Kendini aşıp normal doğum bile yapmissinÇok şükür
Ben de onu yendikten sonra 2 ay korunduk iyice alışayım ilişkiye diye, korunmayı bırakınca hemen hamile kaldım kızımda.
Bi şey diyim hatta normal doğum yaptıktan sonra ilişki çok daha keyifli bir hale geldi
Bence de kesinlikle öyle.Kendini aşıp normal doğum bile yapmissin
E seninde hemen olmuş ama ben baktım ayda 4 5 kez ilişkimiz olmuş az diye denk gelmedi heralde=/
Bence de kesinlikle öyle.
Geçen ay ben de çok düşmedim üstüne. Bi de çalışırken zor oluyordu 3-4 günde bir yapıyorduk haliyle tutmadı.
En garantisi günaşırı canım.
Ay ben bu mesajı kaçırmışım kusura bakmaArkadaşım sen çin takvimi ile cinsiyet tahmini yaptın mı
Nasıl yapılıyor kız o neAy ben bu mesajı kaçırmışım kusura bakmaevet yaptım kız çıkıyor
Ahh canım sağolasınKeske yakin olsak bir suru testim var erken gebelik sana verirdim hemen
Google Çin takvimi 2021 yaz liste çıkacak ordan yaşını ve hamile kaldığın aya bakmNasıl yapılıyor kız o ne
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin hayırlısıyla insallah. Benim ilk test labmendi. Bugün teyit etmek için after 10 aldım ikisinde de ayni cikti. Reglim 3 gün gecikmişti.Hamişsin tebrik edrim. Bu erken gebelik testi mi. Benimde adetim 4 gün gecikti dayanamayıp kaset test yaptım tek cizgide kaldım
Canım tutmadı benim ilk bebeğim erkek diyor ama kızım var benimGoogle Çin takvimi 2021 yaz liste çıkacak ordan yaşını ve hamile kaldığın aya bakmyani ne kadar doğru bilinmez tabi ama
Ama yıla göre değişiyor kızına hamile kaldığın yıla göre bakman gerek öyle baktığın halde mi tutmadıCanım tutmadı benim ilk bebeğim erkek diyor ama kızım var benim
Aynen kızıma hamile kaldığım yaşıma göre yaptım tutmadı.Ama yıla göre değişiyor kızına hamile kaldığın yıla göre bakman gerek öyle baktığın halde mi tutmadı
Eltim alyansımla bir şey yapmıştı karnımın üstünde o tutmuştu.. kızın olacak demişti ama nasıl yaptığını hatırlamıyorum.Ama yıla göre değişiyor kızına hamile kaldığın yıla göre bakman gerek öyle baktığın halde mi tutmadı
HahahaAynen kızıma hamile kaldığım yaşıma göre yaptım tutmadı.
Bunda kız diyor demek erkek olacak bende tersi çıkıyorsa
Evet onu biliyorum avuç içinde bende yapıyorum onuEltim alyansımla bir şey yapmıştı karnımın üstünde o tutmuştu.. kızın olacak demişti ama nasıl yaptığını hatırlamıyorum.
İpe bağlamıştı sanırım alyansı salladı karnımın üstünde.Evet onu biliyorum avuç içinde bende yapıyorum onu
İpe bağlamıştı sanırım alyansı salladı karnımın üstünde.Alyansın hareketine göre demişti.
Zaten %50 tutma şansı var ya kız ya erkek
canım tebrik ederim, çok güzel bir değer. kendim olmuş gibi sevindim. maşallah :)) Sağlıkla gelsinAçıklanmış kızlar..
Bugün bat günümde hcg değerim 884.80
Allahıma şükürler olsun
Teşekkür ederim canımcanım tebrik ederim, çok güzel bir değer. kendim olmuş gibi sevindim. maşallah :)) Sağlıkla gelsin
Teşekkürler canım, ben de tüp aşamasındayım.. inş mayısa güzel haberlerle gelicem :)))Teşekkür ederim canım
Darısı başınıza inşallah