Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür 🤲
Ben de onu yendikten sonra 2 ay korunduk iyice alışayım ilişkiye diye, korunmayı bırakınca hemen hamile kaldım kızımda.
Bi şey diyim hatta normal doğum yaptıktan sonra ilişki çok daha keyifli bir hale geldi 😂😂
Kendini aşıp normal doğum bile yapmissin👏👏👏
E seninde hemen olmuş ama ben baktım ayda 4 5 kez ilişkimiz olmuş az diye denk gelmedi heralde=/

Kendini aşıp normal doğum bile yapmissin👏👏👏
E seninde hemen olmuş ama ben baktım ayda 4 5 kez ilişkimiz olmuş az diye denk gelmedi heralde=/
Bence de kesinlikle öyle.
Geçen ay ben de çok düşmedim üstüne. Bi de çalışırken zor oluyordu 3-4 günde bir yapıyorduk haliyle tutmadı.
En garantisi günaşırı canım.

Hamişsin tebrik edrim. Bu erken gebelik testi mi. Benimde adetim 4 gün gecikti dayanamayıp kaset test yaptım tek cizgide kaldım
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin hayırlısıyla insallah. Benim ilk test labmendi. Bugün teyit etmek için after 10 aldım ikisinde de ayni cikti. Reglim 3 gün gecikmişti.

Teşekkür ederim canım 😍
Darısı başınıza inşallah 🤲
Teşekkürler canım, ben de tüp aşamasındayım.. inş mayısa güzel haberlerle gelicem :)))

Maşallah topikte herkes hamile kalmış :) Uğurlu geldi sana ve diğer arkadaşlara... regl olanları sildin mi peki tablodan?

X