Merhaba herkeseYumurtlamam pik15-16 nisanda oldu canim dongum 28 gun normalde ama 17.gun yumurtladim,sasirdim hatta..o gunu degerlendirmistik.sat 30 martti.gec yumurtladim gec iliski oldu ondan midir bu kdr hayalet olmasi
Hiç bir şeye dikkat etmedim ovülasyon testlerini attım, canımız istediğinde ilişki oldu, istemediğinde olmadı. Bence günleri vs planlamak strese neden oluyor 10 ay dikkat ettiğim için olmadı, bıraktığımda oldu. Bir de stresten uzak kalmaya çalıştım ağır spor yaptım bu ayNeler yaptın peki wzcik anlatır mısın iliski günleri falan?
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebişinle. Doktorlar gerçekten bazen çok acımasız olabiliyorlar, Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın herkesiGittim doktora için rahatladı illa paramı vermek gerekiyor vallahi ben anlamıyorum ya ben sata göre hesaplandığımda 6 haftalıkdı doktor 5-
5 buçuk haftalık dedi korkma dedi 15 gün sonra kalp atışı duyabilirsin dedi rahime yerleşmiş kesen güzel yerde dedi hemen kesenin altında bi sıvı birikmesi var diyor 2. Kesede olabilir dedi haftaya belli olur dedi çok şükür demekki senle aynı gidecez kuzum biz
Şimdi baktım da internetten normal değerler arası diyor canım, benim adetin üstünden 8gün geçti o yüzden böyle çıkması normalmişOrasını doktor bakınca söyler her artış ikiz olmuyor ama bat ne zamandı tabi 2 günde bir 3 katından fazla olursa ikiz oluyor diye biliyorum canım
Hayirlisi olsun tekrat=)Hiç bir şeye dikkat etmedim ovülasyon testlerini attım, canımız istediğinde ilişki oldu, istemediğinde olmadı. Bence günleri vs planlamak strese neden oluyor 10 ay dikkat ettiğim için olmadı, bıraktığımda oldu. Bir de stresten uzak kalmaya çalıştım ağır spor yaptım bu ay
Madem test yapmak istemiyorsun, birkaç gün daha bekleyip direk kan verebilirsin.Merhaba herkese
İnşallah senin hayalet çizgi netleşir.
Benimde bat 27 nisandı falan halen adet olmadım. Şiddetli bir bel ağrısı çekmekteyim. Başkada hiç bir belirti yok hamilelik adına. O kadar çok hüsran yaşadım ki bu ay hiç bi şekilde test yapmadım. Sizce ne zaman test yapim.
Tşk ederim.Madem test yapmak istemiyorsun, birkaç gün daha bekleyip direk kan verebilirsin.
Yarin tekrar yapip eger cizgi cikarsa doktora gitcem muayeneye canim.muayene ultrason icin erken mi bilemedim amaİşte bu. Biliyordum canım hayırlı olsun
18'de de çatlama olduysa daha 9 gün geçmiş. Kaset testte hayalet olması çok normal erken gebelikte daha belirgin çıkardı.
Insallah canim bat gunumuz ayniymis bende de bel agrisi hafiften var.bide goguslerim cok siskin.gazim var sanki karnim sis ve sabahtsn ayiptir soylemesi bsgirsaklarim baya hareketlidiMerhaba herkese
İnşallah senin hayalet çizgi netleşir.
Benimde bat 27 nisandı falan halen adet olmadım. Şiddetli bir bel ağrısı çekmekteyim. Başkada hiç bir belirti yok hamilelik adına. O kadar çok hüsran yaşadım ki bu ay hiç bi şekilde test yapmadım. Sizce ne zaman test yapim.
Benim de uykum çok ama zaten uyuyamıyorum resmenBugün sürekli uyukluyorum kızlar. Fırsat bulduğum her yere başımı koyuyorum
Bir de canım aynı anda hem ekşi hem tatlı nasıl isteyebiliyorsa.. bi ara önce çikolata yedim üstüne bi de turşu yedim.. gözüm döndü resmen
Canım sen test yaptın mı.Insallah canim bat gunumuz ayniymis bende de bel agrisi hafiften var.bide goguslerim cok siskin.gazim var sanki karnim sis ve sabahtsn ayiptir soylemesi bsgirsaklarim baya hareketlidi
İnşallah hamilesindir canımCanım sen test yaptın mı.
Sürekli bi akıntı tuvalete koşup aha şimdi oldu diyom yok. Lekeleme bekliyom oda yok. Adetten iki gün önce lekem olurdu
Yaptim canim once ovulasyon yaptim cok koyu iki cizgi cikti, sonra 1 tane gebelik testin kalmisti onu yaptim, once tek cizgi cikti yok bisey diye dusundum sora farkedilmesi cok cok zor sanki yokmus gibi hafif birsey gorduk esimle ama olmayadabilir yani...yarn eczaneden yeni test alip yapcam..beni umutlandiran ovu.testi oldu, cnku hamile olunca daha erken ogreniliyor ovude yzzilmis forumda, cift cizgi cikinca umutlandim cok..bakalim hayirlisi yarn netlesir sanrm var mi yok muCanım sen test yaptın mı.
Sürekli bi akıntı tuvalete koşup aha şimdi oldu diyom yok. Lekeleme bekliyom oda yok. Adetten iki gün önce lekem olurdu
Yerleşme olduktan sonra bir süreliğine geçiyor sanırım ağrılar. 3-4 gündür gaz sancısından başka bir şey yok bende de. Bir de bel ağrısı oluyor arada bu kadar.Benim de uykum çok ama zaten uyuyamıyorum resmen
Iftardan sonra sindirene kadar gece yarısı oluyor. Sabah namazdan sonra da uyku tutmuyor.
Yarıladık Ramazanı
Bi de su test çıkaydı !
Yani ihtimal vermiyordum ama artık su an bütün ağrı sızı geçti regl olacak olsam ağrı devam ederdi diye düşünüyorum. Bir de yıllardır böyle bir gecikme yaşamadım
Su an tek korkum gerçekten ayın 10unda ve bir de 18inde yumurtlama olmussa 18inde tutmuş olsa bile su an gözükmeyebilir testtebi daha bekle babam bekle
Amin inşallah yeterki sağlıkla gelsinler katlanıcaz her şeyeCanım yaa tüh rabbim yardımcın olsun inş benimde oluyor hafif rahatsız olursam ben çıkarıyorum sağlıkla gelsinler de napalım okadar çile çektik bunuda çekcez hayırlı evlat olurlar inş bize bizde hayırlı anne baba oluruz yavrularımıza
Bendee surekli tuvalete kosuyorum,oructa tutyorum dun regli oldum orucum bozuldu sandm ama bozmadim orucu,sanki hafif kanama gelcek gibi oldu, bugun akinti geliyor ama kan mi kan gibi de degil akinti geliyor regli baslicak sanip heyecanlaniyorum...hayirlisi canim insallah umutlarimiz bosa cikmaz...Canım sen test yaptın mı.
Bugün de artık regl olmadığım için ben de umitlendimA
Yerleşme olduktan sonra bir süreliğine geçiyor sanırım ağrılar. 3-4 gündür gaz sancısından başka bir şey yok bende de. Bir de bel ağrısı oluyor arada bu kadar.
Senden çok ümitliyim ben ve sabırsızlıkla bekliyorum