- 12 Mart 2021
- 112
- 196
- 28
350 tlAynen öyle canım maalesef kadının muayenesi felan ne kadar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
350 tlAynen öyle canım maalesef kadının muayenesi felan ne kadar canım
Kesinlikle katiliyorum bizim ilk cocugumuz aynen dediginiz gibi ne ovulasyon ne bisey ilk denememizde oldu cok sukur. Ama aradan 9 sene gecti. Yas ilerledi, troid sorunum var bunun icin ilac kullaniyorum degerler normal ama hastalik iste var mi var, adetler eskisi gibi 28 gunde bir degil. Zaman zaman degismeler basladi. Biraz mecburiyetten ovulasyonla takip ediyorum aslinda. Gercekten yasim 30larimin sonunda degil de basinda olsa akisina birakirdim bikac sene bile dusunmezdim tuttu mu tutmadi mi diye ama zaman aleyhime isliyor. Yine de tabi kismet.9 ay ovülasyon testi denedim malesef olmadı, bu ay testleri attım keyfime baktım ve hamileyim. Tabi sürdürülebilir bir hamilelik mi belli değil ama yumurta ve sperm buluşmuş sonuçta. Bugün doktorum da dedi ovülasyon testi sadece strestir diye. Bıraktığım kafama göre hesaplamadan takıldığım ay hamile oldum bak.
Çok teşekkür canım bebiş Nasıl iyi mi değerin kaç çıktı keseyş gördün mü bir yandan sende aklımdaydın yaniHayırlısı olsun kuzum hakkında inşallah bundada vardır bir hayır iyi sonuçların bari temiz çıkmış çok şükür inş tez zamanda rabbim nasip eder canım benim
Tabii o paraya hayaller kurdurması normal canım şaka bi yana imkan varsa özele gitmek en güzeli canım devletde surat çekmekdense350 tl
Kese göründü canım henüz bebiş görünmedi betaya bakmamış galiba kese gördü diyeÇok teşekkür canım bebiş Nasıl iyi mi değerin kaç çıktı keseyş gördün mü bir yandan sende aklımdaydın yani
Anladım canım kese göründüyse bebiş de yakında görülür ne zaman gel dedi sanaKese göründü canım henüz bebiş görünmedi betaya bakmamış galiba kese gördü diye
Haftaya gel dedi ama kalp atışı ancak 15 gün sonra dediAnladım canım kese göründüyse bebiş de yakında görülür ne zaman gel dedi sana
Şimdi ne kadarlıkmış ponciğim ki onu sormadımHaftaya gel dedi ama kalp atışı ancak 15 gün sonra dedi
Aslında hcg hemogramdan daha çabuk çıkıyor ama onu bekliyorsun ya çıkmayacağı tuttu demekHemogram almış doktor bir de. Onun sonucu çıktı hcg.yi bekliyorum sabırsızlıkla
Yumurtlamam pik15-16 nisanda oldu canim dongum 28 gun normalde ama 17.gun yumurtladim,sasirdim hatta..o gunu degerlendirmistik.sat 30 martti.gec yumurtladim gec iliski oldu ondan midir bu kdr hayalet olmasiBen de gördüm canım hadi hayırlısı olsun. Birkaç gün sonra tekrarla bakalım koyulaşacak mı?
Bugün bat günüyse geç döllenme mi oldu acaba, yumurtlama günün ne zamandı?
catterflym
Özelde öyle aynenAslında hcg hemogramdan daha çabuk çıkıyor ama onu bekliyorsun ya çıkmayacağı tuttu demek
Hemogrami at istersen bi bakayimHemogram almış doktor bir de. Onun sonucu çıktı hcg.yi bekliyorum sabırsızlıkla
Çok teşekkür ederim canım çok yakın bir arkadaşım doktor ona ilettim ama aklımda olsun sana da danisirimHemogrami at istersen bi bakayim
Ben cumartesi pazartesi seklinde yapardım canım senin yerinde olsamBana bir yardım pazar yumurtlama görünüyor hangi günler iliski kesin olmali?
Cok gecmis olsun tamam o zaman doktor daha iyi bilir tabi=)Çok teşekkür ederim canım çok yakın bir arkadaşım doktor ona ilettim ama aklımda olsun sana da danisirim
Ben 8 sene kronik anemi yaşadığım için maalesef o referanslara çok aşinayim şükür her şey normal aralıkta çıkmış zaten
Tesekkurler =)Ben cumartesi pazartesi seklinde yapardım canım senin yerinde olsam
İşte bu. Biliyordum canım hayırlı olsunKızlar Allah'ıma çok şükür bende hamileyimmm
Bugün pembemsi akıntılar az az devam etti dışardaydık yarın yaparım diye kendimi tutuyordum ama az önce eve gelince dayanamadım yaptım test vee
Hala inanamıyorum sanki biseyler geliyormuş gibi hissediyorum hala, ağrım var hafiften hala regl olcakmışım gibi
18'de de çatlama olduysa daha 9 gün geçmiş. Kaset testte hayalet olması çok normal erken gebelikte daha belirgin çıkardı.Yumurtlamam pik15-16 nisanda oldu canim dongum 28 gun normalde ama 17.gun yumurtladim,sasirdim hatta..o gunu degerlendirmistik.sat 30 martti.gec yumurtladim gec iliski oldu ondan midir bu kdr hayalet olmasi