- 28 Mart 2025
- 843
- 444
- 18
Doğur ozaman ne diyim pisikopat psikoloji bozuk bir ebeyn olsun pesBen evladımı atmam ben kötü biri değilim merak etmeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğur ozaman ne diyim pisikopat psikoloji bozuk bir ebeyn olsun pesBen evladımı atmam ben kötü biri değilim merak etmeyin
Tövbe estagfurulallah yaa. Gerçekten gitsin kendini camdan atsın daha mukbule geçer. Yazık ya üç kurusluk beyni var bir de sabisi var. Çocuğun hayatı şimdiden felç.Konu açıp bide ultrason fotosu paylaşmış
Evet konu açıp paylaştim aklıma birşey takıldı onu sormak için iyi okuyun lütfenTövbe estagfurulallah yaa. Gerçekten gitsin kendini camdan atsın daha mukbule geçer. Yazık ya üç kurusluk beyni var bir de sabisi var. Çocuğun hayatı şimdiden felç.
Bencede basım ağrıdı gerçekten insan doğru düzgün güzel giden evliliige bile cocukda tereddut ediyor bu b.k evliliğinde çocuk dogruyor pesTövbe estagfurulallah yaa. Gerçekten gitsin kendini camdan atsın daha mukbule geçer. Yazık ya üç kurusluk beyni var bir de sabisi var. Çocuğun hayatı şimdiden felç.
Bok çok mutlu çocuk olacak. Anne baba ile büyüyen bir çok çocuğun sorunu varken senin çocuğun mu mutlu olacak?? Hele ki senin gibi salak bir kadınla. Akıllı kadın olsan hadi neyseee.Ben çocuğumu bir şekilde buyutucem ve çok mutlu bı çocuk olucak
Tabi tabi çok merak ediyorum babasını sorunca ne diyeceksinBen çocuğumu bir şekilde buyutucem ve çok mutlu bı çocuk olucak
Ben salak değilim salak olan sizsiniz birşey yapmadan o kadar linç yedimki gercekten moralimmi alt üst etinizBok çok mutlu çocuk olacak. Anne baba ile büyüyen bir çok çocuğun sorunu varken senin çocuğun mu mutlu olacak?? Hele ki senin gibi salak bir kadınla. Akıllı kadın olsan hadi neyseee.
Aybalahanim hazırlıklı ol muneden ceza yiyecezBok çok mutlu çocuk olacak. Anne baba ile büyüyen bir çok çocuğun sorunu varken senin çocuğun mu mutlu olacak?? Hele ki senin gibi salak bir kadınla. Akıllı kadın olsan hadi neyseee.
Merak etmeyin orası bana kalmış birşeyTabi tabi çok merak ediyorum babasını sorunca ne diyeceksin
Bundan sonra gruba bişey yazma yazarsanda linccw hazırlıklı olBen salak değilim salak olan sizsiniz birşey yapmadan o kadar linç yedimki gercekten moralimmi alt üst etiniz
Ayyyy olsun yiyeyim yaa. Vala böyle tipler beni çileden çıkarıyor.Aybalahanim hazırlıklı ol muneden ceza yiyecez
Git doğur ozaman çok pişman olacaksın çokMerak etmeyin orası bana kalmış birşey
Bende sinirimden ordugum örgüyü bitirdimAyyyy olsun yiyeyim yaa. Vala böyle tipler beni çileden çıkarıyor.
Bencede verme tek kelime yazık sana o saniyede yazikNeyse ben artık kimseye cevap vermiycem
Sizene ister açarım ister açmamBundan sonra gruba bişey yazma yazarsanda linccw hazırlıklı ol
Alkışlıyorum seni bosverin yarın birgün buraya pişmanım yazan konu açarsa gorecem onuDoğur Doğur. Aman sev kocanı. Belki az döver, eve tekrar kabul eder.Belki dayakci kocan cocuk için ister seni. Cocuk bile işe yaramazsa kocanın seni alması icin ne yapacaksın acaba.20 yaşında yaşamayı istediğin şeyler bunlar senin. Yedi düvel sana akıl verse,güzel yaşamak için ,harika bir hayatin olsun diye şans verse de olmaz. Haklısın herkes boş konuşuyor. En iyisi bilen sensin. O yüzden bildiğini yap.
Acıyorum sana gerçekten yazık hayatın mahfolacak haberin yokSizene ister açarım ister açmam