Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa biliyor musun benim iiii leri saymakta zorlanıyorduk galiba Z zesamu93 de karıştırmış ve 9 tane i harfi olan birini etiketlemis beni etiketleyecekti galiba 🥰🥰 birisi inşallah yazmış ama daha önce yoktu galiba 😂 Z zesamu93 bebeğimm hayırlı uğurlu olsun ne güzel erkenden görmüşşün bebişini darısı bize inşallah ❤️
Yaa çok teşekkür ederim canim darısı sana olsun insallah😍😙 bigun şuraya safiye soymanla faik özturk çiftini etiketlemekten korkuyorum bi onlar kaldı etiketlemedigim😊😂😂😂

Canım bence sen 21 ile 23 arası ymumrltma görebilirsin.

Ayy ne güzel haber yaaa kendim görmüş gibi hissediyorum 🤗🌸minnak şeyi. Mağdur olblrsin ama haber gelmese suçlu sendin 🤣🤣

Ben diye çok kişiyi etiket atan oluyor bozsam mı bozmasam mı oluyorm sonra diyorum söyle ki yanlışlık olursa haber alamazsın diyorm kendi kendime 🤣🤣inşallah diyen kimdi acaba 🤣🤣🤣
Darısı başına inşallah kuzucum çok saol😍😍 akşam akşam iyi güldüm yine demin maviyede dedim şuraya bigunn safiye soymanla faik özturk çiftini etiketlemekten korkuyorum diye bi onlar kaldı çünkü etiket yapmadiguim😂😀😀😁

Kızlar 3tanecik ovu testim var pazar yumurtlama olcak sanırım.gecen ay soldan yumurtlamisim doktor sol catlamis demişti.bu ay da şu an sag tarafım patlicak sizce ne zaman kullanmalı 3 testcigimi? 2 güne 1 değerlendirme olacak diye test almadım bu ay
Gectigikiz aylarda takvime genelde uyumlu gidiyorsa yumurtlaman, yumurtlama gosteren gunun oncesi, yumurtlama gunu ve sonrasi diye yap. Akintini da su sekilde takip etmeni oneririm
1.Yumurtlama oncesi opak ve koyu kivamli, biraz beyazimsi
2.Yumurtlama yaklasinca yumurta aki gibi yani yumurta aki nasildir, seffaftir asla beyaz degildir. Berrak, Seffaf ve uzayan sekilde.
3. Yumurtlama olunca tekrar opak hani biraz beyazimsi hale donmus oluyorm sonra da akinti fln kalmiyor.

Gectigikiz aylarda takvime genelde uyumlu gidiyorsa yumurtlaman, yumurtlama gosteren gunun oncesi, yumurtlama gunu ve sonrasi diye yap. Akintini da su sekilde takip etmeni oneririm
1.Yumurtlama oncesi opak ve koyu kivamli, biraz beyazimsi
2.Yumurtlama yaklasinca yumurta aki gibi yani yumurta aki nasildir, seffaftir asla beyaz degildir. Berrak, Seffaf ve uzayan sekilde.
3. Yumurtlama olunca tekrar opak hani biraz beyazimsi hale donmus oluyorm sonra da akinti fln kalmiyor.
Ay çok sag olasinnnn🥰🥰🥰 evet takvime göre gidiyor sanırım geçen ay oyleydi en azndan =)

Kızlar 4+5 oldum bugün beta değerim 702,5 çıktı. Lütfen dua edin pazartesi keseye bakacak doktorum. 2 sene önce dış gebelik geçirdiğim için en önemli adımdayım kendim adıma 😢
Canım yükselmiş eskiye gore dua edelim insallah kese gorunur canım rabbim gönlüne göre versin insallah

X