Yaa çok teşekkür ederim canim darısı sana olsun insallahYaaa biliyor musun benim iiii leri saymakta zorlanıyorduk galiba Z zesamu93 de karıştırmış ve 9 tane i harfi olan birini etiketlemis beni etiketleyecekti galibabirisi inşallah yazmış ama daha önce yoktu galiba Z zesamu93 bebeğimm hayırlı uğurlu olsun ne güzel erkenden görmüşşün bebişini darısı bize inşallah
Darısı başına inşallah kuzucum çok saolCanım bence sen 21 ile 23 arası ymumrltma görebilirsin.
Ayy ne güzel haber yaaa kendim görmüş gibi hissediyorumminnak şeyi. Mağdur olblrsin ama haber gelmese suçlu sendin
Ben diye çok kişiyi etiket atan oluyor bozsam mı bozmasam mı oluyorm sonra diyorum söyle ki yanlışlık olursa haber alamazsın diyorm kendi kendimeinşallah diyen kimdi acaba
Ah kuzum bende var zaten şükürYaa çok teşekkür ederim canim darısı sana olsun insallahbigun şuraya safiye soymanla faik özturk çiftini etiketlemekten korkuyorum bi onlar kaldı etiketlemedigim
Onlar burada yoktur korkmaDarısı başına inşallah kuzucum çok saolakşam akşam iyi güldüm yine demin maviyede dedim şuraya bigunn safiye soymanla faik özturk çiftini etiketlemekten korkuyorum diye bi onlar kaldı çünkü etiket yapmadiguim
Gectigikiz aylarda takvime genelde uyumlu gidiyorsa yumurtlaman, yumurtlama gosteren gunun oncesi, yumurtlama gunu ve sonrasi diye yap. Akintini da su sekilde takip etmeni oneririmKızlar 3tanecik ovu testim var pazar yumurtlama olcak sanırım.gecen ay soldan yumurtlamisim doktor sol catlamis demişti.bu ay da şu an sag tarafım patlicak sizce ne zaman kullanmalı 3 testcigimi? 2 güne 1 değerlendirme olacak diye test almadım bu ay
Ay çok sag olasinnnnGectigikiz aylarda takvime genelde uyumlu gidiyorsa yumurtlaman, yumurtlama gosteren gunun oncesi, yumurtlama gunu ve sonrasi diye yap. Akintini da su sekilde takip etmeni oneririm
1.Yumurtlama oncesi opak ve koyu kivamli, biraz beyazimsi
2.Yumurtlama yaklasinca yumurta aki gibi yani yumurta aki nasildir, seffaftir asla beyaz degildir. Berrak, Seffaf ve uzayan sekilde.
3. Yumurtlama olunca tekrar opak hani biraz beyazimsi hale donmus oluyorm sonra da akinti fln kalmiyor.
Ay çok sag olasinnnnevet takvime göre gidiyor sanırım geçen ay oyleydi en azndan =)
Ahahaha çok yaşa emi=)Sen de sagol canim. Hadi bakalim hayirlisi insallah helir bebis, bu ay gebe kalirsan adini eskisehirli81 koyarsiniz
Allah razı olsun 4 hafta olduGozunuz aydin hayirli olsun insallah☺kac haftaliksiniz acaba
Insallah kuzumOnlar burada yoktur korkma
İnşallah başıma gelsin bu güzel şeyler
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gel canimAh kuzum bende var zaten şükür4+2 yim haftaya keseyi görmeye gideceğim inşallah hahha güzeldi
Allah kavustursun canimmmm bu ay su Doggy i bendr deniyorum ve her 2. Gün yada 3.gün denicem bakalim suan 2 gün falan var yumurtlamaya her ay strateji degistiriyorumAmin inşallah canım sağlıcakla kavuşalım minnoşlarımıza, Allah'ın izniyle
11.gününde kasette silik çizgi görmüştümHanımlaaaaarr catlamanin 10.gununde kaset ve erken gebelik de silik de olsa çizgiyi gören kaç kişisinizona göre test yapacağım .. dayanamıyoruuuuummm
Canım yükselmiş eskiye gore dua edelim insallah kese gorunur canım rabbim gönlüne göre versin insallahKızlar 4+5 oldum bugün beta değerim 702,5 çıktı. Lütfen dua edin pazartesi keseye bakacak doktorum. 2 sene önce dış gebelik geçirdiğim için en önemli adımdayım kendim adıma
Ben de doggyciyim ayakları diktik bakalim0Allah kavustursun canimmmm bu ay su Doggy i bendr deniyorum ve her 2. Gün yada 3.gün denicem bakalim suan 2 gün falan var yumurtlamaya her ay strateji degistiriyorum