Önce kanda hcg baktır bence. Sonuca göre gidersin muayeneye. 1500 hcg civarı görünüyor kese vajinal ultrasonla.Yarin tekrar yapip eger cizgi cikarsa doktora gitcem muayeneye canim.muayene ultrason icin erken mi bilemedim ama
İnşallah canım inşallahBugün de artık regl olmadığım için ben de umitlendim
Standartta 26 gün olan reglm 28 güne bile çıkmazken bugun 30. Gün
İnşallah hayırlısı ile hamileyimdir
Saglik ocaginda bakarlar mi ona canim yoksa hastaneye mi gitmek lazimÖnce kanda hcg baktır bence. Sonuca göre gidersin muayeneye. 1500 hcg civarı görünüyor kese vajinal ultrasonla.
Artıyor işte maşallah sen rahat ol içini ferah tutKızlar çarşamba kan vereceğim ama dayanamadım.. elimde son bi erken gebelik testi kalmıştı neden yapmiyim ki dedim..kontrol çizgisinden daha koyu çıktı çok şükür.. artıyo sanırım değerim
Eki Görüntüle 2834566
Sağlık ocağında kan verebilirsin canım. Evde test yapıp pozitif çıktığını söylersen, ek tahliller de yapıyorlar. Tsh, toksoplazma, tam kan sayımı vs.enfeksiyon var mı diye de idrar tahlili de istiyorlar. Bunları özelde yaptırmaya kalksan baya bi tutar çünkü ücreti.Saglik ocaginda bakarlar mi ona canim yoksa hastaneye mi gitmek lazim
Yarın belli olacak bakalımArtıyor işte maşallah sen rahat ol içini ferah tut
Ay yok kız eczaneye yatırdım bütün parayıİnşallah canım inşallah
Ay bi kaset test mi alsaydın ki ya
Beni de etiketle canım merak ediyorumYarın belli olacak bakalım
İnşallah canım inşallahAmin inşallah yeterki sağlıkla gelsinler katlanıcaz her şeye
Canım ben sat a göre bugün tam 6+0 dı sat da 16 Mart dı bende kalp atışı duyarım diye gittim ama sadece keseyi gördük 15 gün sonra kalp atışı nasip olursa inşallahHayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebişinle. Doktorlar gerçekten bazen çok acımasız olabiliyorlar, Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın herkesiSat neydi canım senin? Benim 21 mart, 5+2 görünüyorum şuan, cuma yanı tam 6+0 da doktora gitmiş olacağım. Kalp atışı me zaman duyuluyor biliyor musun? Bugunkü hgc değerim 8600lerdeydi duyar mıyız acaba
Şimdi baktım da internetten normal değerler arası diyor canım, benim adetin üstünden 8gün geçti o yüzden böyle çıkması normalmişÇocuk doğunca test yapacakmışız az daha
5. Haftada duyulmaya başlıyor yazmışlar internette de o yüzden heveslenmiştim. Neyse artık her ay bişeyi bekliicez zaten allah sabır versin en güzel bekleyişler hayırlısıylaCanım ben sat a göre bugün tam 6+0 dı sat da 16 Mart dı bende kalp atışı duyarım diye gittim ama sadece keseyi gördük 15 gün sonra kalp atışı nasip olursa inşallah
Merhaba canım kan testi yaptım ama değerim düşük çıktı bakalım inşallah yükselir bu msjimi okuyan herkesten dua istiyorum Allah rızası için
Hayırlı olsun inşallah..Merhaba canım kan testi yaptım ama değerim düşük çıktı bakalım inşallah yükselir bu msjimi okuyan herkesten dua istiyorum Allah rızası için
Amin inşallah cnm saolAllah im sizlere de nasip etsin hemen hayırlısıyla inşallah canımmm
Evet kafa rahatlığı çok önemliHiç bir şeye dikkat etmedim ovülasyon testlerini attım, canımız istediğinde ilişki oldu, istemediğinde olmadı. Bence günleri vs planlamak strese neden oluyor 10 ay dikkat ettiğim için olmadı, bıraktığımda oldu. Bir de stresten uzak kalmaya çalıştım ağır spor yaptım bu ay
Düşük olması önemli değil canım önemli olan düzenli artış. Hayırlı olsun inşallah Rabbim tamamına erdirsinMerhaba canım kan testi yaptım ama değerim düşük çıktı bakalım inşallah yükselir bu msjimi okuyan herkesten dua istiyorum Allah rızası için
Amin inşallah canım Şubat ayında düşük yapmıştım o yüzden biraz gerginim o düşüğün ilk betası da 42 ydi düzenli artmıştı ama düşük oldu maalesefDüşük olması önemli değil canım önemli olan düzenli artış. Hayırlı olsun inşallah Rabbim tamamına erdirsin
Yok ovulasyon yapmadım hiç Perşembe tekrar kan vereceğim işte doktoruma da gideceğim bakalım inşallah yükselir hayırlısıylaHayırlı olsun inşallah..
Ovu testi yaptınız mı, geç döllenme olmuş olabilir. Düşük olmasına takılmayın, önemli olan yükselmesi.