi. Daha önce rahim ağzımda ufak bi polip vardı. O var mı diye sordum. Yok zaten reglken rahim duvarı ince olur ve polip olursa hemen kendini belli eder dedi. Muhtemelen o da kaybolmuşAyy çok sevindim kuzum bak iyi ki gittin inşallah bu tedavi sana uğurlu gelecek bebişine kavuşacaksın bu ay
Oh ohh ne güzel şeyler söylemiş bak çok şükürİnşallah kuzucum yaa. Klomen rahim duvarını biraz inceltebilirmiş. Seninki normal ama sınıra yakın o yüzden estofem vereceğim incelmesin dedi. Bugün de reglin 3. Günü 10 tane follikül saydı. Rahim duvarı kalınlığı 5 mm dedi. Reglken ince olur gayet iyi görünüyor her şey dedi. Daha önce rahim ağzımda ufak bi polip vardı. O var mı diye sordum. Yok zaten reglken rahim duvarı ince olur ve polip olursa hemen kendini belli eder dedi. Muhtemelen o da kaybolmuşinşallah bu tedavi olumlu sonuç verir