Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani yumurtalama veya oncesi degil catlama ve sonrasi mi degerlendirdiniz?
Yok yumurtlama öncesi haftada 2, sonrasında ,yumurtlama öncesi gün, yumurtlama,pik,çatlama,çatlamadanbir gün sonra olacak şekilde 5 gün arka arakaya değerlendirme yaptım. O günden sonra da ilişki olmadı. Çatlamadan 10 gün sonra da kanda pozitif gördüm

Eklentiler

• 20210427_171620.jpg
    20210427_171620.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 36
  • 20210427_171615.jpg
    20210427_171615.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 25
  • 20210427_171613.jpg
    20210427_171613.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 27
  • 20210427_171549.jpg
    20210427_171549.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 28
  • 20210427_171547.jpg
    20210427_171547.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 26
  • 20210427_171542.jpg
    20210427_171542.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 23
  • 20210427_171533.jpg
    20210427_171533.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 23
  • 20210427_171529.jpg
    20210427_171529.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 25
  • 20210427_171504.jpg
    20210427_171504.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 30
Ben de gördüm canım hadi hayırlısı olsun. Birkaç gün sonra tekrarla bakalım koyulaşacak mı?
Bugün bat günüyse geç döllenme mi oldu acaba, yumurtlama günün ne zamandı?
catterflym catterflym
Gormene cok sevindim canim bir anda sok oldu bana o kdr umitsizdimki gerci hala olmus degil dua edin kizlar

Yok yumurtlama öncesi haftada 2, sonrasında ,yumurtlama öncesi gün, yumurtlama,pik,çatlama,çatlamadanbir gün sonra olacak şekilde 5 gün arka arakaya değerlendirme yaptım. O günden sonra da ilişki olmadı. Çatlamadan 10 gün sonra da kanda pozitif gördüm
Anladim cnm sagol.

Çok normal canım 5-6 gün geçmiş adetin yüksek çıkması çok normal. Cuma da senden haber beklicez o zaman hadi bakalım hayırlısı 😍

İnşallah bi şey olmaz canım. Şu an olumsuz düşünceleri bırakıp, pozitifi görmüş olmanın mutluluğunu yaşa canım 😍

Oyy ikiz geliyor desene 👶🏻👶🏻🤣
Çok şükür canım için rahat etmiştir artık.
Devlete sırf bu yüzden gitmiyorum işte. Suratsız ve ilgisiz doktorlar yüzünden. Ağızlarından kerpetenle laf almak çok yorucu.
Ayyy Allah'ım isteyene versin ikizi daha belli değil sıvı da olabilir diyor ben tek hayırlı bir evlat istiyorum sağlıklj sıhhatli inşallah canım

Bugün güzel haberler alıyoruz çok şükür.
Geriye kimler kaldı haber vermeyen 😊
M Maviiiiiiii de gidecekti sanırım?
Yusra-61 Yusra-61 sen neler yaptın canım?
I ipti ay daha açıklanmadı mı şu sonuç 🤔
🤣

Yeni geldim bugün pertim çıktı iki ayrı hastanede randevum vardı bir ona bir buna derken öldüm çook kalabalıktı millet hep sanırsın hasta. İlk kadın doğuma gittim tekrar gebelik testi yaptı negatif sonra ilaç yazdı duphaston diye iç olacaksın dedi. Stres Mevsimsel geçikme olblrmş normal dediler 🙈hormonlarım iyi çıktı tamam dedim masajı yapmaya başladım. Sonra böbrekten gittim o da temiz çıktı 😁 hep yorulduğumla kaldım.

Kadın doğum doktoru aşılama yapacağız haziranda dedi 😂 ben kapanma var napacağız aşılamayı deyince. Sonra hiç çocuk var mıydı dedi yok tamam ikametgah al haziran adetinle gel dedi 😂 çok sevindim. Şmdi bu anların tadını çıkartayım gelişi güzel çalışayım adet olursam bu ay 🌸 I ipti Arsoney Arsoney bende durumlar bundan ibaret...

Bugün güzel haberler alıyoruz çok şükür.
Geriye kimler kaldı haber vermeyen 😊
M Maviiiiiiii de gidecekti sanırım?
Yusra-61 Yusra-61 sen neler yaptın canım?
I ipti ay daha açıklanmadı mı şu sonuç 🤔
🤣
Kızlar bende gittim doktor rahim duvarın kalınlaşmış çok güzel dedi değerlerin güzel yükselişte dedi ve kan istedi bir sürü inşallah haftaya da keseyi görmeye gideceğim içim rahatladı bir sürü şey sordum kan uyuşmazlığı da var Bizde onu falan. Birde kan verirken dayanamadım dün hcg baktirmistim 326 çıktı üç gün üzerine bugün de o kadar kan verirken bir daha baktırayim dedim şimdi sonucum 562 çıkmış şükür Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲. Yarın seninde güzel haberlerini bekliyoruz💓 T tulperde . Arsoney Arsoney ve diğer bebiş bekleyen canlar sizin kalp atışını da bekliyoruz sabırsızlıkla inşallah 🤲❤️ darısı bizlere 👶🥰

Yeni geldim bugün pertim çıktı iki ayrı hastanede randevum vardı bir ona bir buna derken öldüm çook kalabalıktı millet hep sanırsın hasta. İlk kadın doğuma gittim tekrar gebelik testi yaptı negatif sonra ilaç yazdı duphaston diye iç olacaksın dedi. Stres Mevsimsel geçikme olblrmş normal dediler 🙈hormonlarım iyi çıktı tamam dedim masajı yapmaya başladım. Sonra böbrekten gittim o da temiz çıktı 😁 hep yorulduğumla kaldım.

Kadın doğum doktoru aşılama yapacağız haziranda dedi 😂 ben kapanma var napacağız aşılamayı deyince. Sonra hiç çocuk var mıydı dedi yok tamam ikametgah al haziran adetinle gel dedi 😂 çok sevindim. Şmdi bu anların tadını çıkartayım gelişi güzel çalışayım adet olursam bu ay 🌸 I ipti Arsoney Arsoney bende durumlar bundan ibaret...
İnşallah inşallah olacak Mayıs'ta hatta sen bir adet ol ilaçla aşılama olmadan olacak canım benim🤲❤️

Kızlar bende gittim doktor rahim duvarın kalınlaşmış çok güzel dedi değerlerin güzel yükselişte dedi ve kan istedi bir sürü inşallah haftaya da keseyi görmeye gideceğim içim rahatladı bir sürü şey sordum kan uyuşmazlığı da var Bizde onu falan. Birde kan verirken dayanamadım dün hcg baktirmistim 326 çıktı üç gün üzerine bugün de o kadar kan verirken bir daha baktırayim dedim şimdi sonucum 562 çıkmış şükür Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲. Yarın seninde güzel haberlerini bekliyoruz💓 T tulperde . Arsoney Arsoney ve diğer bebiş bekleyen canlar sizin kalp atışını da bekliyoruz sabırsızlıkla inşallah 🤲❤️ darısı bizlere 👶🥰
Aminn inşallah datlım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım inşallah rabbim güzel günler göstersin hepimize inşallah 🙏🙏💞💞

Aaa kadınla kocası süper zaten takip ediyorum zaten onlarıda canım bende bilgi tıp batıkentde Mehmet diye bir adam var ona gittim ötekiden iyiydi
kadınla bıldıgın hayal kuruyorum cok begenıyorum ya :) nasıpse bıan once gıtmek ıstıyorum cok enerjık bır cıft gercekten
senın adına sevındım guzel haberler almıssın maalesef parayla guzel muamele gorebılıyorsun :/

X