Amin İnşallah seni hamiş güzel anne çok teşekkür ederim dualarınızda yer olmak isterim çokca nasip olur sayenizde belki kiminin duası derlerıyı barı kuzum sonucların guzel cıkmıs :) hıc yorulmadan asılamayla hemen bebısıne kavusursun ınsallah :)
her zaman edıyorum ,edıcemde olucak ınsallah kuzum :) anca yatıyorum bende kocam bana bakıyo ben cocugumuza :)Amin İnşallah seni hamiş güzel anne çok teşekkür ederim dualarınızda yer olmak isterim çokca nasip olur sayenizde belki kiminin duası derlernasıl gidiyor hamiş olmak
Canım bide inanan vardır inanmayan vardır bilmiyorum ama ben bi yerde okumuştum 7 tane yasin suresi okununca duan kabul olurmuş diye. Ben yumurtlama günümde hepsini okudum niyet ederek
Yok canım yoğunluk var herhalde cidden yarına kaldı sonuçBugün güzel haberler alıyoruz çok şükür.
Geriye kimler kaldı haber vermeyen
M Maviiiiiiii de gidecekti sanırım?
Yusra-61 sen neler yaptın canım?
I ipti ay daha açıklanmadı mı şu sonuç
Sağlıklısın ya canım buna da şükürYeni geldim bugün pertim çıktı iki ayrı hastanede randevum vardı bir ona bir buna derken öldüm çook kalabalıktı millet hep sanırsın hasta. İlk kadın doğuma gittim tekrar gebelik testi yaptı negatif sonra ilaç yazdı duphaston diye iç olacaksın dedi. Stres Mevsimsel geçikme olblrmş normal dedilerhormonlarım iyi çıktı tamam dedim masajı yapmaya başladım. Sonra böbrekten gittim o da temiz çıktı hep yorulduğumla kaldım.
Kadın doğum doktoru aşılama yapacağız haziranda dediben kapanma var napacağız aşılamayı deyince. Sonra hiç çocuk var mıydı dedi yok tamam ikametgah al haziran adetinle gel dedi çok sevindim. Şmdi bu anların tadını çıkartayım gelişi güzel çalışayım adet olursam bu ay I ipti Arsoney bende durumlar bundan ibaret...
Hayırlısı olsun kuzum hakkında inşallah bundada vardır bir hayır iyi sonuçların bari temiz çıkmış çok şükür inş tez zamanda rabbim nasip eder canım benimYeni geldim bugün pertim çıktı iki ayrı hastanede randevum vardı bir ona bir buna derken öldüm çook kalabalıktı millet hep sanırsın hasta. İlk kadın doğuma gittim tekrar gebelik testi yaptı negatif sonra ilaç yazdı duphaston diye iç olacaksın dedi. Stres Mevsimsel geçikme olblrmş normal dedilerhormonlarım iyi çıktı tamam dedim masajı yapmaya başladım. Sonra böbrekten gittim o da temiz çıktı hep yorulduğumla kaldım.
Kadın doğum doktoru aşılama yapacağız haziranda dediben kapanma var napacağız aşılamayı deyince. Sonra hiç çocuk var mıydı dedi yok tamam ikametgah al haziran adetinle gel dedi çok sevindim. Şmdi bu anların tadını çıkartayım gelişi güzel çalışayım adet olursam bu ay I ipti Arsoney bende durumlar bundan ibaret...
Ah kuzum bende iyi Suanlik bir sıkıntı yok bekliyoruz iyice yerleşip görene kadar inşallahSizlerde olmasanız varya iyi ki varsınız çok yoruldum süründüm hastanelerde sizinle ilgilenemedim sende nasıl durumlar mavicim ?
Aynen öyle canım maalesef kadının muayenesi felan ne kadar canımkadınla bıldıgın hayal kuruyorum cok begenıyorum ya :) nasıpse bıan once gıtmek ıstıyorum cok enerjık bır cıft gercekten
senın adına sevındım guzel haberler almıssın maalesef parayla guzel muamele gorebılıyorsun :/
Kızlar Allah'ıma çok şükür bende hamileyimmmBatı bekliyorum canım hüsrana uğramamak için
Bide pembemsi akıntı durmuştı şimdi az az yine var
Adetim de geliyor olabilir
Hayırlı olsun cnm regl günün muydu bizlere de dua etKızlar Allah'ıma çok şükür bende hamileyimmm
Bugün pembemsi akıntılar az az devam etti dışardaydık yarın yaparım diye kendimi tutuyordum ama az önce eve gelince dayanamadım yaptım test vee
Hala inanamıyorum sanki biseyler geliyormuş gibi hissediyorum hala, ağrım var hafiften hala regl olcakmışım gibi
Reglime 2 gün var canım çok teşekkür ederim edicem tüm evlat isteyenlere bu gecemi buna ayırcamHayırlı olsun cnm regl günün muydu bizlere de dua et
9 ay ovülasyon testi denedim malesef olmadı, bu ay testleri attım keyfime baktım ve hamileyim. Tabi sürdürülebilir bir hamilelik mi belli değil ama yumurta ve sperm buluşmuş sonuçta. Bugün doktorum da dedi ovülasyon testi sadece strestir diye. Bıraktığım kafama göre hesaplamadan takıldığım ay hamile oldum bak.Kizlar teessuf ederim. Bir ovu testimi sordum bir kisi cevap verdi. Ben bir cok kisinin tecrubesini paylasmasini beklerdim. Askolsun size
Maşallah daha yeni mi gecikti adet tarihiniz, eğer öyleyse bayağı sağlam tutmuş gebeliğinizKizlar kan sonucum cikmis, yarin dediler hic bakmiyordum bir baktim ve degerim 8300lerderabbime sukurler olsun hamileyimmm
Oh oh hadi hayırlı olsun canımm ne güzel olduuu his geldi bebişKızlar Allah'ıma çok şükür bende hamileyimmm
Bugün pembemsi akıntılar az az devam etti dışardaydık yarın yaparım diye kendimi tutuyordum ama az önce eve gelince dayanamadım yaptım test vee
Hala inanamıyorum sanki biseyler geliyormuş gibi hissediyorum hala, ağrım var hafiften hala regl olcakmışım gibi
Allah im sizlere de nasip etsin hemen hayırlısıyla inşallah canımmmHayırlı olsun cnm regl günün muydu bizlere de dua et
Cok sevindim=)Reglime 2 gün var canım çok teşekkür ederim edicem tüm evlat isteyenlere bu gecemi buna ayırcam
Neler yaptın peki wzcik anlatır mısın iliski günleri falan?9 ay ovülasyon testi denedim malesef olmadı, bu ay testleri attım keyfime baktım ve hamileyim. Tabi sürdürülebilir bir hamilelik mi belli değil ama yumurta ve sperm buluşmuş sonuçta. Bugün doktorum da dedi ovülasyon testi sadece strestir diye. Bıraktığım kafama göre hesaplamadan takıldığım ay hamile oldum bak.
Cok sevindim=)
Sağolun bebeklerOh oh hadi hayırlı olsun canımm ne güzel olduuu his geldi bebiş
Neler yaptın nasıl hamile kaldın anlatabilir misin=)Sağolun bebekler
Hayırlısı olsun canım gözün aydın olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar Allah'ıma çok şükür bende hamileyimmm