- 10 Temmuz 2010
- 292
- 124
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Tabi canım ben kendim düşük yaptım kürtaj olmadım o yüzden doktor 1 adet geçsin sonra tekrar deneyebilirsiniz demişti martı es geçtik nisanda şimdi denedik bakalımHayırlı haberlerini bekliyoruzz
O zaman 1 aylık dönem ara verdiniz dimi?
Bir mesaj attım ama kaynadı galiba aradaEvetttt hanımlar normalde nisan mayıs topiğim vardı küçük bir ceza aldığım için kapanmıştı hesabım ama geri döndümbiraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedim o zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan
İSİM SAT BAT @tatluboncuk 18 Nisan B bernaad 26 Mart 21 Nisan Zumruduanka96 24 Mart 23 Nisan @Psrk41 26 Mart 25 Nisan @CinnamonQueen 30 Mart 30 Nisan Pamlok 5 Nisan 1 Mayıs @Sofiasofia 20 Mart 1 Mayıs @Sipser 5 Nisan 3 Mayıs @yagmurkardelenn 10 Nisan 5 Mayıs @nurella06 7 Nisan 10 Mayıs @defne95 9 Nisan 11 Mayıs Merveeee57 14 Nisan 13 Mayıs ArasaNillGerek 18 Nisan 13 Mayıs @Nrarslnn 10 Nisan 13 Mayıs
Aaaa görmedim kuzum mesaj kutumu kontrol ediyimBir mesaj attım ama kaynadı galiba arada
Sat:4 Nisan
Bat:2 Mayıs inşallah olmaz tabi
Kız ben diye başkasına mı attın yok yaBir mesaj attım ama kaynadı galiba arada
Sat:4 Nisan
Bat:2 Mayıs inşallah olmaz tabi
Naptım bilmem kiKız ben diye başkasına mı attın yok ya
Kuzum zaten spermleri yaşam süresi uzun değerlendiremediysen dert etmeNaptım bilmem kiyapmışımdır , sadece 2 pik günü değerlendirdik biz ya çatlamayı değerlendirmedik olur mu ki
Ah hadi inşallah yaKuzum zaten spermleri yaşam süresi uzun değerlendiremediysen dert etme
16sı uygulamaya göre pik görünüyordu bizde de bir tek o gün ilişki oldu ama göreceğizNaptım bilmem kiyapmışımdır , sadece 2 pik günü değerlendirdik biz ya çatlamayı değerlendirmedik olur mu ki
Daha yolun başındasınnnnnn16sı uygulamaya göre pik görünüyordu bizde de bir tek o gün ilişki oldu ama göreceğizovü testi sipariş ettim gelsin deneyeceğim bakalım. Bakalım ilk ay tek ilişki ile tutacak mı (uzun süredir deneyenler şuan bu mesaja gülüyor muhtemelen )
YiaaDaha yolun başındasınnnnnndur bakalım ilk ay
Doktorla görüşmedim tekrardan zaten ilaç bitinci regl olursun demiştiPeki doktorun 24. Günde olmanın normal olduğunu söyledi dimi?
Vallahi sen daha ilk aydan böyleysen uzun zaman geçince düşünemedim kuzum mesela ben 2 senedir uğraşıyorumYiaatamam tamam
Ya bizim zaten her ay tam o günleri değerlendirme olasılığımız çok düşük o yüzden random ilerleyeceğizVallahi sen daha ilk aydan böyleysen uzun zaman geçince düşünemedim kuzum mesela ben 2 senedir uğraşıyorum
Aaaa bak ilk aydan kalanda var şimdi yok değil ama inşallah o şanslı kişilerdensindir kuzum rabbim bekletmesin zaten o kadar uzun hemencik oluversinYa bizim zaten her ay tam o günleri değerlendirme olasılığımız çok düşük o yüzden random ilerleyeceğizilk aydan hamile kalan çok var etrafımda o yüzden belki dedim zaten takılıyorum şuan ilk ayın heyecanıyla
10 mayis bat benide eklermisinizEvetttt hanımlar normalde nisan mayıs topiğim vardı küçük bir ceza aldığım için kapanmıştı hesabım ama geri döndümbiraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedim o zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan
İSİM SAT BAT @tatluboncuk 18 Nisan B bernaad 26 Mart 21 Nisan Zumruduanka96 24 Mart 23 Nisan @Psrk41 26 Mart 25 Nisan @CinnamonQueen 30 Mart 30 Nisan Pamlok 5 Nisan 1 Mayıs @Sofiasofia 20 Mart 1 Mayıs elaceyda 4 Nisan 2 Mayıs @Sipser 5 Nisan 3 Mayıs @nyxnyx 4 Nisan 3 Mayıs @yagmurkardelenn 10 Nisan 5 Mayıs @nurella06 7 Nisan 10 Mayıs @defne95 9 Nisan 11 Mayıs Merveeee57 14 Nisan 13 Mayıs ArasaNillGerek 18 Nisan 13 Mayıs @Nrarslnn 10 Nisan 13 Mayıs
Sat 10 nisanEkledim ekledim kuzum az kaldı bakalım bu ay olmazsa diğer aya kısmet olucak hissediyorum
Anladım aşkım bakalım yarın gidince ne diyecek hsg sonrası üç dört ay müsade veriyolarmış normalde galiba burda hep öyle okumuştum.Kuzum ben iğnenkullanmadım çatlatma için ilacı kullanıyorsun yumurta gelişimine doktor kontrol ediyor çatlatmak için doktor iğne veriyor ve ilişki saati öneriyor ben sadece femara kullandım doktor kontrolü dışında
Bide doğum teminatı yaptırmıştım geçen ay bir ay bekleme şartı vardı da vardı iyi denk geldi benim içinDoğru kolonoskopide oldun sen kuzum neyse bakalım yarın bir git ne diyecek haber ver bize de
Kızlar size birşey sormak istiyorum şimdi ben reglimi çözemiyorum. Ayın 11 de lekelenme başladı üç gün sürdü daha sonra dördüncü günü tam söküldü yani ayın 14ü şuan hala devam ediyor. Ben şimdi adet başlangıcı hangi günü baz alıcam 11 mi 14 mü