- 29 Eylül 2014
- 9.513
- 19.136
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka biri olabilir hep mi size karşı böyleydi? Bi anda mı böyle oldu? Evli değilim ama sizin yerinizde olsam boşanırdım böyle bir adamadan eş olmazMerhaba eşimle 2 gün önce kavga ettik ve bana artık seninle aramda duygusal bir bağ kalmadı eşyalarını topla seni babanın evine götürücem dedi beni babamın evine bırakıp gitti hiçbir suçum yanlışım yoktu eşimi çok seviyordum ayrılmak gibi bir niyetimde hiçbir zaman olmadı evet tartışırdık kavga ederdik ama hiç küs kalamazdık dün ailesinin yanıma gitmiş ailesi baya bi kızmış azarlamış sonra beni aradı eşim bana resmen nefretini kustu ben senden soğudum sevmiyorum köpek gibi yalvarsanda yine olmıcaz barışmıcaz yarım saat konuştuk sadece beni bana şikayet etti kötüledi bu sen olamazsın dedim hatta bazı yerlerde iftira bile atmaya çalıştı yapmadığım şeyleri yapmışım gibi konuştu susturdum anlayacağınız maddi ve manevi olarak beni mahvetti nasıl bir yol izlemeliyim davayı ilk ben mi açayım yoksa o mu açsın boşanma nasıl gerçekleşiyor ne yapmam gerek hiçbir bilgim yok beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Siz o modelden de sevimsizsiniz. İşte bazı insanlar sizin gibilere denk gelebiliyor napsınlarevlendiğin model pek sevimsizmiş. Bununla evlendiğine göre bunun şartlarına şurtlarına uygun davranmamak da senin hatan olmuş.
“Bizim başımıza kalmasın, senin başını ağrıtsın” diye barış diyorlar. Ömrünce bunu çekeceğine hayatında kimse olmasın daha iyi.Hayır altınlarımı vermedim ama bir kısmı araba için bozulmuştu geri kalanınıda aldım anne lafına bakacak biri değildi başına buyruk biriydi zaten anne ve babasıda hep bizim iyiliğimizi istediler hala arıyolar beni barışın diyolar bırakıcam demekle de kalmadı bıraktı ve binaya girmemi bile beklemeden basıp gitti
Gecmis olsun öncelikle üzücü birşey elbette ceviz kabugunu doldurmayacak şeylerden tartışma çıkmıs.Vardir bunda da bir hayır diyip hiç ardiniza bakmayın.Bazen bazı şeyler olması gerekiyorsa bu kontrol dışına da çıkabiliyor. Belki ileriye dönük bundan sonraki adımlarınızı daha iyi durumlarda ve hayatınıza çıkacak daha iyi insanlar çıkacağına dahil bu evlilik bitebilir.Kimse bilemez. Hakkınızda hayırlısı olsun.Merhaba eşimle 2 gün önce kavga ettik ve bana artık seninle aramda duygusal bir bağ kalmadı eşyalarını topla seni babanın evine götürücem dedi beni babamın evine bırakıp gitti hiçbir suçum yanlışım yoktu eşimi çok seviyordum ayrılmak gibi bir niyetimde hiçbir zaman olmadı evet tartışırdık kavga ederdik ama hiç küs kalamazdık dün ailesinin yanıma gitmiş ailesi baya bi kızmış azarlamış sonra beni aradı eşim bana resmen nefretini kustu ben senden soğudum sevmiyorum köpek gibi yalvarsanda yine olmıcaz barışmıcaz yarım saat konuştuk sadece beni bana şikayet etti kötüledi bu sen olamazsın dedim hatta bazı yerlerde iftira bile atmaya çalıştı yapmadığım şeyleri yapmışım gibi konuştu susturdum anlayacağınız maddi ve manevi olarak beni mahvetti nasıl bir yol izlemeliyim davayı ilk ben mi açayım yoksa o mu açsın boşanma nasıl gerçekleşiyor ne yapmam gerek hiçbir bilgim yok beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Evlenmeden önce bu tip tavırları bildiğinize yemin edebilirim ama ispatlayamamMisafirliğe gidicektik giyeceği kıyafetleri akşamdan yıkayıp asmıştım akşam üzeri o işten gelmeden topladım çamaşırlarını gömleğinin alt kısımları kurumamıştı peteğin üzerine astım kurusun diye daha sonra o geldi pantolonunu giydi gömleğini peteğin üzerinden aldım tuttum giysin diye kolları ıslak kalmış beceriksiz bir şeyi becersen şaşarım gerizekalı ıslak kurumayan şeyi gelmiş bana giydiriyor bir sürü şey dedi tamam asarım şimdi peteğe kurur dedim sonrada seccade yerdeydi bu seccadeyi alıp yere mi fırlattın vicdansız seccadeye öyle yapılır mı seccade yukarda durur falan dedi ben de bu dediklerini kaldıramadım benimle konuşma daha hiçbir yerede geitmiyorum dedim ve içeri geçtim kavga böyle başladı ve devam etti
