Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ıyı barı kuzum sonucların guzel cıkmıs :) hıc yorulmadan asılamayla hemen bebısıne kavusursun ınsallah :)
Amin İnşallah seni hamiş güzel anne çok teşekkür ederim dualarınızda yer olmak isterim çokca nasip olur sayenizde belki kiminin duası derler nasıl gidiyor hamiş olmak

Amin İnşallah seni hamiş güzel anne çok teşekkür ederim dualarınızda yer olmak isterim çokca nasip olur sayenizde belki kiminin duası derler nasıl gidiyor hamiş olmak
her zaman edıyorum ,edıcemde olucak ınsallah kuzum :) anca yatıyorum bende kocam bana bakıyo ben cocugumuza :)

Yok canım yoğunluk var herhalde cidden yarına kaldı sonuç
Sağlıklısın ya canım buna da şükür
Benden henüz haber yok yarın çıkacak dedi hemşire inanmadım gerçekten öyle olacak sanırım

Hayırlısı olsun kuzum hakkında inşallah bundada vardır bir hayır iyi sonuçların bari temiz çıkmış çok şükür inş tez zamanda rabbim nasip eder canım benim

Sizlerde olmasanız varya iyi ki varsınız çok yoruldum süründüm hastanelerde sizinle ilgilenemedim sende nasıl durumlar mavicim ?
Ah kuzum bende iyi Suanlik bir sıkıntı yok bekliyoruz iyice yerleşip görene kadar inşallah ama senden de o kadar istiyorum ki hayırlı haberi duymayı hep beraber başka topikte toplanıp cinsiyet partisi yapmayı ah ah

Aynen öyle canım maalesef kadının muayenesi felan ne kadar canım

Batı bekliyorum canım hüsrana uğramamak için
Bide pembemsi akıntı durmuştı şimdi az az yine var
Adetim de geliyor olabilir
Kızlar Allah'ıma çok şükür bende hamileyimmm
Bugün pembemsi akıntılar az az devam etti dışardaydık yarın yaparım diye kendimi tutuyordum ama az önce eve gelince dayanamadım yaptım test vee
Hala inanamıyorum sanki biseyler geliyormuş gibi hissediyorum hala, ağrım var hafiften hala regl olcakmışım gibi

Eklentiler

• 20210427_185701.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 48
Hayırlı olsun cnm regl günün muydu bizlere de dua et

Kizlar teessuf ederim. Bir ovu testimi sordum bir kisi cevap verdi. Ben bir cok kisinin tecrubesini paylasmasini beklerdim. Askolsun size
9 ay ovülasyon testi denedim malesef olmadı, bu ay testleri attım keyfime baktım ve hamileyim. Tabi sürdürülebilir bir hamilelik mi belli değil ama yumurta ve sperm buluşmuş sonuçta. Bugün doktorum da dedi ovülasyon testi sadece strestir diye. Bıraktığım kafama göre hesaplamadan takıldığım ay hamile oldum bak.

Oh oh hadi hayırlı olsun canımm ne güzel olduuu his geldi bebiş

Neler yaptın peki wzcik anlatır mısın iliski günleri falan?

Hayırlısı olsun canım gözün aydın olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…