- 25 Mart 2024
- 356
- 350
- 34
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.661
Benim ilk gebeliğimde en az 2-3 saat sonra cıktı kaset testti. Yaptım bişey cıkmadı dıye kaldırdım koydum kenara eve geldiğimde baktım ailik bi çizgi olmus ertesi sabah erken gebelik aldım onda dahada sılık cıktı 2 güne hastanede kan verdim 37 cıktı muhtemelen o zaman 7-8 di değerCanım işte çözemedim ama il dk dan çıkmadı yani il 5 10 dk baktım yoktu sonradan baktım bu şekilde şüphem şu oldu yumurtlamanın 10.günü bugün ama benim 3 gündür Ovalüsyon hep pik çıkıyor yani ya gebelikten yada yumurtlama tekrar oluyor ama daha önce hiç ikinci kez yumurtlamadım sonradan çizgi çıkıp hamile olan varmıdır acaba
Bnce gebelik senin kuzum bir tane kaldıysa yarın ilk idrarla yap ozaman kesin sonuç olsunSon bir tane var da onu da yarın yapayım dedim ama ki bunları da sıvı tüketimine dikkat etmeden yaptım ya hep kullandığım testler hiç bunlar çıkmazdı ama nebilim sonuçta sonradan oluştu bilmiyorum ama pembemsiler fotoda renkleri çıkmamış Ovalüsyon hala kopkoyu ondan elimde çok yatmadan tekrar yaparım bide 2 3 günde akıntım var beyaz ve kasıkta bir doluluk hissi var iki gündür bu kadar ya yumurtlama ya gebelik ikisinden biri
Maşallah canım ama bu erken gebelik testi yaptım çıkmadı bir saat sonra bu çizgiler belirdi gözle görülüyor normalde hep kullandığım testler silik çıkmazdı sonradan da ama bilmiyorum inşallah gebeliktirBenim ilk gebeliğimde en az 2-3 saat sonra cıktı kaset testti. Yaptım bişey cıkmadı dıye kaldırdım koydum kenara eve geldiğimde baktım ailik bi çizgi olmus ertesi sabah erken gebelik aldım onda dahada sılık cıktı 2 güne hastanede kan verdim 37 cıktı muhtemelen o zaman 7-8 di değersimdi oğlum 4 yasına girecek
Yaparım canım ama çıkar mı bilmiyorum yani Ovalüsyon beni şüpheye düşürüyor aslındaBnce gebelik senin kuzum bir tane kaldıysa yarın ilk idrarla yap ozaman kesin sonuç olsun
Eğer dediğiniz gibi yumurtlama gördüyseniz adetinize 4 gün kalmış oluyor yani yakın, umarım gebeliktendir ama ben açıkçası lh testlerine güvenmiyorumAdetim yakın deildir çünkü yumurtlamayı çok erken gördüm bu ay ilk kez adetim bitti bir gün sonra yumurtlama gördüm işte yumurtlama göreli de bugün 10.gün
Sanki var ya iki farklı testte yanıltmaz benceVallaha canım dur atayım ama görüntü de pembemsiler fotoda renk olarak çıkmadı ama bir atayımCandy7777
Pozitif olanı düşünelim benceİnşallah kuzum vallahi.ne düşüneceğimi şaşırdım
çıkabilir kuzum sen yap içindeki şüphe bir nebze azalırYaparım canım ama çıkar mı bilmiyorum yani Ovalüsyon beni şüpheye düşürüyor aslında
Sanki var ya iki farklı testte yanıltmaz benc
Ama canım hemen çıkmadı sonradan belirdiSanki var ya iki farklı testte yanıltmaz bence
Sabah yaparım canım bakalım ne çıkacakçıkabilir kuzum sen yap içindeki şüphe bir nebze azalır
Bir kaç gün sonra tekrarlayın benceAma canım hemen çıkmadı sonradan belirdi
Öyle yaparım canım inşallah hamileyimdirBir kaç gün sonra tekrarlayın bence
Hayırlısı olsun kuzum. Benimde testim negatif adette olmadımGünaydınlar kızlar sabah son kalan testimi yaptım yani yine bir çizgi göremedim muhtemelen gebelik deil olsa çıkardı çok inceleyemedim yaptım yarım saat içinde hazırlanıp çıktım çalışıyorumCandy7777 Zumruduanka96
Adet olmayana kadar umut vardır canoHayırlısı olsun kuzum. Benimde testim negatif adette olmadım
Kız kafam karıştı iki gruptan da yazıncaAdet olmayana kadar umut vardır canokız mide benim adete de daha var bence çünkü ben bu 11 gün önceki yumurtlamamı adet bitti bir gün sonra görmüştüm
Yaaa öyle mi dersin bilmiyorum bugün yumurtlamadan sonra 11.gün bakalım öğleden sonra gidince birdaha Ovalüsyon yapacam eğer silikleşmişse muhtemelen yumurtlamaydı şimdi bana akşam olmazKız kafam karıştı iki gruptan da yazıncasenin erken kuzum pozitife dönme olasılığı yüksek
Tamam kuzum yapınca burayada atYaaa öyle mi dersin bilmiyorum bugün yumurtlamadan sonra 11.gün bakalım öğleden sonra gidince birdaha Ovalüsyon yapacam eğer silikleşmişse muhtemelen yumurtlamaydı şimdi bana akşam olmaz