- 13 Aralık 2022
- 7.781
- 7.411
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
G gardenya21 | |||
| |||
H Happygirl123 | |||
E Eymennnannesi | |||
| |||
| |||
| |||
| |||
K kubradar | |||
| |||
A ayaaaa | |||
| |||
| 26 Nisan | ||
Z zeynepthevideographer | 13 Nisan | 13 Mayıs | |
| 29 Nisan | 27 Mayıs | |
M medine20 | 30 Nisan | 29 Mayıs | |
| 25 Nisan | 30 mayıs | |
G guzelgunleruzaktadegil | 3 Mayıs | 31 Mayıs | |
H Happygirl123 | 4 Mayıs | 31 Mayıs | |
U Umutlubiri12 | 27 Nisan | 31 Mayıs | |
G gecemavisiiii | 3 Mayıs | 1 Haziran | |
| 30 Nisan | 3 Haziran | |
| 13 Mayıs | 6 Haziran | |
C cansucancan | 10 Mayıs | 7 Haziran | |
D defne95 | 9 Mayıs | 8 Haziran | |
A alyanil | 13 Mayıs | 8 Haziran | |
| 12 Mayıs | 9 Haziran | |
| 15 Mayıs | 10 Haziran | |
M Mehtap777 | 14 Mayıs | 11 Haziran | |
| 15 Mayıs | 11 Haziran | |
| 9 Mayıs | 12 Haziran | |
| 12 Mayıs | 12 Haziran | |
T tosbalak | 16 Mayıs | 13 Haziran | |
S sakuracicegi | 18 Mayıs | 18 Haziran | |
| 24 Mayıs | 23 Haziran | |
İnşallah bernoşum inşallahHabişiim uğur getirsin topiğin sana bana hepimizee
Benim adet yakın ama ekle beni listeye habişim nisan ama olsunİnşallah bernoşum inşallah
Olsun dur ekliyimBenim adet yakın ama ekle beni listeye habişim nisan ama olsun
Sat: 26 Mart
Bat: 21 Nisan
Kendini de ekle diyecektim ki eklemişin bebişimOlsun dur ekliyim
Ekledim ekledim kuzum az kaldı bakalım bu ay olmazsa diğer aya kısmet olucak hissediyorumKendini de ekle diyecektim ki eklemişin bebişim
Senden de güzel haber gelecek inanıyorum
Olacak az kaldı kuzuşumEkledim ekledim kuzum az kaldı bakalım bu ay olmazsa diğer aya kısmet olucak hissediyorum
Hoşgeldin mervişim
Hemen ekliyorum bebeğimBenim Sat:14 Nisan Bat:13 mayıs bebeğimZumruduanka96
Teşekkür ederim balım benimŞaanss getirrsin yeni topiğinn kuzucumm
Test yaptın mı kuzumKuzumm beni de ekler misinnn ama bu ay çatlatma iğnesi vurulmuştum. Hala regl olmadım. Ne zaman olacağımı da bilmiyorum yarın doktora gideceğim tarihi o zaman söylerim
Kuzum iğneden sonra 27 gün geçti. Reglim geçeli de 10 gün oldu. Belki geç döllenmedir diye diye yaptığım test sayısının haddi hesabı yokTest yaptın mı kuzumkaç gün geçti
Ne acayip 10 gün gecikmen var ve gelmene gerek yokmu dedi insan gel olmazsa söktürücü ilaç verelim der kuzum sen eminmisin bu doktordan yaKuzum iğneden sonra 27 gün geçti. Reglim geçeli de 10 gün oldu. Belki geç döllenmedir diye diye yaptığım test sayısının haddi hesabı yokmuhtemelen yumurtam kiste dönüştü diye düşünüyorum. Doktoruma 7 gün önce mesaj attım test yaptır dedi negatif çıktı dedim tamam o zaman gelmene gerek yok dedi ama içim rahat etmedi. Yarın için randevu aldım. Regl olmayınca yeni tedaviye de başlayamıyoruz arafta kaldım resmen
Ya o kdar severek gittiğim bi doktordu ki ama niye öyle oldu anlamadım bi de bu yaşıma kadar doğru düzgün hiç adet gecikmesi yaşamadım hep 28 günde bir olurum. Normalde ben gecikir gecikmez gidecektim ama doktor gelme dedikten sonra başka doktordan randevu alayım diye düşündüm. Sonra instagramda mfk diye bi doktor var ona yazdım. O da adetin gelmesini bekle dedi. Öyle olunca vazgeçtim gitmekten. ( bu arada tam adet olmam gereken gün pembe lekelenme yaşadım 5 gün sürdü hiç kırmızıya dönmedi ). Acaba vücudum onu regl mi sandı diye düşündüm eğer onu regl sandıysa bu aralar yumurtlama dönemime denk gelecek. O yüzden de yarına randevu aldım belki büyüyen yumurtam vardırNe acayip 10 gün gecikmen var ve gelmene gerek yokmu dedi insan gel olmazsa söktürücü ilaç verelim der kuzum sen eminmisin bu doktordan ya
Sen doktora randevu alarak iyi yapmışsın kuzumYa o kdar severek gittiğim bi doktordu ki ama niye öyle oldu anlamadım bi de bu yaşıma kadar doğru düzgün hiç adet gecikmesi yaşamadım hep 28 günde bir olurum. Normalde ben gecikir gecikmez gidecektim ama doktor gelme dedikten sonra başka doktordan randevu alayım diye düşündüm. Sonra instagramda mfk diye bi doktor var ona yazdım. O da adetin gelmesini bekle dedi. Öyle olunca vazgeçtim gitmekten. ( bu arada tam adet olmam gereken gün pembe lekelenme yaşadım 5 gün sürdü hiç kırmızıya dönmedi ). Acaba vücudum onu regl mi sandı diye düşündüm eğer onu regl sandıysa bu aralar yumurtlama dönemime denk gelecek. O yüzden de yarına randevu aldım belki büyüyen yumurtam vardıryoksa da kist falan oluştuysa belki adet söktürücü falan verir bilemedim kuzum ya. Benim her ay yumurtlamam da çatlamam da oluyordu bu ilaçları hiç bi kullanmasaydım acaba diyorum