Yok yumurtlama öncesi haftada 2, sonrasında ,yumurtlama öncesi gün, yumurtlama,pik,çatlama,çatlamadanbir gün sonra olacak şekilde 5 gün arka arakaya değerlendirme yaptım. O günden sonra da ilişki olmadı. Çatlamadan 10 gün sonra da kanda pozitif gördümYani yumurtalama veya oncesi degil catlama ve sonrasi mi degerlendirdiniz?
Canım atsana testleriniKizlar hic beklemezken bugun bat gunum ve regl olurum diye dusunurken hem ovulasyon hem gebelik testi yaptim, ovulasyon cift cizgi cikti, gebelik testide hayal meyal hayalet gibi bir cizgi bence var siz ne diyorsuniz yorumlarmisiniz
Canım atsana testlerini
Ne demek rica ederim. Bol bol su ve c vitamini öneriyoduk bide. Gebeliğin kesinse korona ilaçlarını kullanmaçok çokk teşekkür amin
1 tanecik içmiştim, 3 ü geçmeyek şekilde kullanırım çok çok sağolun
Gormene cok sevindim canim bir anda sok oldu bana o kdr umitsizdimki gerci hala olmus degil dua edin kizlarBen de gördüm canım hadi hayırlısı olsun. Birkaç gün sonra tekrarla bakalım koyulaşacak mı?
Bugün bat günüyse geç döllenme mi oldu acaba, yumurtlama günün ne zamandı?
catterflym
Anladim cnm sagol.Yok yumurtlama öncesi haftada 2, sonrasında ,yumurtlama öncesi gün, yumurtlama,pik,çatlama,çatlamadanbir gün sonra olacak şekilde 5 gün arka arakaya değerlendirme yaptım. O günden sonra da ilişki olmadı. Çatlamadan 10 gün sonra da kanda pozitif gördüm
Insallah canim insallahCanım ben hayalet çizgi gördüm hakkında hayırlısı olsun bebişin inşallah seninledir
Ayyy Allah'ım isteyene versin ikizi daha belli değil sıvı da olabilir diyor ben tek hayırlı bir evlat istiyorum sağlıklj sıhhatli inşallah canımÇok normal canım 5-6 gün geçmiş adetin yüksek çıkması çok normal. Cuma da senden haber beklicez o zaman hadi bakalım hayırlısı
İnşallah bi şey olmaz canım. Şu an olumsuz düşünceleri bırakıp, pozitifi görmüş olmanın mutluluğunu yaşa canım
Oyy ikiz geliyor desene
Çok şükür canım için rahat etmiştir artık.
Devlete sırf bu yüzden gitmiyorum işte. Suratsız ve ilgisiz doktorlar yüzünden. Ağızlarından kerpetenle laf almak çok yorucu.
Bugün güzel haberler alıyoruz çok şükür.
Geriye kimler kaldı haber vermeyen
M Maviiiiiiii de gidecekti sanırım?
Yusra-61 sen neler yaptın canım?
I ipti ay daha açıklanmadı mı şu sonuç
Kızlar bende gittim doktor rahim duvarın kalınlaşmış çok güzel dedi değerlerin güzel yükselişte dedi ve kan istedi bir sürü inşallah haftaya da keseyi görmeye gideceğim içim rahatladı bir sürü şey sordum kan uyuşmazlığı da var Bizde onu falan. Birde kan verirken dayanamadım dün hcg baktirmistim 326 çıktı üç gün üzerine bugün de o kadar kan verirken bir daha baktırayim dedim şimdi sonucum 562 çıkmış şükür Allah isteyen herkese nasip etsinBugün güzel haberler alıyoruz çok şükür.
Geriye kimler kaldı haber vermeyen
M Maviiiiiiii de gidecekti sanırım?
Yusra-61 sen neler yaptın canım?
I ipti ay daha açıklanmadı mı şu sonuç
İnşallah inşallah olacak Mayıs'ta hatta sen bir adet ol ilaçla aşılama olmadan olacak canım benimYeni geldim bugün pertim çıktı iki ayrı hastanede randevum vardı bir ona bir buna derken öldüm çook kalabalıktı millet hep sanırsın hasta. İlk kadın doğuma gittim tekrar gebelik testi yaptı negatif sonra ilaç yazdı duphaston diye iç olacaksın dedi. Stres Mevsimsel geçikme olblrmş normal dedilerhormonlarım iyi çıktı tamam dedim masajı yapmaya başladım. Sonra böbrekten gittim o da temiz çıktı hep yorulduğumla kaldım.
Kadın doğum doktoru aşılama yapacağız haziranda dediben kapanma var napacağız aşılamayı deyince. Sonra hiç çocuk var mıydı dedi yok tamam ikametgah al haziran adetinle gel dedi çok sevindim. Şmdi bu anların tadını çıkartayım gelişi güzel çalışayım adet olursam bu ay I ipti Arsoney bende durumlar bundan ibaret...
Aminn inşallah datlım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım inşallah rabbim güzel günler göstersin hepimize inşallahKızlar bende gittim doktor rahim duvarın kalınlaşmış çok güzel dedi değerlerin güzel yükselişte dedi ve kan istedi bir sürü inşallah haftaya da keseyi görmeye gideceğim içim rahatladı bir sürü şey sordum kan uyuşmazlığı da var Bizde onu falan. Birde kan verirken dayanamadım dün hcg baktirmistim 326 çıktı üç gün üzerine bugün de o kadar kan verirken bir daha baktırayim dedim şimdi sonucum 562 çıkmış şükür Allah isteyen herkese nasip etsin. Yarın seninde güzel haberlerini bekliyoruz T tulperde . Arsoney ve diğer bebiş bekleyen canlar sizin kalp atışını da bekliyoruz sabırsızlıkla inşallah darısı bizlere
Sizlerde olmasanız varya iyi ki varsınız çok yoruldum süründüm hastanelerde sizinle ilgilenemedim sende nasıl durumlar mavicim ?İnşallah inşallah olacak Mayıs'ta hatta sen bir adet ol ilaçla aşılama olmadan olacak canım benim
kadınla bıldıgın hayal kuruyorum cok begenıyorum ya :) nasıpse bıan once gıtmek ıstıyorum cok enerjık bır cıft gercektenAaa kadınla kocası süper zaten takip ediyorum zaten onlarıda canım bende bilgi tıp batıkentde Mehmet diye bir adam var ona gittim ötekiden iyiydi
Kizlar hic beklemezken bugun bat gunum ve regl olurum diye dusunurken hem ovulasyon hem gebelik testi yaptim, ovulasyon cift cizgi cikti, gebelik testide hayal meyal hayalet gibi bir cizgi bence var siz ne diyorsuniz yorumlarmisiniz
ıyı barı kuzum sonucların guzel cıkmıs :) hıc yorulmadan asılamayla hemen bebısıne kavusursun ınsallah :)Sizlerde olmasanız varya iyi ki varsınız çok yoruldum süründüm hastanelerde sizinle ilgilenemedim sende nasıl durumlar mavicim ?
Canım bide inanan vardır inanmayan vardır bilmiyorum ama ben bi yerde okumuştum 7 tane yasin suresi okununca duan kabul olurmuş diye. Ben yumurtlama günümde hepsini okudum niyet ederekAnladim cnm sagol.