teşekkürler cevabın için baktım teline ancak ıphone sanırım markası telefonun pek anlamam o tür telefondan tüm aramaalara baktım ancak sadece 3-4 günlük arama kayıtları var yani geri dönük olarak çarşambe salı pazartesi günlerin arama listesi yok cevapsız çağrılara baktım hepsini tek tek yazdım kağıda ve bir program var ordan baktım nolara erkek adı var çoğuda müşterisinin adı ve bende tanıyorum adamları
Helikopterin sesi çıkardı ama kamera kayıtlarında
ya saçmalamayın buna inandınız mı. Teyze oğlu eve kız atıyor ama eşiniz onlarla birlikte 4 saat evde duruyor. Eşinizin çıktığı zaman kız da evden çıkıyor. Töbe töbe grup mu yapmışlar..yorum yapan herkese teşekür ederim kameraları izlediğimi söyledim eşimle konuştum ciddi anlamda tartıştım ve eşim eve geldiğinde teyzesinin oğluda evdeymiş anahtarı ona vermiş ve kız teyzesinin oğlu için gelmiş yengem duymasın diye eşime çok büyük yemin ettirmiş kuzeni için susmuş benim için kızar demiş nitekimde şuan çok kızgınım .Eşim ben senden başka kimseyi görmüyorum nasıl bana bunu dersin diyor halen 4 saat sonra evden çıktığında da anahtarı yine teyzesinin oğluna bırakmış okula giderken kilitleyip çıkarsın diye bu yüzden yalan söylemek zorunda kalmış
sen kamerada kuzeni görseydin bu şüpheye düşmezdin. olayı anlatan komşularıne kuzeni tanımasına bir de yabancı erkek girdi eve derlerdi.herşeyi öğrendim ve neyin ne olduğu ortaya çıktı eşime sonsuz güveniyorum problemin hepsi ve yuvamın huzurunu bozan teyzesinin oğlu bir haltlar yemiş ve temizlemek eşime düşmüş ve teyzesinin oğlu kızı başından atamadığı için eşimden yardım istemiş eşimde eve çağırmış konuşmak için tabi ben sakin karşılamadım olayı Eşim hatalıyım diyor onların problemine karışıp senide üzdüğüm için çocuk çok kötüydü bir cahillik yapmış işin içinden çıkamayınca benden yardım istemek zorunda kalmış ailesinin yanına gitmeden önce varmış bu mevzu ve eşim ben gelene kadar ne yap et bu haltını temizle benim karıştırma demiş ama karışmış yinede SENDEN HABERSİZ böyle bir mevzunun içinde olduğum için çok pişmanım diyor
bir yorumda üçlü filan okudum gerçekten de çok kırıcısınız yani burda konu açan arkadaşlar içinde bende dahilim bir fikir bir yardım için açıyor konuyu ancak böyle kelime kullanarak konu açan kişinin kırılacağını hiç düşünmüyorlarmı anlamıyorum.
neyse yardım edende etmeyen de destek veren vermeyende de binlerce kere Allah razı olsun diyorum hepiniz ALLAHA emanet olun arkadaşlar ve konumun kapanmasını istiyorum
herşeyi öğrendim ve neyin ne olduğu ortaya çıktı eşime sonsuz güveniyorum problemin hepsi ve yuvamın huzurunu bozan teyzesinin oğlu bir haltlar yemiş ve temizlemek eşime düşmüş ve teyzesinin oğlu kızı başından atamadığı için eşimden yardım istemiş eşimde eve çağırmış konuşmak için tabi ben sakin karşılamadım olayı Eşim hatalıyım diyor onların problemine karışıp senide üzdüğüm için çocuk çok kötüydü bir cahillik yapmış işin içinden çıkamayınca benden yardım istemek zorunda kalmış ailesinin yanına gitmeden önce varmış bu mevzu ve eşim ben gelene kadar ne yap et bu haltını temizle benim karıştırma demiş ama karışmış yinede SENDEN HABERSİZ böyle bir mevzunun içinde olduğum için çok pişmanım diyor
bir yorumda üçlü filan okudum gerçekten de çok kırıcısınız yani burda konu açan arkadaşlar içinde bende dahilim bir fikir bir yardım için açıyor konuyu ancak böyle kelime kullanarak konu açan kişinin kırılacağını hiç düşünmüyorlarmı anlamıyorum.
neyse yardım edende etmeyen de destek veren vermeyende de binlerce kere Allah razı olsun diyorum hepiniz ALLAHA emanet olun arkadaşlar ve konumun kapanmasını istiyorum
magic angel arkadaşım hiç bakmadım çünkü eşim eve geldi zaten kuzeniyle beraber gören olmuş komşularım var gidipde bakmadım. Eşim anlattı olayı oğlan çok büyük yemin ettirdi diyor mevzu o kadar çirkinki EŞİM BÖYLE bir olaya karıştığım için pişmanım deyip diyor mevzuda kuzeni ile kız arasında arkadaşlardan biri yaşını sormuştu kuzeninin 23-24 olması gerek çünkü 2-3 yıl üniversiteye gitmek için dersaneye gitti kızda o yaşlardaymış cahillik etti diyor eşim hemde çok büyük bende hatanın en büyüğünü onların mevzusuna karışmakla yaptım diyor.
