Boşanma aşamasında hamile olduğumu öğrendim

Merhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
Doğunca ne olur biliyor musun o çocukta zamanla babasın dan şiddet görür

Ya hu ne gurursuz bir insansınız boşanın sizi istemiyor dayak mı seviyorsunuz

Hamile olduğunuzu duyunca güllerle kapıya mı dayanacak sandınız o diziler de olur

Herif şiddet yanlısı

En büyük hayalimi senin gibiler yaşıyor ya oyuzden uzgunumm
Benim neyim varda öyle diyosunuz benim anne olmak hakim degilmi benimde hayalim niye öyle diyosunuz tamam mutlu bı evliliğim yok ama bı çocuğum olucak çok ağladım bu mesajlara benim anne olmaya hakim yokmu? Buna cevap verin bana

Doğunca ne olur biliyor musun o çocukta zamanla babasın dan şiddet görür

Ya hu ne gurursuz bir insansınız boşanın sizi istemiyor dayak mı seviyorsunuz

Hamile olduğunuzu duyunca güllerle kapıya mı dayanacak sandınız o diziler de olur

Herif şiddet yanlısı
Ben gurursuz değilim ben savaşıyorum sadece siz gibiler savaşmak ne biliyor musunuz

Benim neyim varda öyle diyosunuz benim anne olmak hakim degilmi benimde hayalim niye öyle diyosunuz tamam mutlu bı evliliğim yok ama bı çocuğum olucak çok ağladım bu mesajlara benim anne olmaya hakim yokmu? Buna cevap verin bana
Bu sekilde evet yok.

Benim neyim varda öyle diyosunuz benim anne olmak hakim degilmi benimde hayalim niye öyle diyosunuz tamam mutlu bı evliliğim yok ama bı çocuğum olucak çok ağladım bu mesajlara benim anne olmaya hakim yokmu? Buna cevap verin
Evet var ama doğru düzgün bir evlilik yap öyle doğur bu çocuk doğunca tek başına bakabilrcekmisin bu çocuğa yemek kıyafet verirsin tamm ama ruhunu doyura bilecek misin bu çocuk gelecekte ya psikopat yada senin gibi yanlış evlilik yapacak ben anne değilim belki olmuyacagim burda anne olanlar anlatır sana biz boşuna 3gunden beri laf anlatıyoruz ama senin dinliyecegin yok

Ben gurursuz değilim ben savaşıyorum sadece siz gibiler savaşmak ne biliyor musunuz
Benim yaşım 35senikn gibi şiddet gören bir annem babam vardı ne yazikki 17 yaşımdan beri psikolojik hastalgim oldu ve hala tedavi görüyorum aklını başına al benim annem hala evli kaldigina pişman bu yazdıklarım ister uy ister uyma sen bilirsin

Ya senin azıcık bile olsa düşünme, ileriyi görme plan yapma yetin yok mu ? 18 yaşında kaçtığın kişi de daha 20 yaşında çocuktu. Çocuk evlendi çocuk yaptı ne güzel dünya. Karşındakinde de azıcık olgunluk yok adam gençlik modunda hala sevgili falan yapıyor üstüne seni dövüyor baba olma kabiliyeti görüyor musun sen onda ????? Ne anne olma hakkından bahsediyorsun? İnsanlar normal şartlarda senin olduğun '20 yaşında' hala okulla uğraşıyor. Anne olacağın yaş illa 20 mi yani ? Ne var 25 26 27 yaşlarında anne olsan olmuyor mu ?

Ya senin azıcık bile olsa düşünme, ileriyi görme plan yapma yetin yok mu ? 18 yaşında kaçtığın kişi de daha 20 yaşında çocuktu. Çocuk evlendi çocuk yaptı ne güzel dünya. Karşındakinde de azıcık olgunluk yok adam gençlik modunda hala sevgili falan yapıyor üstüne seni dövüyor baba olma kabiliyeti görüyor musun sen onda ????? Ne anne olma hakkından bahsediyorsun? İnsanlar normal şartlarda senin olduğun '20 yaşında' hala okulla uğraşıyor. Anne olacağın yaş illa 20 mi yani ? Ne var 25 26 27 yaşlarında anne olsan olmuyor mu ?
Boşuna laf söylüyoruz uymucak zaten dedikletimize

Merhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
Gerizekalı misin bacım ? Adam seni meydan dayağına çekmiş sen hâlâ kendini kabul ettirme derdindesin.
Sana şu an aşırı öfkelendim😡 o çocuk sizin elinizde telef olurr.

Olan olmuş tabi de seni istemiyorum diyen adamla neden seviştin bacım hele bi söyle.

Bile isteye hamile kalmak için elinden geleni yapmadıysa bende bir şey bilmiyorum.
İster inanın ister inanmayın bizim durumumuz kötü olduğu için ben ilaç kulaniyordum sonra 1 gün atmadım o günde ilişkiye girmiştik hamile kalmışım allahiniz aşkına 2 yıldır korundum ben siz nerden biliyorsunuz beni böyle lincleymeye hakkınız yok

Siz sadece eşinizle barışmak için hamile kaldınız, çocuk olursa yine birlikte olursunuz, onu eve bağlarsınız sanıyorsunuz. Annelikle ilgisi yok. Ama istediğiniz gibi olmayacak. Ne siz ne de çocuk adamın umurunda değil, zaten birkaç gün sonra kendisi de bebeği aldır der. Düşünmeden bebeği istiyorum demişdir o, boşuna sevinip ümitlenmeyin. O şimdiden kendisine yeni Hayat kurma peşinde.

Back
X