- 1 Mart 2018
- 607
- 487
- 40
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.681
Hayirli guzel haberlerini aliriz insaallahEvet canım bugün yada yarın, adet olmazsam çarşamba yapıcam inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli guzel haberlerini aliriz insaallahEvet canım bugün yada yarın, adet olmazsam çarşamba yapıcam inşallah
Hayirli olsun saglikla ilerlesin insaallah
Maalesef şimdilik yok KuzumHayirli guzel haberlerini aliriz insaallah
Ben reglin 4. Gününe geçtim bileMaalesef şimdilik yok Kuzum
Çoook zor görünen birşey var ama ona güvenmiyorum
deneyin isterseniz çıkabilir27 nisanda ovitrelle vurdum , Bugün iğnenin 17. Günü ve bat günümle aynı gündeyim. hafif açık pembe leke geldi sabah , doktorum iğneden sonra 18. Gün yani yarın 15 mayısta test yap demişti. Acaba şimdi bugün gelen yerleşme kanaması olabilir mi ? Eğer öyleysede yarın ki test pozitif çılar mı ki
Benimde bugün olmam lazım olacak gibide değilimBen reglin 4. Gününe geçtim bile
Gayet güzel yükselmiş hayırlı olsunKuzular değerlerim normal mı gidiyor
Hepsi iki gün ara ile
23/78/259/715
İsmi neydi kullandığınız ilacın acabaİnşallah Bu arada folik asit ben de kullanıyorum ama sadece folik asit değil de multivitamin olarak kullanıyorum içinde folik asit de var.
Ocean Mummy kullanıyorum. Geçen hafta hormon testi için kan verdiğimde vitaminlere ferritine filan da bakmış gayet güzel yükseltmiş 2.kutunun yarısındayım. İlk gebeliğimde de onu kullanmıştım o yüzden ondan devam ediyorum şimdi.İsmi neydi kullandığınız ilacın acaba
Bence yumurtlama değil hala çok koyuKızlar eve geldim Ovalüsyon tekrar yaptım ve 3 gündür koyubolan bugün biraz silikleşmiş gibi demekki yumurtlamaydı neden bu kadar uzun sürdü anlam veremedim az önce yaptığım Ovalüsyon atıyorum Candy7777 Zumruduanka96
Belkide bozuktur test tekrar yap benceBat 13 Mayıs. Ne regl var ne de hamilelik. Dün sabah bebetime kaset test yaptım. Tek çizgi çıktı ama tuhaf şekilde çıkan çizgi, ekranın en kenarındaydı.
Gebelik testi de yaptım kaset test ve bişey yok sabah da erken gebelik testi yapmıştım o da negatifti bence yumurtlama tekrar ama yumurtlama olsa bile neden bukadar uzun sürdü bugün 4.günBence yumurtlama değil hala çok koyu
Yani bilemedim ki ben hiç ovulasyon testi kullanmıyorum. Eğer yumurtlama ise kaçırma değerlendir derimGebelik testi de yaptım kaset test ve bişey yok sabah da erken gebelik testi yapmıştım o da negatifti bence yumurtlama tekrar ama yumurtlama olsa bile neden bukadar uzun sürdü bugün 4.gün