Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa çok teşekkür ederim canim darısı sana olsun insallah bigun şuraya safiye soymanla faik özturk çiftini etiketlemekten korkuyorum bi onlar kaldı etiketlemedigim

Darısı başına inşallah kuzucum çok saol akşam akşam iyi güldüm yine demin maviyede dedim şuraya bigunn safiye soymanla faik özturk çiftini etiketlemekten korkuyorum diye bi onlar kaldı çünkü etiket yapmadiguim

Gectigikiz aylarda takvime genelde uyumlu gidiyorsa yumurtlaman, yumurtlama gosteren gunun oncesi, yumurtlama gunu ve sonrasi diye yap. Akintini da su sekilde takip etmeni oneririm
1.Yumurtlama oncesi opak ve koyu kivamli, biraz beyazimsi
2.Yumurtlama yaklasinca yumurta aki gibi yani yumurta aki nasildir, seffaftir asla beyaz degildir. Berrak, Seffaf ve uzayan sekilde.
3. Yumurtlama olunca tekrar opak hani biraz beyazimsi hale donmus oluyorm sonra da akinti fln kalmiyor.

Ay çok sag olasinnnn evet takvime göre gidiyor sanırım geçen ay oyleydi en azndan =)

Kızlar 4+5 oldum bugün beta değerim 702,5 çıktı. Lütfen dua edin pazartesi keseye bakacak doktorum. 2 sene önce dış gebelik geçirdiğim için en önemli adımdayım kendim adıma
Canım yükselmiş eskiye gore dua edelim insallah kese gorunur canım rabbim gönlüne göre versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…