Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama beni etiket yapmamışsın yoksam buraya girmesem görmeyecektim etiketini ponciğim ya inşallah güzel haberlerin vardır
Kuzucum yine telefon mağduru oldum galiba☺ keseyi gördük çok şükür canim benimrabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin hep dualarımda olacaksın ve benhissediyorum sendende alacağız güzel haberler

Olsun tabikii çünkü bende senin gibi düşük öğrendim ama hiç düşer mi diye düşünmedim sende yarın güzel haberlerle gel inşallah

Ama beni etiket yapmamışsın yoksam buraya girmesem görmeyecektim etiketini ponciğim ya inşallah güzel haberlerin vardır
Yaaa biliyor musun benim iiii leri saymakta zorlanıyorduk galiba Z zesamu93 de karıştırmış ve 9 tane i harfi olan birini etiketlemis beni etiketleyecekti galiba birisi inşallah yazmış ama daha önce yoktu galiba Z zesamu93 bebeğimm hayırlı uğurlu olsun ne güzel erkenden görmüşşün bebişini darısı bize inşallah

Kızlar yumurtlama olmayacak mı acaba ? Adet döngüm 36 37 günde bir
Canım bence sen 21 ile 23 arası ymumrltma görebilirsin.
Kuzucum yine telefon mağduru oldum galiba☺ keseyi gördük çok şükür canim benimrabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin hep dualarımda olacaksın ve benhissediyorum sendende alacağız güzel haberler
Ayy ne güzel haber yaaa kendim görmüş gibi hissediyorum minnak şeyi. Mağdur olblrsin ama haber gelmese suçlu sendin
Ben diye çok kişiyi etiket atan oluyor bozsam mı bozmasam mı oluyorm sonra diyorum söyle ki yanlışlık olursa haber alamazsın diyorm kendi kendime inşallah diyen kimdi acaba

Ay bilmiyorum ki onu etiketleyince oda inşallah yazmış ne desin

Kızlar 3tanecik ovu testim var pazar yumurtlama olcak sanırım.gecen ay soldan yumurtlamisim doktor sol catlamis demişti.bu ay da şu an sag tarafım patlicak sizce ne zaman kullanmalı 3 testcigimi? 2 güne 1 değerlendirme olacak diye test almadım bu ay

Takvim uygulamasini denediniz mi ? Yumurtalara vs her bilgiyi veriyor adet dongulerine göre ben onu takip ettim hep
Takvime göre 5 mayıs yumurtlama gösteriyor. 2 ay takvime göre gittim ama malesef hamile kalamadım bu ay ovulasyon deniyorum ilkkez

Sende haklısın hepsini bikereden çıkar aradan güldürdün beni kiz alemsin yerleri yalayan çocuk haha öp onu benim yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…