Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gittim doktora için rahatladı illa paramı vermek gerekiyor vallahi ben anlamıyorum ya ben sata göre hesaplandığımda 6 haftalıkdı doktor 5-
5 buçuk haftalık dedi korkma dedi 15 gün sonra kalp atışı duyabilirsin dedi rahime yerleşmiş kesen güzel yerde dedi hemen kesenin altında bi sıvı birikmesi var diyor 2. Kesede olabilir dedi haftaya belli olur dedi çok şükür demekki senle aynı gidecez kuzum biz

Çok şükür

Çoook şükür çoook sevindim canım benim hepp böyle güzel sonuçlar al inşallah

Biz son bir yildir deniyoruz ama her ay degil. Ayri oldugumuz donemler oldu is veya tatil nedeniyle. Ama 5-6 kez duzgun degerlendirdik diyebilirim. Hastalik yorgunluk olmazsa genelde duzenlidir bizim durumlar da. Her gun olmasi konusu sadece dusunduruyo acaba sayida azalma fln mi oluyor. Bu ay gun asiri deneyelim dedim pik oncesini degerlndirdik. Dun pikti atladik bilerek, bugun catlamayi gorurum buyuk ihtimalle bugunu ve yarini degerlendiririz. Aslinda bu ay hic olmadigim kadar sakinim de su en onemli gunler hangileri konusunu bi netlestireyim istiyorum sadece.

Tesekkur ederim tekrar

Aaa kadınla kocası süper zaten takip ediyorum zaten onlarıda canım bende bilgi tıp batıkentde Mehmet diye bir adam var ona gittim ötekiden iyiydi

Canım o şekilde yapmadım hiç normal flo programından takip ediyorum birde akıntı, 2günde 1 ilişki falan tabi ona göre bence başarılı oluyorum önceki sayfalarda kızların attıkları resimler var ordan kim yaptıysa etiketle de sor yada inst aldıysan ordan da sayfaya sormuşlardı kızlar tam adını bilmiyorum ama minikli bişey di galiba

Kız benimde aynı olucak o zaman bende 15 gün sonra kalp atışına gidicem Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Uzulmeden daha cok sevinc yasadik iyi ki boyle yapmisim ama negatif gormeye gucum yoktu Cumaya randevu alabildim, bu kez bekletmicem
Bu arada paylastigim deger yuksek mi normal mi kizlar sat 21 martti
Çok normal canım 5-6 gün geçmiş adetin yüksek çıkması çok normal. Cuma da senden haber beklicez o zaman hadi bakalım hayırlısı
Amin insallah, çok teşekkür ederim Kızımı doğum yaptığım hocaya mesaj attım ama bi dönüş yapmadı daha
İnşallah bi şey olmaz canım. Şu an olumsuz düşünceleri bırakıp, pozitifi görmüş olmanın mutluluğunu yaşa canım
Oyy ikiz geliyor desene
Çok şükür canım için rahat etmiştir artık.
Devlete sırf bu yüzden gitmiyorum işte. Suratsız ve ilgisiz doktorlar yüzünden. Ağızlarından kerpetenle laf almak çok yorucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…