4 aylık evliyim eşim benden boşanmak istiyor

Sen kimsin, benimle ne gibi bir problemin var kuyruğuna nerede bastım hiç bilmiyorum ayrıca fikirlerin de hiç umrumda değil
Benim sizinle ne gibi problemim olabilir hanımefendi ayrıca kuyruğum da yok o yüzden basamazsınız. Konu sahibine yazdığınız yorumu dönüp bir daha okuyun, sonra bir daha, bir daha, bir daha belki tepkimin sebebini anlarsınız. İyi akşamlar dilerim.

Konuşmalarınızı mesajla yürütmeye çalışın delil olması için, kadının evi terk etmesi kusurlu sayılıyor muhakkak evden sizi gönderdiği ile alakalı konuya deyinin. Çok yakınımın çekişmeli boşanmasına yakından şahitlik ettim. Çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun avukatınızın dişli ve doğru taktikler vermesi lazım

Merhaba eşimle 2 gün önce kavga ettik ve bana artık seninle aramda duygusal bir bağ kalmadı eşyalarını topla seni babanın evine götürücem dedi beni babamın evine bırakıp gitti hiçbir suçum yanlışım yoktu eşimi çok seviyordum ayrılmak gibi bir niyetimde hiçbir zaman olmadı evet tartışırdık kavga ederdik ama hiç küs kalamazdık dün ailesinin yanıma gitmiş ailesi baya bi kızmış azarlamış sonra beni aradı eşim bana resmen nefretini kustu ben senden soğudum sevmiyorum köpek gibi yalvarsanda yine olmıcaz barışmıcaz yarım saat konuştuk sadece beni bana şikayet etti kötüledi bu sen olamazsın dedim hatta bazı yerlerde iftira bile atmaya çalıştı yapmadığım şeyleri yapmışım gibi konuştu susturdum anlayacağınız maddi ve manevi olarak beni mahvetti nasıl bir yol izlemeliyim davayı ilk ben mi açayım yoksa o mu açsın boşanma nasıl gerçekleşiyor ne yapmam gerek hiçbir bilgim yok beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Bir evliliğe boşanma lafı girdiği an o evlilik bitmiştir diğer zamanlar uzatmalara oynamaktır davanızı açın ve geri çekilin asla geri dönmeyin çünkü çok hadsizleşmiş eşyanı usulca toparla bir gün sabaha kadar ve sabah kolileri babanın evine getirmesini rica et aynı gün davanı anında aç saniye dahi bekleme böyle bir kişilik için duysallığa yer verme şu raddede geri dönmek kesin isteyecektir asla taviz verme seven insan boşanma lafını ağzına alamaz.

Eğer ben ilk davayı açarsam haklı mı olur haksız mı
Ne önemi var ki. Boşanmak isteniliyor, çocuk yok. Haklı haksız diye hiçbir şey yok bu süreçte. Tazminat isteme niyetiniz varsa eğer iyi bir avukat tutun,4 ayda bana bunları yaptı diyin, 1 milyon manevi tazminat davası açın görsün gününü.

Eğer ben ilk davayı açarsam haklı mı olur haksız mı
Ne önemi var ki. Boşanmak isteniliyor, çocuk yok. Haklı haksız diye hiçbir şey yok bu süreçte. Tazminat isteme niyetiniz varsa eğer iyi bir avukat tutun,4 ayda bana bunları yaptı diyin, 1 milyon manevi tazminat davası açın görsün gününü.

