Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım.
Ben demiştim haziran başlığı sana daha uygun olur diye
Aşılama tutacak canım inşallah
Hatta belki o zamana bile kalmaz. sen şimdi aşılama olacağının rahatlığıyla kendiliğinden gebe bile kalabilirsin. Çok amin

Merhaba canım kan testi yaptım ama değerim düşük çıktı bakalım inşallah yükselir bu msjimi okuyan herkesten dua istiyorum Allah rızası için
İnşallah sağlıcakla yükselir değerlerin ve kavuşursunuz
Neler yaptın nasıl hamile kaldın anlatabilir misin=)
Aylardır neler denedim neler ama bu ay umudu kesiyor olduğum aydı, olmuyor işte dediğim bi ay. Tek değişiklik eşimle kendim her sabah 1 kaşık keçiboynuzu özü yedik folik asit almıştım içmiyordum bile nasılsa olmcak diye. Bide sadece yumurtlama gününde ters pozisyon denedik 1 kez o kadar. Diğerleri normaldi. Çatladıktan sonra denemedik ben karamsarlaşmıştım iyice çünkü. Bide hergünü değerlendirirdik bu kez 3 günde 2 günde 1 oldu. Başka ekstra hiçbirşey yapmadım. Panik atağım var o zorluyordu zaten ara sıra. Stres yapmayın deniyor ya bende onda bolca var :) en çok farkettiğim göğüslerim yumurtlamadan bu güne kadar hep hassastı ilk kez böyle oldu normalde hassasiyet olmaz bende. Aklıma gelenler bunlar
Hayırlısı olsun canım gözün aydın olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok sağol canım
İşte bu. Biliyordum canım hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım

İnsanız tabi üzülüyoruz o an için ama düşüklerin çoğunun sebebi genetik bozukluk canım. Rabbimden gelen her türlü kabulümüz fakat özel çocuklar anne babaları için bu dünyada büyük imtihan.

Allah hayırlısını nasip etsin hepimize

Öyle tabi canım herşeyin hayırlısıni nasip etsin Rabbim sağlıklı bir evlat inşallah

İnşallah canım hamişsindiryarın bizede bilgi ver

İnşallah canım hepimizin umudu gerçek olur

Çok teşekkür valla T tulperde sende çok güzel kalpli kadınsın benden hiç desteğini eksik etmedin çok isterim dediğin gibi olmasını Allahım sanada sağlıklı sıhhatli doğurmayı nasip etsin iyi ki varsınız

Sağlık olsun güzel şeyler olacaksa geç olsun önemli değil. Bende sevindim sağlıklı oluşuma

T tulperde canım akşam 5 ten sonra kan verdim sonucum geç çıktı eve geldim yemek ye etrafı toparla derken anca girebildim canım sonucum 665 çıktı doktor iyi dedi acilden kan verdim perşembe yada cuma poliklinikten randevu al dedi şuan takvimde 3+5 görünüyorum sizce iyimi bu deger

Çok iyi canım
2.defa vermene gerek yok o zaman.. hadi bakalım darısı başıma

Çok iyi canım
2.defa vermene gerek yok o zaman.. hadi bakalım darısı başıma
Çok şükür canim canım darısı sana olsun insallahh büyük ihtimal direk özel bi hastanede doktora giderim maksat bi rahim duvarı kalınlığına falan baksın kese falan görünmez büyük ihtimal çünkü daha 4 hafta bile deilim maksat içim rahatlasın diyorum

Canım senin son adet tarihin ne zamandı ve kaç günde regl oluyordun?
Cuma görünebilir belki kese canım hadi inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun=)

Bir de ters iliski nası oluyor acaba?

Canım senin son adet tarihin ne zamandı ve kaç günde regl oluyordun?
Cuma görünebilir belki kese canım hadi inşallah.
Kuzum son adet tarihim 2 Nisan adetim 6 gün suruyor 26 günde 1 adet oluyorum bazen 24 yada 25 güne çektiği oluyordu 26 günde bir olan döngüye göre hesaplarsam bugün bat günüm 28 nisan yani inşallah canim keseyi görsem rahatlarım valla alttan baktırmak zarar verirmi acaba sen baktırmayi dusunuyo musun alttan

T tulperde canım bu arada doktora sordun oruç tutayım mi dedim tutma dedi folik asit ve d vitamini kullanıyorum dedim kullanmaya devam et dedi sende varsa folik asit falan kullan doktora gidene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…