- 28 Mart 2025
- 843
- 444
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İster kalın ister kalmayın ben hep burdayımSenin yüzünden 3gun uzak kalacam grubdan ona yaniyorum
Valla sen burda ol olma bende burdayimİster kalın ister kalmayın ben hep burdayım
5 sene sonra aklın başına gelince de burada ol bakalım görelim halini.İster kalın ister kalmayın ben hep burdayım
Bosverin zaman harcamaya değmez iki günden beri neler diyoruz anlamiyor5 sene sonra aklın başına gelince de burada ol bakalım görelim halini.
Ergenlikten çıktığın 3 sene anca olmuş aklın hala havada, başına gelecekleri kestiremiyorsun.
Anne olmak hakkın peki mutlu bir evlilik hakkın değil mi?
Sevilmek hakkın değil mi?
Sen bu tercihinle sadece mutsuz bir anne olmayı hak edeceksin.
İleride mutlu evlilik içinde sevilirken anne olma hakkını kaybedeceksin.
Yaptığın seçim bu
Bundan sonra gruba bişey yazma yazarsanda linccw hazırlıklı ol
Ayyyy olsun yiyeyim yaa. Vala böyle tipler beni çileden çıkarıyor.
Yani bir cocuk daha ziyan olacak, Allah'im bu ne kadersizliktir, daha dogmadan.Doguracakmis oyuzden nedese. Bos
Öyle yapacak bişey yokYani bir cocuk daha ziyan olacak, Allah'im bu ne kadersizliktir, daha dogmadan.
Bende vazgecesim geldi çocuktan5 sene sonra aklın başına gelince de burada ol bakalım görelim halini.
Ergenlikten çıktığın 3 sene anca olmuş aklın hala havada, başına gelecekleri kestiremiyorsun.
Anne olmak hakkın peki mutlu bir evlilik hakkın değil mi?
Sevilmek hakkın değil mi?
Sen bu tercihinle sadece mutsuz bir anne olmayı hak edeceksin.
İleride mutlu evlilik içinde sevilirken anne olma hakkını kaybedeceksin.
Yaptığın seçim bu
Allah aşkına doğurma.Merhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
tek korkun bebeği senden almasıysa korkma alamaz. kanun önünde bebek hele yenidoğan süt kuzusunu kimse anneden alamaz. gerçekten derdin bebekse o adamdan uzak durman lazım ki çocugun şiddet korku ortamında büyümesin , beyni körelmesin çocuğun. hemen ağır olmayan bi iş bul , çağrı merkezi mesela evden çalışabileceğin bir iş. doğurana kadar para biriktir. evden yemek mantı vs bile yapıp satabilirsin. ailene de ne kadar kararlı olduğunu gösteirrsin. bi kaç sene annen destek olur sen tam zamanlı işe girer çocuguna bakarsın. hayatı sadece çocuguna göre yaşayacaksın eğer onu istiyorsan. seni döven söven bir adamı nasıl hala ağzına alırsın kendine bu aşağılamayı yapmaMerhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
Neyle savaşıyorsun pardon da seni istemeyen herifin çocuğunun taşıyıcı annesi olmak mı hayatta ki amacın bu muBen gurursuz değilim ben savaşıyorum sadece siz gibiler savaşmak ne biliyor musunuz
Hee tabi babası gözünün önünde annesini döven sonunda kendisi de psikopat olan bir çocukBen çocuğumu bir şekilde buyutucem ve çok mutlu bı çocuk olucak
Senin yerinde olsam çocuğu aldırır boşanırım direk sadece çocuğu isteyen kocadan eş olmaz sil gitsinMerhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
Kendı ayakların üstünde durmayı ne dersın mesala illa birine mi muhtacsın ne kadınlar var mücadele eden yapma Bunlar bahaneBen ailemin evinde dursam bu ortam daha kötü Ora varsam orada burdan birazcikta olsa iyi