4 aylık evliyim eşim benden boşanmak istiyor

Keşke son konuştuklarınızı kayıt altına alsaydınız. Bu adam herşeyi inkar eder. Eğer mesajlar duruyorsa silmeyin sakın. Şuan üzgün olduğunuz için saglıklı düşünemiyor olabilirsiniz. Koşa koşa kaçın. Üzülmeye değmeyecek kadar boş biri.

Aa manyak mıdır nedir?! Adam bildiğiniz tartışma çıkarmak ve boşanmak için saçma sapan bir şeyi bahane etmiş. Severek evlenmediniz mi?
Boşanın, bir avukat ile görüşün, tüm haklarınızı alın lütfen.
Neyse ki çocuk olduktan sonra bu manyak yüzünü göstermemiş. Baştan rengini belli etmiş.

kocasının onu evi terk etmeye zorladığına dair kanıt yoksa bu sefer adam kadını kusurlu gösterir. acilen avukat bulsa ona danışsa daha iyi olur. adam olay çıkarabilir, psikolojik baskı kurabilir, can tehlikesi olabilir kadın dediğiniz gibi bir şey yapsa.
tabi ki kesinlikle önce avukat.

Merhaba eşimle 2 gün önce kavga ettik ve bana artık seninle aramda duygusal bir bağ kalmadı eşyalarını topla seni babanın evine götürücem dedi beni babamın evine bırakıp gitti hiçbir suçum yanlışım yoktu eşimi çok seviyordum ayrılmak gibi bir niyetimde hiçbir zaman olmadı evet tartışırdık kavga ederdik ama hiç küs kalamazdık dün ailesinin yanıma gitmiş ailesi baya bi kızmış azarlamış sonra beni aradı eşim bana resmen nefretini kustu ben senden soğudum sevmiyorum köpek gibi yalvarsanda yine olmıcaz barışmıcaz yarım saat konuştuk sadece beni bana şikayet etti kötüledi bu sen olamazsın dedim hatta bazı yerlerde iftira bile atmaya çalıştı yapmadığım şeyleri yapmışım gibi konuştu susturdum anlayacağınız maddi ve manevi olarak beni mahvetti nasıl bir yol izlemeliyim davayı ilk ben mi açayım yoksa o mu açsın boşanma nasıl gerçekleşiyor ne yapmam gerek hiçbir bilgim yok beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
biz sadece yorum yapabiliriz sonuçlarla yüzleşecek olan sensin en iyisi bir avukata danışmak hem de en acilinden.

Misafirliğe gidicektik giyeceği kıyafetleri akşamdan yıkayıp asmıştım akşam üzeri o işten gelmeden topladım çamaşırlarını gömleğinin alt kısımları kurumamıştı peteğin üzerine astım kurusun diye daha sonra o geldi pantolonunu giydi gömleğini peteğin üzerinden aldım tuttum giysin diye kolları ıslak kalmış beceriksiz bir şeyi becersen şaşarım gerizekalı ıslak kurumayan şeyi gelmiş bana giydiriyor bir sürü şey dedi tamam asarım şimdi peteğe kurur dedim sonrada seccade yerdeydi bu seccadeyi alıp yere mi fırlattın vicdansız seccadeye öyle yapılır mı seccade yukarda durur falan dedi ben de bu dediklerini kaldıramadım benimle konuşma daha hiçbir yerede geitmiyorum dedim ve içeri geçtim kavga böyle başladı ve devam etti
Vay dağ ayısı öküz, insanlıktan nasibini almamış hayvan dedim ben. Sen koca mı diyosun? Bi de baba evine bırakmış haspam. Belli bi de ana kuzusu orda da bi güzel doldurmuşlar salmışlar üstüne senin. Boşanma süreçlerini detaylı bilmiyorum ama şuan tek bildiğim; bir an önce bu pislikten kendini kurtarman gerektiği

Keşke son konuştuklarınızı kayıt altına alsaydınız
habersiz ses kaydı bazı koşulların sağlanmaması durumunda kanıt olarak sunulamıyor hatta cezası var, avukata danışmadan bir iş yapmasın konu sahibi
biz daha önce delillerimizin geçersizliğinden mağdur olduk o sebeple yazıyorum hukuk dünyası farklı işliyor. mutlaka avukatla beraber hareket et konu sahibi. umarım ilgili bir avukat bulursun

