Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saglik ocaginda bakarlar mi ona canim yoksa hastaneye mi gitmek lazim
Sağlık ocağında kan verebilirsin canım. Evde test yapıp pozitif çıktığını söylersen, ek tahliller de yapıyorlar. Tsh, toksoplazma, tam kan sayımı vs.enfeksiyon var mı diye de idrar tahlili de istiyorlar. Bunları özelde yaptırmaya kalksan baya bi tutar çünkü ücreti.

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebişinle. Doktorlar gerçekten bazen çok acımasız olabiliyorlar, Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın herkesi🙏🏼 Sat neydi canım senin? Benim 21 mart, 5+2 görünüyorum şuan, cuma yanı tam 6+0 da doktora gitmiş olacağım. Kalp atışı me zaman duyuluyor biliyor musun? Bugunkü hgc değerim 8600lerdeydi duyar mıyız acaba🙈

Şimdi baktım da internetten normal değerler arası diyor canım, benim adetin üstünden 8gün geçti o yüzden böyle çıkması normalmiş😬 Çocuk doğunca test yapacakmışız az daha🥳
Canım ben sat a göre bugün tam 6+0 dı sat da 16 Mart dı bende kalp atışı duyarım diye gittim ama sadece keseyi gördük 15 gün sonra kalp atışı nasip olursa inşallah

Canım ben sat a göre bugün tam 6+0 dı sat da 16 Mart dı bende kalp atışı duyarım diye gittim ama sadece keseyi gördük 15 gün sonra kalp atışı nasip olursa inşallah
5. Haftada duyulmaya başlıyor yazmışlar internette de o yüzden heveslenmiştim. Neyse artık her ay bişeyi bekliicez zaten allah sabır versin en güzel bekleyişler hayırlısıyla🙏🏼

S Sblgnr
Merhaba canım bugün bat gününüz. Bir gelişme var mı?
Merhaba canım kan testi yaptım ama değerim düşük çıktı bakalım inşallah yükselir bu msjimi okuyan herkesten dua istiyorum Allah rızası için 🥰😘😍🙏

Eklentiler

• IMG_20210427_144854.jpg
    IMG_20210427_144854.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 56
Hiç bir şeye dikkat etmedim ovülasyon testlerini attım, canımız istediğinde ilişki oldu, istemediğinde olmadı. Bence günleri vs planlamak strese neden oluyor 10 ay dikkat ettiğim için olmadı, bıraktığımda oldu. Bir de stresten uzak kalmaya çalıştım ağır spor yaptım bu ay
Evet kafa rahatlığı çok önemli 👍👍👍 peki sizin bir belirtiniz var mıydı ne zaman başladı ?

Merhaba canım kan testi yaptım ama değerim düşük çıktı bakalım inşallah yükselir bu msjimi okuyan herkesten dua istiyorum Allah rızası için 🥰😘😍🙏
Düşük olması önemli değil canım önemli olan düzenli artış. Hayırlı olsun inşallah Rabbim tamamına erdirsin

Düşük olması önemli değil canım önemli olan düzenli artış. Hayırlı olsun inşallah Rabbim tamamına erdirsin
Amin inşallah canım Şubat ayında düşük yapmıştım o yüzden biraz gerginim o düşüğün ilk betası da 42 ydi düzenli artmıştı ama düşük oldu maalesef ☹️☹️ korkuyorum yani biraz ama elimden geldiğince aklıma getirmemeye çalışıyorum da bakalım nasip canım duanizda eksik etmeyin Allah rızası için 🥰😍😘🙏🙏

X