Boşanma aşamasında hamile olduğumu öğrendim

Doğur Doğur. Aman sev kocanı. Belki az döver, eve tekrar kabul eder.Belki dayakci kocan cocuk için ister seni. Cocuk bile işe yaramazsa kocanın seni alması icin ne yapacaksın acaba.20 yaşında yaşamayı istediğin şeyler bunlar senin. Yedi düvel sana akıl verse,güzel yaşamak için ,harika bir hayatin olsun diye şans verse de olmaz. Haklısın herkes boş konuşuyor. En iyisi bilen sensin. O yüzden bildiğini yap.

Tövbe estagfurulallah yaa. Gerçekten gitsin kendini camdan atsın daha mukbule geçer. Yazık ya üç kurusluk beyni var bir de sabisi var. Çocuğun hayatı şimdiden felç.
Bencede basım ağrıdı gerçekten insan doğru düzgün güzel giden evliliige bile cocukda tereddut ediyor bu b.k evliliğinde çocuk dogruyor pes

Ben çocuğumu bir şekilde buyutucem ve çok mutlu bı çocuk olucak
Bok çok mutlu çocuk olacak. Anne baba ile büyüyen bir çok çocuğun sorunu varken senin çocuğun mu mutlu olacak?? Hele ki senin gibi salak bir kadınla. Akıllı kadın olsan hadi neyseee.

Bok çok mutlu çocuk olacak. Anne baba ile büyüyen bir çok çocuğun sorunu varken senin çocuğun mu mutlu olacak?? Hele ki senin gibi salak bir kadınla. Akıllı kadın olsan hadi neyseee.
Ben salak değilim salak olan sizsiniz birşey yapmadan o kadar linç yedimki gercekten moralimmi alt üst etiniz

Doğur Doğur. Aman sev kocanı. Belki az döver, eve tekrar kabul eder.Belki dayakci kocan cocuk için ister seni. Cocuk bile işe yaramazsa kocanın seni alması icin ne yapacaksın acaba.20 yaşında yaşamayı istediğin şeyler bunlar senin. Yedi düvel sana akıl verse,güzel yaşamak için ,harika bir hayatin olsun diye şans verse de olmaz. Haklısın herkes boş konuşuyor. En iyisi bilen sensin. O yüzden bildiğini yap.
Alkışlıyorum seni bosverin yarın birgün buraya pişmanım yazan konu açarsa gorecem onu

Back
X