- 2 Ocak 2024
- 531
- 134
- 27
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.721
Bat tarihlerimiz aynı canım ben de aynı şeyleri yaşıyorum neden olduğunu anlamadım ya üşüttükmü acabaKızlar yumurtlamadan beri kasıklarım ağırıyor, belimin ortası ve kalçam ağırlıyor ilk defa böyle oldu. Yumurtlama günleri güzel değerlendirdik bu ağrılara anlam veremedim. Var mı aranızda böyle olan bat 25 Mayıs gibi.
Üşütme olduğunu sanmıyorum ama kendimide hamilelik konusunda ümitlendirmek istemiyorum. Bat ı bekleyeceğiz artık. Tarihler aynıysa haber et test yaparsanBat tarihlerimiz aynı canım ben de aynı şeyleri yaşıyorum neden olduğunu anlamadım ya üşüttükmü acaba
Ben 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim canım i yüzden vakti gelmeden test yapmam yine haberleşiriz inşallah sen ne zaman dır bebek istiyorsunÜşütme olduğunu sanmıyorum ama kendimide hamilelik konusunda ümitlendirmek istemiyorum. Bat ı bekleyeceğiz artık. Tarihler aynıysa haber et test yaparsan
1 seneye yakındır istiyoruz. Daha önce hiç gebelik geçirmedim.Ben 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim canım i yüzden vakti gelmeden test yapmam yine haberleşiriz inşallah sen ne zaman dır bebek istiyorsun
1 seneye yakındır istiyoruz. Daha önce hiç gebelik geçirmedim.
Kaçıncı dakkada çıktı kuzum ben görüyorumm
İlk 10 dkkada falan sanırım.Kaçıncı dakkada çıktı kuzum ben görüyorumm
Kuzum erken gebelik alma imkanın varmı bata kaç gün varİlk 10 dkkada falan sanırım.
2 gün geçti. Bu da varsa geç döllenme. Kalbi duran gebeliğim de geç döllenmeydi. Kan verdim bakalım.Kuzum erken gebelik alma imkanın varmı bata kaç gün var
Umarım geç döllenmedir kuzum2 gün geçti. Bu da varsa geç döllenme. Kalbi duran gebeliğim de geç döllenmeydi. Kan verdim bakalım.
Ateş takibini nerden yaptın kuzumkızlar ovülasyon testinde 7 mayısta çatlama gördüm buna göre adetim 21 mayısta. Ama ben vücut sıcaklığımı da takip ediyorum uygulama vücut sıcaklığıma göre yumurtlamanın 9 mayısta olduğunu söylüyor. Bu durumda ovulasyon testi mi önemlidir vücut sıcaklığı mı?
Çok yoğun yok. Sadece akıntım var ve sağ kasıkta az bi batmaUmarım geç döllenmedir kuzumbelirtin falan varmı
Ne zaman çıkcak sonuç pekiÇok yoğun yok. Sadece akıntım var ve sağ kasıkta az bi batma
Öğlen bir-iki gibi çıkar dediler.Ne zaman çıkcak sonuç peki