Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle katiliyorum bizim ilk cocugumuz aynen dediginiz gibi ne ovulasyon ne bisey ilk denememizde oldu cok sukur. Ama aradan 9 sene gecti. Yas ilerledi, troid sorunum var bunun icin ilac kullaniyorum degerler normal ama hastalik iste var mi var, adetler eskisi gibi 28 gunde bir degil. Zaman zaman degismeler basladi. Biraz mecburiyetten ovulasyonla takip ediyorum aslinda. Gercekten yasim 30larimin sonunda degil de basinda olsa akisina birakirdim bikac sene bile dusunmezdim tuttu mu tutmadi mi diye ama zaman aleyhime isliyor. Yine de tabi kismet.

Insallah saglikla huzurla gelsin bebegin. Surdurulebilirdir o merak etme

Hemogram almış doktor bir de. Onun sonucu çıktı hcg.yi bekliyorum sabırsızlıkla

Ben de gördüm canım hadi hayırlısı olsun. Birkaç gün sonra tekrarla bakalım koyulaşacak mı?
Bugün bat günüyse geç döllenme mi oldu acaba, yumurtlama günün ne zamandı?
catterflym
Yumurtlamam pik15-16 nisanda oldu canim dongum 28 gun normalde ama 17.gun yumurtladim,sasirdim hatta..o gunu degerlendirmistik.sat 30 martti.gec yumurtladim gec iliski oldu ondan midir bu kdr hayalet olmasi

Bana bir yardım pazar yumurtlama görünüyor hangi günler iliski kesin olmali?

Hemogram 5dakkada da çıkar ama hcg hormon testidir hemogramdan önce çıkamaz.aile hekimliğinde verildiği için geç cikiyordur hastanede verilse çıkardı

Hemogrami at istersen bi bakayim
Çok teşekkür ederim canım çok yakın bir arkadaşım doktor ona ilettim ama aklımda olsun sana da danisirim
Ben 8 sene kronik anemi yaşadığım için maalesef o referanslara çok aşinayim şükür her şey normal aralıkta çıkmış zaten

Cok gecmis olsun tamam o zaman doktor daha iyi bilir tabi=)

İşte bu. Biliyordum canım hayırlı olsun
Yumurtlamam pik15-16 nisanda oldu canim dongum 28 gun normalde ama 17.gun yumurtladim,sasirdim hatta..o gunu degerlendirmistik.sat 30 martti.gec yumurtladim gec iliski oldu ondan midir bu kdr hayalet olmasi
18'de de çatlama olduysa daha 9 gün geçmiş. Kaset testte hayalet olması çok normal erken gebelikte daha belirgin çıkardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…