Oyy maşallahAman iyi ol cnm geçiyor bu gunlerde sağlıkla al ins meleğiniçok şükür büyüyor beş aylık olduk artık ek gıdaya hazırlanıyoruz bizim için yeni bi seruven
Geziyorsun maşallah kahveler mis gibi instadan takip ediyorum da inş hayırlısıyla birde bebiş nasip olsun canımÇalışıyorum bu aralar aşırı yogunum . Aşılamalarim tutmadı tüp gideceğim de yavaş yavaş hazırlıyorum kendimi oldgum yerde hastane yok tüp için il dışında olacam yani Trabzon'da.suan Artvindeyim çok zorlu yorucu sürecim olacak bundan sebeb Rabbim yardim ede. Bu yollarda yormasa da verse çok güzel olur duam bu yönde.araniza katılıp sizlerle muhabbet etmek isterdim tecrübelerinizi alırdım ahh ahhh Allahım aratmasın yaaçok farkı şeyler.
Amin arkadaşım hepimize kolaylıklar insOyy maşallah
Allah kolaylik versin kusum
Çok şükür adet oldum korkuyordum Allah'a şğkğrBide o var demi insanin aklı çıkıyor gerçekten.. bebeler küçük rabbim isteyene versin ins
Gözün aydın canm bu ay bende yaşadım o stresi aslında bı şüphem yoktu ama yinede çok korktum 1 hafta geç geldi aklımı aldıÇok şükür adet oldum korkuyordum Allah'a şğkğr
Aman Allahım isteyene versin yeter 2 tane valla çok zorlandım ben kafa huni takıp gezecem o moddayım yani 3.de daha zor olurGözün aydın canm bu ay bende yaşadım o stresi aslında bı şüphem yoktu ama yinede çok korktum 1 hafta geç geldi aklımı aldı
Canım merhaba yorumuna denk geldim şuan adetimin gecikmesinin 2.Günündeyim. 29 ağustosta kan verdim tam kan sayımı yapmışlar bu sonuçlara bakarak hamilelik olabilir denebilirmi yardımcı olursan çok sevinirimmmHemogrami at istersen bi bakayim
Hemogramdan bakılmaz ben o çıkmışsa onun sonucuna bakim değerler nasıl diye demişimdir yanlış anlamissinizCanım merhaba yorumuna denk geldim şuan adetimin gecikmesinin 2.Günündeyim. 29 ağustosta kan verdim tam kan sayımı yapmışlar bu sonuçlara bakarak hamilelik olabilir denebilirmi yardımcı olursan çok sevinirimmm
Anladm çok pardonHemogramdan bakılmaz ben o çıkmışsa onun sonucuna bakim değerler nasıl diye demişimdir yanlış anlamissiniz
Iyi valla ne olsun canim bmebislpr buyuyor biZ 1 yasimizi doldurduk senin bebis nasil sen nasilsin?Aa üyelik iptali yazıyor