Bence bu adamin size ilk hakaretvari konusmasi degil bu
Ilk beceriksiz dediginde kalayi basardiniz yoksa
Dur tekrar petegin ustune koyayim demezdiniz
Çok doğru bir detay bu. Bugüne kadar normal davranmış olsa beceriksiz gerizekali dediğinde en minumum tepkisi donup kalmak falan olurdu heralde. O da yani anlık tepki verememekten falan olur. Bunların üstüne hala gömlegi kurutma derdinde konu sahibi. Demek ki ilk hakaret, kötü davranış değil bu. Adam zaten böyleydi ama şimdiye kadar evden yollamamisti kadını. Konu sahibi idare ediyordu. Neyse ki adam boşanmak istemiş de kurtulacak bu durumdan.

Bizim milletin koşa koşa ilk bulduğuyla evlenme merakı beni deli ediyor gerçekten. İnsanlara önce kendine saygı duyma kendi değerini bilme eğitimi verilmeli. Sen kendine değer vermezsen kim değer verir ki sana. Adam beceriksiz gerizekalı diyor ve sen hala kurutmaya çabalıyorsun. Çünkü kendine saygı duymuyorsun. Yemin ediyorum o lafın üstüne gömleği ateşe verir al bak kuruttum derdim. Kişisel gelişimini tamamlamadan evlenmemek çok önemli. Burada suç senin. Böyle bir dağ ayısına mı layık gördün kendini? Boşanalım demese o lafları yutacaktın.

Misafirliğe gidicektik giyeceği kıyafetleri akşamdan yıkayıp asmıştım akşam üzeri o işten gelmeden topladım çamaşırlarını gömleğinin alt kısımları kurumamıştı peteğin üzerine astım kurusun diye daha sonra o geldi pantolonunu giydi gömleğini peteğin üzerinden aldım tuttum giysin diye kolları ıslak kalmış beceriksiz bir şeyi becersen şaşarım gerizekalı ıslak kurumayan şeyi gelmiş bana giydiriyor bir sürü şey dedi tamam asarım şimdi peteğe kurur dedim sonrada seccade yerdeydi bu seccadeyi alıp yere mi fırlattın vicdansız seccadeye öyle yapılır mı seccade yukarda durur falan dedi ben de bu dediklerini kaldıramadım benimle konuşma daha hiçbir yerede geitmiyorum dedim ve içeri geçtim kavga böyle başladı ve devam etti
bana bunu diyecek adamın gömleğini gözünün önünde cart diye yırtıp adamın eline veririm kendin yap diye. Bırakın defolsun gitsin.

Dengesize bak.

Sanırsın patron da işçisini azarlıyor sen hiç bir temizliğini yapmak zorunda değilsin.
Bu İslam a göre de böyle medeni kanuna göre de böyle.
Sevmediği çok açık boşa gitsin nafakanı da al

Merhaba eşimle 2 gün önce kavga ettik ve bana artık seninle aramda duygusal bir bağ kalmadı eşyalarını topla seni babanın evine götürücem dedi beni babamın evine bırakıp gitti hiçbir suçum yanlışım yoktu eşimi çok seviyordum ayrılmak gibi bir niyetimde hiçbir zaman olmadı evet tartışırdık kavga ederdik ama hiç küs kalamazdık dün ailesinin yanıma gitmiş ailesi baya bi kızmış azarlamış sonra beni aradı eşim bana resmen nefretini kustu ben senden soğudum sevmiyorum köpek gibi yalvarsanda yine olmıcaz barışmıcaz yarım saat konuştuk sadece beni bana şikayet etti kötüledi bu sen olamazsın dedim hatta bazı yerlerde iftira bile atmaya çalıştı yapmadığım şeyleri yapmışım gibi konuştu susturdum anlayacağınız maddi ve manevi olarak beni mahvetti nasıl bir yol izlemeliyim davayı ilk ben mi açayım yoksa o mu açsın boşanma nasıl gerçekleşiyor ne yapmam gerek hiçbir bilgim yok beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Ruh hastası manyak ya, bence sadece takı için evlenmiş. Yarısı sende yarısı da onda araba almış işte kendisine.

Adamın gönlünü hoş eden biri var gibi geldi. Bir insan 4 aylık karısına hemen bu şekilde soğuyamaz.

Back
X