- 22 Şubat 2023
- 744
- 290
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Merhabalar bilmediğimden soruyorum bu sat bat ne oluyor acabaaEvetttt hanımlar sahalara geri dönüş yapıyorum Eylül Ekim Kasım aralık ayından sonra biraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedimo zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan
İSiM SAT BAT blackkdahlia 8 Şubat 5 Mart @1begonya 6 Şubat 7 Mart Merveeee57 18 Şubat 19 Mart @eflatundunya 12 Şubat 09 Mart Sipser 10 Şubat 10 Mart @Umutvari 15 Şubat 13 Mart @kelebek_vadisi 9 Şubat 15 Mart @ArasaNillGerek 23 Şubat 23 Mart @zesamu93 27 Şubat 23 Mart B bernaad 29 Şubat 28 Mart @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart benaroz 5 Mart 30 Mart @letitbee 2 Mart 1 Nisan Imeraferaa 7 Mart 2 Nisan @Basakbasak1 5 Mart 5 Nisan
Sat son adet tarihi Bat beklenen adet tarihiMerhabalar bilmediğimden soruyorum bu sat bat ne oluyor acabaa
Çok teşekkür ederimSat son adet tarihi Bat beklenen adet tarihi
bugün bi kan kardeş geldi bana birlikte takip ederiz artık batımızı :))))
Ayy canımsın sen benim yaaa ❤Ay buralara kimler gelmiş kimleeerrValla 2-3 haftada bir siz dördünüzü profillerinize girip kontrol ediyordum son durumunuz ne diye Edam zaten benim ilk yol arkadaşımdı onu hergün kontrol ediyorum desem abartmam Topik de açılmış artık her gün girer okurum artık İnanıyorum hepiniz o güzel haberleri vericeksiniz ben sizlerin sayesinde Ekim Kasım Aralık ayından hamiş çıktım ve şimdi bebeğim burdaki herkese şans uğur getirsinn Biz 15. Haftaya giriyoruz doktorumuz erkek tahmin ediyor ama net olarak haftaya öğrenicez bakalım
B bernaadedahandro Merveeee57 Zumruduanka96 https://mutluresim.com/images/2024/03/08/zFFQc9.jpg
Anladım canım inşallah artık olmaması için bir sebebin kalmamış kısa zamanda güzel haber alırsınCanım teşekkür ederim. Hayır poliplerim hiçbir vajinal ultrasonumda çıkmamıştı. Hep temiz dediler yolladılar. Hsg yapılırken sıvılar rahat geçti birinden geçerken bi engebeye takıldı da geçti doktor birazdan histeroskopide anlarız bu tepenin ne olduğunu dedi. Nitekim o tepecikler polipmiş. Rahim duvarında ve tüplere yakın yerde 4 polip. Benim regllerim hep çok ağır geçer sanki kurban kesilmiş gibi içimde bacaklarımdan akardı doktorlar normal derdi. Polipler regl döneminde de delicesine kanama yaparlarmış tam damarların üstünde olduklarında açılıp kapanmayan musluk gibi. Bende ağır kanamalı regl dönemi dışında hiçbir belirti yoktu. Bazılarında adet düzensizliği ve ara kanama yaparmış o da yoktu bende.
Anladım canım inşallah artık olmaması için bir sebebin kalmamış kısa zamanda güzel haber alırsın
Ben de kendimde polipten şüpheleniyorum, geçen sene rahim ağzımda vardı o alınmıştı ama rahimde var mı yok mu bilmiyorum. Henüz hsgde çekinmedim ama senin anlattığın gibi çok şiddetli sancılı ve yoğun kanamalı regl dönemi geçiyorum. Bakalım benim sonuç ne olacak
Oyy yerim seni de küçük prensini de yaaAy buralara kimler gelmiş kimleeerrValla 2-3 haftada bir siz dördünüzü profillerinize girip kontrol ediyordum son durumunuz ne diye Edam zaten benim ilk yol arkadaşımdı onu hergün kontrol ediyorum desem abartmam Topik de açılmış artık her gün girer okurum artık İnanıyorum hepiniz o güzel haberleri vericeksiniz ben sizlerin sayesinde Ekim Kasım Aralık ayından hamiş çıktım ve şimdi bebeğim burdaki herkese şans uğur getirsinn Biz 15. Haftaya giriyoruz doktorumuz erkek tahmin ediyor ama net olarak haftaya öğrenicez bakalım
B bernaadedahandro Merveeee57 Zumruduanka96 https://mutluresim.com/images/2024/03/08/zFFQc9.jpg
Aynen çiçeğim, ramazanda çalışabilirsek tabi :)))bugün bi kan kardeş geldi bana birlikte takip ederiz artık batımızı :))))
Anladım kuzu, inşallah biz de test verince temiz çıkar ben hsg hariç herşeye baktırdım 3 ayrı Dr. Da, kan pıhtılaşmasına yatkınlık dışında proplem yok. İnofolıc combı ph mavi kutu kullanıyorum 2 aydır 3. Kutuma geçicem bu ay inşallah Ramazan, evlattan yana da bizlere bereketle ve sağlıkla gelir :)Canım ben korunmayı bıraktığımın ikinci ayında kimyasal yaşadım. Dr um o zamanlar test istememişti bir yılı doldurmadığı için. Sonrasında yaptırdık bir bucuk iki yıl sonra gibi bi süreçten sonra onunda testi temiz geldi
Kuzum benimmm seni de miniğini de öperimmAy buralara kimler gelmiş kimleeerrValla 2-3 haftada bir siz dördünüzü profillerinize girip kontrol ediyordum son durumunuz ne diye Edam zaten benim ilk yol arkadaşımdı onu hergün kontrol ediyorum desem abartmam Topik de açılmış artık her gün girer okurum artık İnanıyorum hepiniz o güzel haberleri vericeksiniz ben sizlerin sayesinde Ekim Kasım Aralık ayından hamiş çıktım ve şimdi bebeğim burdaki herkese şans uğur getirsinn Biz 15. Haftaya giriyoruz doktorumuz erkek tahmin ediyor ama net olarak haftaya öğrenicez bakalım
Maddi olarak biraz fazla geldi fiyati ama anestezili olmayida dusunuyorm bakalm bi kac ay ertelcm muhtemelenCanım anestezili isteseydin?
Canım anestezili öneririm. Umarım bütçenizi ayarlayabilirsinizMaddi olarak biraz fazla geldi fiyati ama anestezili olmayida dusunuyorm bakalm bi kac ay ertelcm muhtemelen
Merhaba canım, ben pazartesi günü yaptırdımKızlar aşılama yaptıran var mı aranızda
Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınMerhaba canım, ben pazartesi günü yaptırdım
İnşallah canım benim ilk aşılamamdı inşallah son olurHayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınözel hastanede mi yaptırdın