Boşanma aşamasında hamile olduğumu öğrendim

İster kalın ister kalmayın ben hep burdayım
5 sene sonra aklın başına gelince de burada ol bakalım görelim halini.
Ergenlikten çıktığın 3 sene anca olmuş aklın hala havada, başına gelecekleri kestiremiyorsun.
Anne olmak hakkın peki mutlu bir evlilik hakkın değil mi?
Sevilmek hakkın değil mi?
Sen bu tercihinle sadece mutsuz bir anne olmayı hak edeceksin.
İleride mutlu evlilik içinde sevilirken anne olma hakkını kaybedeceksin.
Yaptığın seçim bu

Ergenlikten çıktığın 3 sene anca olmuş aklın hala havada, başına gelecekleri kestiremiyorsun.
Yaptığın seçim bu
Bosverin zaman harcamaya değmez iki günden beri neler diyoruz anlamiyor

M masum kiz konuyu simdi gordum, sadece ilk mesaji okudum.

Ablacim yakma basini daha fazla, aldir cocugu, yoluna devam et. Cocuk icin devam eden evlilikler, gunun birinde illaki biter.

Sana basit bir örnek. Bir tanıdık 16 yaşında kaçarak evlendi kocası seninki gibi bir davar. İki tane çocuk yaptı 22 yaşında boşandı. Çocuklarla anasının iki göz evine zor sığıyor hep bir sığıntı. Asgari ücretle fabrikada çalışıyor çok ağır değil işi ancak aldığı paranın birazını da eve veriyor ki anası babası sussun. Kalan para da anca çocuklarının okul masraflarına yetiyor tahmin edersinki kocası çalışmadığı için bir nafaka falan yok ödemiyor baba diyemediğim davar. Şu an 32 yaşında çocukları boyu kadar. Yıllardır ilişkileri oldu evlenmek istiyor evlenmeye niyetlendiği her adam çocuklar yüzünden vazgeçti. En aşığım diyenin anası babası kabul etmedi. Adamın annesi 'Bu yaşta 16 yaşında nasıl oğlu oluyor o kızın, o kız sorunlu, çocuklu dul kadınla evlenemezsin' dedi adam da iki yıl anasına karşı gelse de yine de cesaret edemedi hala git geller ile ilişkileri bi bitiyor bi başlıyor. Sana gelecek on yılını özetledim. Seçim senin zeka küpü.

Yaptığın seçim bu
Bende vazgecesim geldi çocuktan😁

Merhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
Allah aşkına doğurma.
Okulda bi kaç tane çocuk tanıdım, sizler gibi annelerin.
Çocuklara işkence gibi hayat yaşatıyorlar.
Resmen çocuklar acı çekiyor.

Kocandan da boşan yoluna bak…

Merhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
tek korkun bebeği senden almasıysa korkma alamaz. kanun önünde bebek hele yenidoğan süt kuzusunu kimse anneden alamaz. gerçekten derdin bebekse o adamdan uzak durman lazım ki çocugun şiddet korku ortamında büyümesin , beyni körelmesin çocuğun. hemen ağır olmayan bi iş bul , çağrı merkezi mesela evden çalışabileceğin bir iş. doğurana kadar para biriktir. evden yemek mantı vs bile yapıp satabilirsin. ailene de ne kadar kararlı olduğunu gösteirrsin. bi kaç sene annen destek olur sen tam zamanlı işe girer çocuguna bakarsın. hayatı sadece çocuguna göre yaşayacaksın eğer onu istiyorsan. seni döven söven bir adamı nasıl hala ağzına alırsın kendine bu aşağılamayı yapma

Ben gurursuz değilim ben savaşıyorum sadece siz gibiler savaşmak ne biliyor musunuz
Neyle savaşıyorsun pardon da seni istemeyen herifin çocuğunun taşıyıcı annesi olmak mı hayatta ki amacın bu mu

Yaş kaç kendine neden seni seven değer veren bir erkeği layık görmüyorsun

O senin peşinden koşsa sen kaçarsın istemiyor daha cazibeli geliyor ama

Bunun sebebi gerçek sevgiyi tanımadığından

Umarım kendi kendine zarar verecek bir savaşta değilsin

Senin yerinde olsam çocuğu aldırır boşanırım direk sadece çocuğu isteyen kocadan eş olmaz sil gitsin

Back
X