Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamam pik15-16 nisanda oldu canim dongum 28 gun normalde ama 17.gun yumurtladim,sasirdim hatta..o gunu degerlendirmistik.sat 30 martti.gec yumurtladim gec iliski oldu ondan midir bu kdr hayalet olmasi
Merhaba herkese
İnşallah senin hayalet çizgi netleşir.
Benimde bat 27 nisandı falan halen adet olmadım. Şiddetli bir bel ağrısı çekmekteyim. Başkada hiç bir belirti yok hamilelik adına. O kadar çok hüsran yaşadım ki bu ay hiç bi şekilde test yapmadım. Sizce ne zaman test yapim.

Neler yaptın peki wzcik anlatır mısın iliski günleri falan?
Hiç bir şeye dikkat etmedim ovülasyon testlerini attım, canımız istediğinde ilişki oldu, istemediğinde olmadı. Bence günleri vs planlamak strese neden oluyor 10 ay dikkat ettiğim için olmadı, bıraktığımda oldu. Bir de stresten uzak kalmaya çalıştım ağır spor yaptım bu ay

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebişinle. Doktorlar gerçekten bazen çok acımasız olabiliyorlar, Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın herkesi Sat neydi canım senin? Benim 21 mart, 5+2 görünüyorum şuan, cuma yanı tam 6+0 da doktora gitmiş olacağım. Kalp atışı me zaman duyuluyor biliyor musun? Bugunkü hgc değerim 8600lerdeydi duyar mıyız acaba
Orasını doktor bakınca söyler her artış ikiz olmuyor ama bat ne zamandı tabi 2 günde bir 3 katından fazla olursa ikiz oluyor diye biliyorum canım
Şimdi baktım da internetten normal değerler arası diyor canım, benim adetin üstünden 8gün geçti o yüzden böyle çıkması normalmiş Çocuk doğunca test yapacakmışız az daha

Bizim de ilk denememizde oldu çok şükür, bebek düşünmeye başladığımızda kadın doğumcuya gidip genel bi kontrol yaptırdım, pregnacare him&her diye bi vitamin verdi doktor hem eşim hem ben içtik. İçinde folik asit de varmış.TOplam 3 ay folik asit kullanıp korunmayı bıraktım. Çoğu arkadaşım 5-6 ay olmaz hemen bekleme demişti ve bu düşünce beni içten içe çok rahatlattı. Nasıl olsa hemen olmayacak diye düşünüp fazla takılmamış oldum. 21 marttaki Adet bitiminden sonra 3. 5. 8. Ve 10. Günlerde birlikte olduk. Her ilişkiden sonra ayaklarımı yukarı kaldırdım hatta elimi belime koyup çocukluğumuzdaki gibi kalçamı da havaya kaldırmaya çalıştım ayaklarım tamamen yatak başlığına paralel şekilde en az yarım saat yattım. Tüm bunların yanı sıra tabi ki takdiri ilahi arkadaşlar biz sadece sebep arıyoruz, asıl sebep allahın zamanı geldi demesi kesinlikle Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş, evini sessiz bırakmasınBir de arkadaşlar bu ay battan dört beş gün önce sanki regl olucakmışım gibi ağrı çektim, meğer yerleşme sancılarıymış Benim gibi olanlara umut olsun inşallah, ben de hikayemi paylaşıp merak edenlere birşeyler bırakmak istedim. Buraya yazılanları okumak bana hep huzur verdi, umarım şimdi de ben huzur verenlerden olmuşumdur

Hayirlisi olsun tekrat=)

Madem test yapmak istemiyorsun, birkaç gün daha bekleyip direk kan verebilirsin.

İşte bu. Biliyordum canım hayırlı olsun

18'de de çatlama olduysa daha 9 gün geçmiş. Kaset testte hayalet olması çok normal erken gebelikte daha belirgin çıkardı.
Yarin tekrar yapip eger cizgi cikarsa doktora gitcem muayeneye canim.muayene ultrason icin erken mi bilemedim ama

Insallah canim bat gunumuz ayniymis bende de bel agrisi hafiften var.bide goguslerim cok siskin.gazim var sanki karnim sis ve sabahtsn ayiptir soylemesi bsgirsaklarim baya hareketlidi

Benim de uykum çok ama zaten uyuyamıyorum resmen
Iftardan sonra sindirene kadar gece yarısı oluyor. Sabah namazdan sonra da uyku tutmuyor.
Yarıladık Ramazanı
Bi de su test çıkaydı !
Yani ihtimal vermiyordum ama artık su an bütün ağrı sızı geçti regl olacak olsam ağrı devam ederdi diye düşünüyorum. Bir de yıllardır böyle bir gecikme yaşamadım

Su an tek korkum gerçekten ayın 10unda ve bir de 18inde yumurtlama olmussa 18inde tutmuş olsa bile su an gözükmeyebilir testte bi daha bekle babam bekle

Insallah canim bat gunumuz ayniymis bende de bel agrisi hafiften var.bide goguslerim cok siskin.gazim var sanki karnim sis ve sabahtsn ayiptir soylemesi bsgirsaklarim baya hareketlidi
Canım sen test yaptın mı.
Sürekli bi akıntı tuvalete koşup aha şimdi oldu diyom yok. Lekeleme bekliyom oda yok. Adetten iki gün önce lekem olurdu

Sürekli bi akıntı tuvalete koşup aha şimdi oldu diyom yok. Lekeleme bekliyom oda yok. Adetten iki gün önce lekem olurdu
Yaptim canim once ovulasyon yaptim cok koyu iki cizgi cikti, sonra 1 tane gebelik testin kalmisti onu yaptim, once tek cizgi cikti yok bisey diye dusundum sora farkedilmesi cok cok zor sanki yokmus gibi hafif birsey gorduk esimle ama olmayadabilir yani...yarn eczaneden yeni test alip yapcam..beni umutlandiran ovu.testi oldu, cnku hamile olunca daha erken ogreniliyor ovude yzzilmis forumda, cift cizgi cikinca umutlandim cok..bakalim hayirlisi yarn netlesir sanrm var mi yok mu

A Yerleşme olduktan sonra bir süreliğine geçiyor sanırım ağrılar. 3-4 gündür gaz sancısından başka bir şey yok bende de. Bir de bel ağrısı oluyor arada bu kadar.
Senden çok ümitliyim ben ve sabırsızlıkla bekliyorum

Amin inşallah yeterki sağlıkla gelsinler katlanıcaz her şeye

Bendee surekli tuvalete kosuyorum,oructa tutyorum dun regli oldum orucum bozuldu sandm ama bozmadim orucu,sanki hafif kanama gelcek gibi oldu, bugun akinti geliyor ama kan mi kan gibi de degil akinti geliyor regli baslicak sanip heyecanlaniyorum...hayirlisi canim insallah umutlarimiz bosa cikmaz...

Bugün de artık regl olmadığım için ben de umitlendim
Standartta 26 gün olan reglm 28 güne bile çıkmazken bugun 30. Gün
İnşallah hayırlısı ile hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…