- 25 Ocak 2023
- 10.402
- 12.034
- 31
Amin kuzum İnşallahTeşekkür ederim kuzzum inan hepimiz için dualarım Rabbim hepimizin kucağını sağlıkla doldursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzum İnşallahTeşekkür ederim kuzzum inan hepimiz için dualarım Rabbim hepimizin kucağını sağlıkla doldursun
Benim belirtim hiç yoktu inanki. Sadece adet günüme yakın afedersin süt güüb beyaz akımtım olduğunu fark ettim. Sana geç dönüş yaptım şimdi hayırlısı ile hamile misin. Kasım anneleri formu varmı acaba bulamadım benBenim de son adet 11 Şubat dı canım henüz adet olmadım dün kaset test yaptım negatif çıktı senin belirtilerin neydi
Var cnmBenim belirtim hiç yoktu inanki. Sadece adet günüme yakın afedersin süt güüb beyaz akımtım olduğunu fark ettim. Sana geç dönüş yaptım şimdi hayırlısı ile hamile misin. Kasım anneleri formu varmı acaba bulamadım ben
Evet bende oraya girdim bugün gördüm. Sende durum neVar cnm
2023 Kasım anneleri
Ben bugün başladım. 3 gün oluyormuş sütle maydonozu kaynatıp buharina çömelip battaniye ile belini sicak tutup hemen ilişki yaşıyorsun sabah banyo yapiyosun dediler baaklim nasıl olacakSüt maydonoz kürü varmış o nasıl oluyor bilenler acıklayabilir mi faydası var mı yapanlar memnun kaldı mı acaba
Bizlerle sonucunu paylaşırmışım daha sonra sevinirimBen bugün başladım. 3 gün oluyormuş sütle maydonozu kaynatıp buharina çömelip battaniye ile belini sicak tutup hemen ilişki yaşıyorsun sabah banyo yapiyosun dediler baaklim nasıl olacak
+ olarak dün akşam kahve pembe arası 1-2 damla kanamam oldu regl olduğuma inanamadım cünkü hiç ağrım yoktu (normalde bir damla olmasından ittibaren şiddetli ağrım başlar) yine dedim acaba mııı? sabah kalktığımda regl olmamıştım o lekeyle kaldım bakalım gün icerisinde olmazsam test yolu gözüktü galibaaKızlar prolaktinim yüksek çıktığı için doktor duphaston vermişti (reglim normalde düzenli) ilk kutu bitince ertesi gün regl olmuştum ( ama tam regl günüme denk gelmişti zaten) şimdi ikinci kutu bitti reglime8 gün kala 4 gün geçti hala regl olmadım acaba günümdemi olucam yoksa ilaç bitincemi olmam gerekiyordu? bel ve kasık ağrılarım var çok duygu değişimleri yaşıyorum baş dönmesi var ve akıntım da var kornuyoruz ama acabaaamı dedim kafalar karışık
Merhaba benim boyle sonradan çıktı ama gri degil baya net pembeydi bu kuruma mi gebelik mi anlamadim sonra 1 tane daha yaptim baska bi test erken gebelik testiydi ama onda çıkmadı kafam cok karisik 4 gun kaldi adetimeYaptıktan bir kaç saat sonra çıkan çizgiye diyorlar canım pembe değilde gri gibi sadece çizginin izi gibi duruyor
Merhabalar e2 değeri kaç olmalı benim 55 adetin 3. Günü normal mi ?he sen daha cok mu cıkar demek ıstedın ben anlamamısım bencede daha cok bıle cıkar mınumum benım dedıgımde saglıkla buyusun de ınsallah
Merhaba bilgi alabildiniz mi e2 değeriyle ilgiliYa kızlar ben bu estradiol hormonu hakkında hala bilgi alamadım kafam çok karışıyor gebe kalmamı engelliyor mu acaba diye
Bilgim yok malesef kuzumMerhabalar e2 değeri kaç olmalı benim 55 adetin 3. Günü normal mi ?
Hayır alamadım malesefMerhaba bilgi alabildiniz mi e2 değeriyle ilgili
Benim adetin 3. Günü 43 dü doktor yüksek değil dediMerhabalar e2 değeri kaç olmalı benim 55 adetin 3. Günü normal mi ?
Benimde 33 den düştü 0.49 aArkadaşlar prolaktinim 36 çıkttı ve doktor dostinex verdi gün aşırı yarım tablet kullandım 4 kez içtikten sonra regl olduğumda kan verdim ve prolaktinim 0,01 çıkmış düşürelim derken yokmu ettik biz bu prolaktini naptık normal mi böyle olması
çok iyi ya doktorunuzun yorumu ne oldu peki normalmiymiş bu durumBenimde 33 den düştü 0.49 a
Zaten ilaç sıfırlar demişti. Başka hormonları da yükselme oldu ilaç sonrası oda dostinex kaynaklıymış agır bi ilaç oldugu içinçok iyi ya doktorunuzun yorumu ne oldu peki normalmiymiş bu durum