Misafirliğe gidicektik giyeceği kıyafetleri akşamdan yıkayıp asmıştım akşam üzeri o işten gelmeden topladım çamaşırlarını gömleğinin alt kısımları kurumamıştı peteğin üzerine astım kurusun diye daha sonra o geldi pantolonunu giydi gömleğini peteğin üzerinden aldım tuttum giysin diye kolları ıslak kalmış beceriksiz bir şeyi becersen şaşarım gerizekalı ıslak kurumayan şeyi gelmiş bana giydiriyor bir sürü şey dedi tamam asarım şimdi peteğe kurur dedim sonrada seccade yerdeydi bu seccadeyi alıp yere mi fırlattın vicdansız seccadeye öyle yapılır mı seccade yukarda durur falan dedi ben de bu dediklerini kaldıramadım benimle konuşma daha hiçbir yerede geitmiyorum dedim ve içeri geçtim kavga böyle başladı ve devam etti
Bacım bunların üstüne boşanmak en çok senin hakkın.

Eşimin narsist olduğunu düşünüyorum çünkü beni suçlayıp kendi hatalarını görmezden gelmesi bana normal gelmiyor
Yani kusura bakmayın da iyi ki bir kelime öğrendiniz her yerde kullanıyorsunuz. Narsistlikle ne alakası var hanfendi? Adam deli
Misafirliğe gidicektik giyeceği kıyafetleri akşamdan yıkayıp asmıştım akşam üzeri o işten gelmeden topladım çamaşırlarını gömleğinin alt kısımları kurumamıştı peteğin üzerine astım kurusun diye daha sonra o geldi pantolonunu giydi gömleğini peteğin üzerinden aldım tuttum giysin diye kolları ıslak kalmış beceriksiz bir şeyi becersen şaşarım gerizekalı ıslak kurumayan şeyi gelmiş bana giydiriyor bir sürü şey dedi tamam asarım şimdi peteğe kurur dedim sonrada seccade yerdeydi bu seccadeyi alıp yere mi fırlattın vicdansız seccadeye öyle yapılır mı seccade yukarda durur falan dedi ben de bu dediklerini kaldıramadım benimle konuşma daha hiçbir yerede geitmiyorum dedim ve içeri geçtim kavga böyle başladı ve devam etti
Öküz herife bak. Üstte de adam sanki özür dilese kabul edecek gibi bir üslubunuz var, umarım ben yanılıyorumdur. Anlaşmalı boşanamazsınız 1 yıl geçmediği için, bir avukata danışın mutlaka sağdan soldan bilgi toplamaya çalışmayın. Evden sizi kovduğunu da kanıtlayın bir şekilde. Haklarınızı sonuna kadar arayın. Kvnin de sözlerine de güvenmeyin, öküz oğullarını yamayacak kapı arıyorlar

Kafadan sakat galiba..4ayda bu kadar basit birşeyden bunu yapan ileriki yıllarda neler yapar düşünemiyorum ..

Sevgi konusunu vs.geciyorum...yasadiklariniz kabul edilebilir değil...ilk fırsatta sizden kurtulmaya çalışmış kendince ...canı cehenneme..
Eşiniz, ailesinin evlenince düzelir mantığıyla evlendirilen kişiliksiz bir manyak....unutmayın siz kimsenin yetistiremedigi sevgi merhamet ogretemedigi evladına katlanmak zorunda değilsiniz..bosuna kendinizi bu adam için heba etmeyin kesinlikle düzelmez..
Ama içimden bir ses bosanmayacaginizi söylüyor

Onu arayıp anlaşmalı boşanmak istediğini ve kesinlikle barışmak istemediğini söyle 2 gün sonra yalvarmazsa bende birşey bilmiyorum bunların hepsi aynı hiç şaşmaz

Onu arayıp anlaşmalı boşanmak istediğini ve kesinlikle barışmak istemediğini söyle 2 gün sonra yalvarmazsa bende birşey bilmiyorum bunların hepsi aynı hiç şaşmaz
Bence yalvarmaz buna benzer bende de aynı durum var insanın psikolojisini bozmaya yarıyorlar sadece

Deli midir nedir sen onun gomlegini yikamak zorunda miymissin? Hizmetci mi saniyor Seni? Allahim ya muhatap bile olma acarsa acsin davayi kendk Kendine havlasin dursun bununla onur gecmez zaten sen hic muhatap alip canini sikma yasanmaz boylesi ile

Back
X