Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım.. güzel haberlerini alırız inşallah
Regl olanların birçoğu kendileri istedi silmemi.

Gecmis olsun ama dikkat et çocuk istiyorsun çok bir yerlere falan gitmemissindir umarım ay uzuldum iyi misin bari
Valla bi sikayetim yok benm evdende cikmiyorum zaten dun kaynim pozitif cikmisti bu günde esim yaptirdi az önce oda pozitif cikti temaslı oldugum icin benm ilac kullanmami falan gerektiren bir durum yok cok sukur umarim bir sorun olmaz cok sagol

Iyi bari dikkat et cok=/

Merhabalar. Normalde hiç şaşmaz reglim bir gün gecikti. 2 haftadır agrı var göğüslerim taş gibi ama olamadım bir türlü. Yumurtlama dönemini değerlendirdik ama tam yumurta çatlama gününde birliktelik olamadı. Eşim geçen sperm testi yaptırdı morfoloji 1 çıktı. Durum böyleyken hamile olamam heralde muhtemelen Ramazan dolayısıyla olan bir gecikme. Sürekli simdi oldum galiba diye tuvalete gidiyorum ama yok yani.

Hiç test yapmadınız mı? Bi test yapın en azından kafanız rahat eder

Hiç test yapmadınız mı? Bi test yapın en azından kafanız rahat eder
Son birkaç aydık test yapıyorum ve negatif cıktıgı icin moralim çok bozuluyor şimdi evimde hiç test yok eczane de biraz uzakta. Normalde bir gün bile geç kalmazdı reglim ama ilk defa böyle oldu. Ama eşimde morfoloji sorunu çıktı. Sanmıyorum gebelik olsun. Muhtemelen değişen yemek ve uyku düzeni etkiledi.

Olabilir tabiki hepsi Bi ihtimal ama böyle gecikince insanın aklında dönüp duruyor ister istemez o yüzden dedim negatif de olsa kafan daha rahat olur regl olurum diye beklersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…