Kuzucum yine telefon mağduru oldum galibaAma beni etiket yapmamışsın yoksam buraya girmesem görmeyecektim etiketini ponciğim yainşallah güzel haberlerin vardır
Olsun tabikii çünkü bende senin gibi düşük öğrendim ama hiç düşer mi diye düşünmedim sende yarın güzel haberlerle gel inşallahKizlar bana motivasyon oluyor yazdiklariniz cok tskler ama olmazsa da cok gecmeden olacagini hisediyorum cok sukur bu degeri de gormek bir umut bana...
Yarin hersey belli olcak eger yukselirse umudumuz devam etcek.dualarinizi bekliyorum saat 9 20 de randevum yrn sabah...
Yaaa biliyor musun benim iiii leri saymakta zorlanıyorduk galiba Z zesamu93 de karıştırmış ve 9 tane i harfi olan birini etiketlemis beni etiketleyecekti galibaAma beni etiket yapmamışsın yoksam buraya girmesem görmeyecektim etiketini ponciğim yainşallah güzel haberlerin vardır
Canım bence sen 21 ile 23 arası ymumrltma görebilirsin.Kızlar yumurtlama olmayacak mı acaba ? Adet döngüm 36 37 günde bir
Ayy ne güzel haber yaaa kendim görmüş gibi hissediyorumKuzucum yine telefon mağduru oldum galiba☺ keseyi gördük çok şükür canim benim rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin hep dualarımda olacaksın ve benhissediyorum sendende alacağız güzel haberler
Ben diye çok kişiyi etiket atan oluyor bozsam mı bozmasam mı oluyorm sonra diyorum söyle ki yanlışlık olursa haber alamazsın diyorm kendi kendimeYaaa biliyor musun benim iiii leri saymakta zorlanıyorduk galiba Z zesamu93 de karıştırmış ve 9 tane i harfi olan birini etiketlemis beni etiketleyecekti galibabirisi inşallah yazmış ama daha önce yoktu galiba Z zesamu93 bebeğimm hayırlı uğurlu olsun ne güzel erkenden görmüşşün bebişini darısı bize inşallah
Ay bilmiyorum ki onu etiketleyince oda inşallah yazmışCanım bence sen 21 ile 23 arası ymumrltma görebilirsin.
Ayy ne güzel haber yaaa kendim görmüş gibi hissediyorumminnak şeyi. Mağdur olblrsin ama haber gelmese suçlu sendin
Ben diye çok kişiyi etiket atan oluyor bozsam mı bozmasam mı oluyorm sonra diyorum söyle ki yanlışlık olursa haber alamazsın diyorm kendi kendimeinşallah diyen kimdi acaba
İyi insanmış demek ki bir inşallahı çok görmemişAy bilmiyorum ki onu etiketleyince oda inşallah yazmışne desin
Ne guzel olmuş hayirlisi olsun=)19.ayyani evlendigimden beri.6aydir da tedavi goruyorduk olmamisti.
Kızlar yumurtlama olmayacak mı acaba ? Adet döngüm 36 37 gün
Takvim uygulamasini denediniz mi ? Yumurtalara vs her bilgiyi veriyor adet dongulerine göre ben onu takip ettim hepKızlar yumurtlama olmayacak mı acaba ? Adet döngüm 36 37 günde bir
Takvime göre 5 mayıs yumurtlama gösteriyor. 2 ay takvime göre gittim ama malesef hamile kalamadım bu ay ovulasyon deniyorum ilkkezTakvim uygulamasini denediniz mi ? Yumurtalara vs her bilgiyi veriyor adet dongulerine göre ben onu takip ettim hep
Hayırlısı olsun inşallah rabbim en kısa sürede gonlunuzdekine göre bir evlat nasib etsinTakvime göre 5 mayıs yumurtlama gösteriyor. 2 ay takvime göre gittim ama malesef hamile kalamadım bu ay ovulasyon deniyorum ilkkez
Teşekkür ederim inşallah ❣ isteyen herkese nasip etsin RabbimHayırlısı olsun inşallah rabbim en kısa sürede gonlunuzdekine göre bir evlat nasib etsin
En kotu ihtimalle 1 ayı komple 1 gün boş 1 gün dolu şeklinde değerlendirinTakvime göre 5 mayıs yumurtlama gösteriyor. 2 ay takvime göre gittim ama malesef hamile kalamadım bu ay ovulasyon deniyorum ilkkez
Ben 3 ay o şekilde yapmadim takvime göre 3 4 kez yaptım olmadı şimdi günasıri deniyorum 4.ayim bakalm nolcakEn kotu ihtimalle 1 ayı komple 1 gün boş 1 gün dolu şeklinde değerlendirin
Hayırlısı inşallah tez vakitte güzel haberler alınBen 3 ay o şekilde yapmadim takvime göre 3 4 kez yaptım olmadı şimdi günasıri deniyorum 4.ayim bakalm nolcak
Insallah olur sag olunHayırlısı inşallah tez vakitte güzel haberler alın
22. 23.gün pik olman lazimKızlar yumurtlama olmayacak mı acaba ? Adet döngüm 36 37 günde bir
Bu erken test. Dün normal yapmıştım ve tekti çizgiHamişsin tebrik edrim. Bu erken gebelik testi mi. Benimde adetim 4 gün gecikti dayanamayıp kaset test yaptım tek cizgide kaldım
Wala zor ama malum pandemi sürekli hastaneye girmek istemiyorum. Gitmisken kesedir kalbidir duyayımşaka bı yana min derecede hastaneye gitmek istiyorum çünkü oğlumu birakabilecegim hiç bı yer yok azıcık tutmasam yerleri yalayan çocuk cinsinden bizim için epey tehlikeli hastaneler