- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
izletmiş ve kuzeni varmış evde ,kendini böyle savunmuş!sanırım yanlış alıntıladım ,pardonHer şerde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek
Çok merak ettim üç kişi o evde ne yapıyorlarmış? aklıma başka şeyler gelmeye başladı ama hadi neyse... töbe töbeizletmiş ve kuzeni varmış evde ,kendini böyle savunmuş!
işin kötüsü kuzen yok kamerada,adam işin içinden sıyrılmaya çalışıyor,kuzenide şahit tutmuş!Çok merak ettim üç kişi o evde ne yapıyorlarmış? aklıma başka şeyler gelmeye başladı ama hadi neyse... töbe töbe
önemli değil ben @buneyahuuu arkadaşımızın yaşadığı olaya istinaden yazmıştım ama lafım konu sahibine de yakışmadı değil
eee bu dahada kötüSonra da 3 lü mü yapmışlar?
Helikopterin sesi çıkardı ama kamera kayıtlarındateyze oğlu çatıdan helikopterle gelmiş zaar..
eee bu dahada kötü
Adamlar çok kolay kandırmıyorValla ben başka yorum getiremedim
Kadin neden kaçak gibi girmiş?
Daha doğrusu kuzenin sevgili ise neden başka bi adamin da oldugu evde 4 saat otursun ki?
Evde buluşmanın amaci nedir? Disarda olamayacağın şekilde rahat olmak. Ee evde yabancı bi adam varken kadın neden 4 saat orada oturmak istesin.
Bu adamlar cok kolay kandırıyor malesef.
Kuzenini görebildin mi bari kamera kayıtlarında çok merak ettik?herşeyi öğrendim ve neyin ne olduğu ortaya çıktı eşime sonsuz güveniyorum problemin hepsi ve yuvamın huzurunu bozan teyzesinin oğlu bir haltlar yemiş ve temizlemek eşime düşmüş ve teyzesinin oğlu kızı başından atamadığı için eşimden yardım istemiş eşimde eve çağırmış konuşmak için tabi ben sakin karşılamadım olayı Eşim hatalıyım diyor onların problemine karışıp senide üzdüğüm için çocuk çok kötüydü bir cahillik yapmış işin içinden çıkamayınca benden yardım istemek zorunda kalmış ailesinin yanına gitmeden önce varmış bu mevzu ve eşim ben gelene kadar ne yap et bu haltını temizle benim karıştırma demiş ama karışmış yinede SENDEN HABERSİZ böyle bir mevzunun içinde olduğum için çok pişmanım diyor
bir yorumda üçlü filan okudum gerçekten de çok kırıcısınız yani burda konu açan arkadaşlar içinde bende dahilim bir fikir bir yardım için açıyor konuyu ancak böyle kelime kullanarak konu açan kişinin kırılacağını hiç düşünmüyorlarmı anlamıyorum.
neyse yardım edende etmeyen de destek veren vermeyende de binlerce kere Allah razı olsun diyorum hepiniz ALLAHA emanet olun arkadaşlar ve konumun kapanmasını istiyorum
Kuzenini görebildin mi bari kamera kayıtlarında çok merak ettik?
Kuzenini görebildin mi bari kamera kayıtlarında çok merak ettik?
İnşallah aylar sonra buraya HAKLIYMIŞSINIZ diye konu açmazsın!!! kal sağlıcakla