Kullanma onları kafan karışmasın hiç.Kızlar 3tanecik ovu testim var pazar yumurtlama olcak sanırım.gecen ay soldan yumurtlamisim doktor sol catlamis demişti.bu ay da şu an sag tarafım patlicak sizce ne zaman kullanmalı 3 testcigimi? 2 güne 1 değerlendirme olacak diye test almadım bu ay
Benim takvimde 4+3 diyor.Hadi inşallah hayırlı haberlerle gel canim
Erken gebelikte çıkabilir canım 10.günHanımlaaaaarr catlamanin 10.gununde kaset ve erken gebelik de silik de olsa çizgiyi gören kaç kişisinizona göre test yapacağım .. dayanamıyoruuuuummm
O Zaman netten söylemem lazım elimde sadece kaset tipi test varErken gebelikte çıkabilir canım 10.gün
2 gün daha beklersen kasette de çıkabilir.O Zaman netten söylemem lazım elimde sadece kaset tipi test var
Aynen ilk kez bu ay denedim =)Hah işte ondan vazgeçme sen
36 günde bir adet görüyorsanız 22.günde falan yumurtlarsınız. Testlere devam edin bakalım.Kızlar yumurtlama olmayacak mı acaba ? Adet döngüm 36 37 günde bir
Valla sabırsızlanıyorum canım ondan ama bir yanım da boş yere ümit etme NEGATİF diyor2 gün daha beklersen kasette de çıkabilir.
Evet bugün sag tarafım çok ağrıyor hatta yumurtlama yakin bence 28 güne bir oluyorum tam 28 günde 1 bugün 11.gunuumKaç günde adet oluyorsun düzenli midir?
Keske yakin olsak bir suru testim var erken gebelik sana verirdim hemenValla sabırsızlanıyorum canım ondan ama bir yanım da boş yere ümit etme NEGATİF diyorbu hissi atamıyorum.. hakkımızda hayırlısı
Hayırlısı olsun canımValla sabırsızlanıyorum canım ondan ama bir yanım da boş yere ümit etme NEGATİF diyorbu hissi atamıyorum.. hakkımızda hayırlısı
E düzenliymiş işte kullanma bence ovu testleri. Birkaç güne yumurtlarsın muhtemelen. Hadi inşallah tutacak bu ayEvet bugün sag tarafım çok ağrıyor hatta yumurtlama yakin bence 28 güne bir oluyorum tam 28 günde 1 bugün 11.gunuum
Benim vajinusmus vardı hallettik bir ay sonra başladım ama biraz tecrubesizdim ocak gibi başladık yeni kavradim aslında birazda=/E düzenliymiş işte kullanma bence ovu testleri. Birkaç güne yumurtlarsın muhtemelen. Hadi inşallah tutacak bu ay
Kaç aydır deniyordunuz canım?
Bu ay 3'lü almıştım. İlkinde çoook silik çıktı. Diğer ikisini keyfime kullandım. valla aklıma gelmedi değil acaba kargoyla buralardan birine mi göndersem diyeKeske yakin olsak bir suru testim var erken gebelik sana verirdim hemen
Of vajinusmus belası bende de vardı. Bak o günlere gittim şimdi durduk yereBenim vajinusmus vardı hallettik bir ay sonra başladım ama biraz tecrubesizdim ocak gibi başladık yeni kavradim aslında birazda=/
Insallah sag olasin umut veriyorsun
Ay çok kötü bir şey kurtulduk çok sukurOf vajinusmus belası bende de vardı. Bak o günlere gittim şimdi durduk yere
Çok şükürAy çok kötü bir şey kurtulduk çok sukur