Beni yanlış anlama cicim ayları olması lazım bu durum sizde farklı olmuşMerhaba eşimle 2 gün önce kavga ettik ve bana artık seninle aramda duygusal bir bağ kalmadı eşyalarını topla seni babanın evine götürücem dedi beni babamın evine bırakıp gitti hiçbir suçum yanlışım yoktu eşimi çok seviyordum ayrılmak gibi bir niyetimde hiçbir zaman olmadı evet tartışırdık kavga ederdik ama hiç küs kalamazdık dün ailesinin yanıma gitmiş ailesi baya bi kızmış azarlamış sonra beni aradı eşim bana resmen nefretini kustu ben senden soğudum sevmiyorum köpek gibi yalvarsanda yine olmıcaz barışmıcaz yarım saat konuştuk sadece beni bana şikayet etti kötüledi bu sen olamazsın dedim hatta bazı yerlerde iftira bile atmaya çalıştı yapmadığım şeyleri yapmışım gibi konuştu susturdum anlayacağınız maddi ve manevi olarak beni mahvetti nasıl bir yol izlemeliyim davayı ilk ben mi açayım yoksa o mu açsın boşanma nasıl gerçekleşiyor ne yapmam gerek hiçbir bilgim yok beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Malesef belli olmuyor bir insanı sadece eşi bilir annesi bile çoğunlukla tanımazEvlenmeden önce bu tip tavırları bildiğinize yemin edebilirim ama ispatlayamam
Herkesin mizacı faklı tabi ki, ben böyle bir durum yaşasam sessizce kırılıp küsecek karakterde biri değilim.Yapılması gereken o aslında ama işte ben yapamam![]()
Başka bırı olduğu geldi aklıma bı anda nasıl sevmemeye soğumaya basladı mantıksız bence.Merhaba eşimle 2 gün önce kavga ettik ve bana artık seninle aramda duygusal bir bağ kalmadı eşyalarını topla seni babanın evine götürücem dedi beni babamın evine bırakıp gitti hiçbir suçum yanlışım yoktu eşimi çok seviyordum ayrılmak gibi bir niyetimde hiçbir zaman olmadı evet tartışırdık kavga ederdik ama hiç küs kalamazdık dün ailesinin yanıma gitmiş ailesi baya bi kızmış azarlamış sonra beni aradı eşim bana resmen nefretini kustu ben senden soğudum sevmiyorum köpek gibi yalvarsanda yine olmıcaz barışmıcaz yarım saat konuştuk sadece beni bana şikayet etti kötüledi bu sen olamazsın dedim hatta bazı yerlerde iftira bile atmaya çalıştı yapmadığım şeyleri yapmışım gibi konuştu susturdum anlayacağınız maddi ve manevi olarak beni mahvetti nasıl bir yol izlemeliyim davayı ilk ben mi açayım yoksa o mu açsın boşanma nasıl gerçekleşiyor ne yapmam gerek hiçbir bilgim yok beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Aynen canım herkesin mizacı farklı.Kızkardeşim senin gibidir sessiz kalmaz böyle bir durumdaHerkesin mizacı faklı tabi ki, ben böyle bir durum yaşasam sessizce kırılıp küsecek karakterde biri değilim.
Eşler arasında görüntü, ses kaydı olsada birşey olmuyor. Çünkü eşi. Daha önce bi tanıdığımın başına geldi polisler suç işlemişsin demiş ama avukat hayır yapabilirsin demişti. Önceden suçtu ama şimdi değil sanırsam.habersiz ses kaydı bazı koşulların sağlanmaması durumunda kanıt olarak sunulamıyor hatta cezası var, avukata danışmadan bir iş yapmasın konu sahibi
biz daha önce delillerimizin geçersizliğinden mağdur olduk o sebeple yazıyorum hukuk dünyası farklı işliyor. mutlaka avukatla beraber hareket et konu sahibi. umarım ilgili bir avukat bulursun
Kocan çok iğrenç biri yerinde olsam anında bitirirdim. Bunu kolay kolay yazmam ama bu mahlukat yalnız kalmayı hakediyorMisafirliğe gidicektik giyeceği kıyafetleri akşamdan yıkayıp asmıştım akşam üzeri o işten gelmeden topladım çamaşırlarını gömleğinin alt kısımları kurumamıştı peteğin üzerine astım kurusun diye daha sonra o geldi pantolonunu giydi gömleğini peteğin üzerinden aldım tuttum giysin diye kolları ıslak kalmış beceriksiz bir şeyi becersen şaşarım gerizekalı ıslak kurumayan şeyi gelmiş bana giydiriyor bir sürü şey dedi tamam asarım şimdi peteğe kurur dedim sonrada seccade yerdeydi bu seccadeyi alıp yere mi fırlattın vicdansız seccadeye öyle yapılır mı seccade yukarda durur falan dedi ben de bu dediklerini kaldıramadım benimle konuşma daha hiçbir yerede geitmiyorum dedim ve içeri geçtim kavga böyle başladı ve devam etti
Sen kimsin, benimle ne gibi bir problemin var kuyruğuna nerede bastım hiç bilmiyorum ayrıca fikirlerin de hiç umrumda değilSiz o modelden de sevimsizsiniz. İşte bazı insanlar sizin gibilere denk gelebiliyor napsınlar
bazı şartları var onlara uygun olabilir sizin örnek. kayıt edenin amacı sorgulandığı ve olay örgüsüne bakıldığı için sanıyorum davadan davaya da değişebiliyor, dediğiniz gibi eş durumu da var. bizde avukat karşı çıkmıştı ve suçun itiraf edildiği bir kayıttı malesefEşler arasında görüntü, ses kaydı olsada birşey olmuyor. Çünkü eşi. Daha önce bi tanıdığımın başına geldi polisler suç işlemişsin demiş ama avukat hayır yapabilirsin demişti. Önceden suçtu ama şimdi değil sanırsam.