- 13 Aralık 2014
- 2.990
- 6.306
teşekkürler cevabın için baktım teline ancak ıphone sanırım markası telefonun pek anlamam o tür telefondan tüm aramaalara baktım ancak sadece 3-4 günlük arama kayıtları var yani geri dönük olarak çarşambe salı pazartesi günlerin arama listesi yok cevapsız çağrılara baktım hepsini tek tek yazdım kağıda ve bir program var ordan baktım nolara erkek adı var çoğuda müşterisinin adı ve bende tanıyorum adamları
Hangi operatörü kullanıyorsa internetten o operatörün sitesine giriliyor telefon numarası ve şifre ile arama geçmişi attığı msjlar vs vs görünüyor. üyeliği varsa gir bak arama yaptığı numaralara yoksa da üye olursun. Aradığı numaraları gerekirse tek tek telefonuna kaydet watsapa kayıtlılarsa watsap resimleri görünüyor. Eğer o kadın varsa arama kaydınna illa ki resminden tanırsın.
Ayrıca bariz aldatılmışsın bunun başka açıklaması yok. Eşin öğlen saati eve gelmiş ve kamerada da görmüşsün zaten o geldikten 5-10 dk sonra da kadın gelmiş ve eve girmiş 2 ye kadar da işi pişirmişler. Görünen köy kılavuz istemez. Yuva kolay kurulmuyor demişsin. Bu yaptıklarını bilerek devam edebileceksen hiç deşme olayı inanmış gibi yapıp üstünü kapat. Deşeceksen de boşan yoksa iyice yüz göz olursunuz birbirinize hiç saygınız kalmaz.
Allah kimsenin başına vermesin ama başıma gelse ve bu kayıtları görsem ağzına ederim o adamın. Ağzına eder kapı önüne koyarım net.
Buarada ben de bebek için tedavi görüyorum seni çok iyi anlayabiliyorum o açıdan. Ben habire hormon ilacı kullanıcam ve psikolojim alt üst olacak adam elin yellozuyla aşna fişna yapacak. Allah bin belasını versin böyle erkek müsvettelerinin.