sen kamerada kuzeni görseydin bu şüpheye düşmezdin. olayı anlatan komşularıne kuzeni tanımasına bir de yabancı erkek girdi eve derlerdi.
hepsi bir yana eşin neden o gün evde değildim diye bağırıp çağırdı, yalan söyledi?
neyse konuyuMune ye yazarsan kapatır.
komşuya kuzenin resmini gösterdim evet abinin yanındaki bu çocuk diye cevap verdi komşu
Madem burda kocana laf söyletmeyecektin,ne derse inanacaktın neden konu açıp bizim fikirlerimizi alarak vaktimizi çaldın? hayret doğrusu!!komşuya kuzenin resmini gösterdim evet abinin yanındaki bu çocuk diye cevap verdi komşu
Çocuk yok 2 tane çocuğunu kaybetmiş ve tekrar çocuk sahibi olabilmek için tedavi görüyormuş konu sahibi bence çocuk olayını askıya alYani bence günahını almalık bi durum yok gayet net olanlar. Bi halt yemeyen insan neden yalan söylesin ve bu kadar tepki versin? ayrıca hic eve gelecegine ihtimal vermediğin eşin gelip saatlerce evde durmuş. Sonra tanımadık bi kız daha apartmana giriyo ve ne tesadüf ki o da 4saat kalıp arka arkaya cıkıyolar. Tamam anliyorum inanmak istemedigini. Kimse bunu yaşamak istemez. Onunki de belki bi heves (yani tabi buda olmamali ama en iyi ihtimal) , sen simdiden sert bi sekilde net tavirlar takinirsan burnunu sürttürürsen aklı başına gelir. Tabi boşanmak istemiyosan cocuk var arada boşan demem asla. Ama lutfen mantıklı düsün kendini kandirma. Komsularin söyledigini söylemissin zaten kamerayi da söyle. Duyacaklarından korkma..
çocuklarım yok canım hamileliklerim riskli geçti ve malesef kaybettim ve şimdi kamera odasına gidip o görüntüleri tekrardan izledim ve pazartesi günü olan kısma yani olayın geçtiği zamana baktım kuzeni saat 16,30 da asansörden inip dışarı çıkıyor kinci öğretim okuduğu için akşam gidiyor okula dediğin gibi bişeyleri kimseyi inandırdığım yada ispat ettiğim bir durumum yok yorumun için teşekkür ederim. Eşimle konuştum ve durumu anlattı, kuzenini arıyorum telefonlarını açmıyor çünkü ona bağırıp çağırmak istiyorum arkadaşlarınında dedği gibi eve getirme olayında ise neden benim evim dedim başka yere götürseydiniz benim evimi neden kirlettiniz dedim. Pişman olduğu için açıklama yapamıyor haklısın diyor bana ders oldu bir daha kimsenin durumuna karışmıcam diyorarkadaşım tüm sayfaları okuyamadım fakat okuduğum kadarıyla neticeye inanmadım
herşeyden önce o poşetler yüzünden inanmadım
olay sizin evde konuşulduğu için inanmadım
kuzen kamerda olmadığı için inanmadım
daha doğrusu hiçbir şekilde inanamadım
bizim burada inanıp inanmamamız da çok önemli değil
senin bizi mi, kendini mi kandırdığın da önemli değil
önemli olan sensin
nick'inden anladığım kadarıyla çocukların var bu da önemli bir faktör belki ama
eğer aldatıldıysan
bu sadece aldatma değil
senin evinde, senin yatağında aldatma
komşuları umursamadan, senin düşeceğin halleri düşünmeden, evine, yatağına saygısızca yapılan bir aldatma
buraya yazdıkların önemli değil
eğer ki kandırıyorsan, kendini kandırma bence, olay "aldatma"dan çok daha çirkin
haa yok haklıysan, Allah mutluluğunu daim etsin inşallah
Sanırım onun gibi bi şey.. ama baştan böyle geçinmek varken ne gerek var yıpranmaya da yıpratmaya... kadınları anlamak mümkün değil derler asıl erkeklerin o labirent beyinlerini anlamak mümkün değil bi de salak değiller mi her türlü yakalanıyolar.. zeka namına bi şey yokHer şerde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek
kesinlıkle.dusundumde yaa gercekten cok mde bulandırıcı yaa.ne bilim ona biseyler soylemeyı de midem kaldırmazdı sanırım.ceker giderdim kesinlıkle.1 dk bile durmazdımKamera kayıtlarını söylemeliydin
Bununla yüzleşmeliydin
Mekan olarak evinin kullanılması durumu daha beter hale sokuyor
Kolay değil tabi ama bunu yutma sakın
Zaten yalan söyleyerek yaptığını sıvamış