- 3 Ocak 2021
- 2.677
- 855
- 35
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.701
Değerlendiresim de yokta bakalımYani bilemedim ki ben hiç ovulasyon testi kullanmıyorum. Eğer yumurtlama ise kaçırma değerlendir derim
Kız niye değerlendiresin yok bizim yumurtlama olsun olmasın hergün olur biz mi anormaliz acabaDeğerlendiresim de yokta bakalım
Doğru, yarın sabah yeniden yapayımBelkide bozuktur test tekrar yap bence
Yaaa maşallahKız niye değerlendiresin yok bizim yumurtlama olsun olmasın hergün olur biz mi anormaliz acaba
Öğretmensin sanırım branşın ne? Ben de o kadr yoruluyorum ki bazen kızımdan önce uyuyakalıyorumYaaa maşallahbiz her gün yapmıyoruz ya ben çok yoruluyorum okulda yani her gün yapmak istemem eşime kalsa ister de iki günde bir bazen üç günde değişir tuhaflık bizde de olabilir
Yaaa maşallahbiz her gün yapmıyoruz ya ben çok yoruluyorum okulda yani her gün yapmak istemem eşime kalsa ister de iki günde bir bazen üç günde değişir tuhaflık bizde de olabilir
CanımsınE sizinde az değilmiş canım ikinizde çalıştığınız için normal. Ben evdeyim oyüzden ben her zaman okeyim.yok yok tuhaf değilsiniz
Sende benimCanımsın
Sosyal bilgiler öğretmeniyim evet yani okuldan sonra takatim kalmıyor yaaa ne güzel bir kızın var maşallah Allah bağışlasın darısı bana inşallah bizde bebiş için uğraşıyoruz ama pek umudum Yokya olurmu bilmiyorumÖğretmensin sanırım branşın ne? Ben de o kadr yoruluyorum ki bazen kızımdan önce uyuyakalıyorum
Çok şükür canım amin inşallahSosyal bilgiler öğretmeniyim evet yani okuldan sonra takatim kalmıyor yaaa ne güzel bir kızın var maşallah Allah bağışlasın darısı bana inşallah bizde bebiş için uğraşıyoruz ama pek umudum Yokya olurmu bilmiyorum
Sende mi öğretmensin canım..öyle tabii kısmet Allah en hayırlısını versin inşallahÇok şükür canım amin inşallahAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar Olur olur umudunu kaybetme. Vaktini bekliyor sadece
Bende bu ay onu kullanmaya başladım canım inşallah banada iyi gelir bende ilk gebeliğmde 3.aydan sonra kullanmıştımOcean Mummy kullanıyorum. Geçen hafta hormon testi için kan verdiğimde vitaminlere ferritine filan da bakmış gayet güzel yükseltmiş 2.kutunun yarısındayım. İlk gebeliğimde de onu kullanmıştım o yüzden ondan devam ediyorum şimdi.
Amin canımSende mi öğretmensin canım..öyle tabii kısmet Allah en hayırlısını versin inşallah
Kolaylıklar diliyorum hocamAmin canımevet lise matematik branşım.
Ben de ilk gebeliğimde 3.aydan sonra kullanmaya başlamıştım öncesinde sadece folik asit kullanmıştım ama şimdi baştan bununla başlayım dedim doktorum da o güzel devam et dedi ediyorum.Omega 3 içermesi de tercih sebebim tabii.Bende bu ay onu kullanmaya başladım canım inşallah banada iyi gelir bende ilk gebeliğmde 3.aydan sonra kullanmıştım
Hepimize inşallah hocamKolaylıklar diliyorum hocam
Aynen bende balık yemediğim için bunu tercih ettim inşallah işe yararBen de ilk gebeliğimde 3.aydan sonra kullanmaya başlamıştım öncesinde sadece folik asit kullanmıştım ama şimdi baştan bununla başlayım dedim doktorum da o güzel devam et dedi ediyorum.Omega 3 içermesi de tercih sebebim tabii.