- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Çok şaşırıyorum böyle hepimizde farklı belirtiler veriyoAy kuzum işin kötü tarafı adetim uzun sürüyor şuan hiç azalma yok normalde 5 güne adetim tamamen biterdi ama şuan bir haftayı geçi. İnşallah kuzum
Kuzum hayırlısı olsun inşallah şu 3 ay içinde alırsın güzel haberiGünaydın kuzum evet bende öle olur diyodum gecikme yaşayan cokmuş bende cıktım dr dan bikaç hormon tahlili daha aldı klomen verdi adetin 5. Günü başlıcam bitince ilaç kontrol istedi gelişime bağlı da iğnemi yapcakmış bunu 3 kere denicez en kısa zamanda güzel haberler alalım dileğim o ama basamakları belirtmek zorundayım dedi üç çatlatma iğnesi olmazsa üç aşılama oluyormuş onda da sonuc olmazsa tüp bebek
merhaba canım, aşılama mı yaptıracaksın?Günaydın kuzum evet bende öle olur diyodum gecikme yaşayan cokmuş bende cıktım dr dan bikaç hormon tahlili daha aldı klomen verdi adetin 5. Günü başlıcam bitince ilaç kontrol istedi gelişime bağlı da iğnemi yapcakmış bunu 3 kere denicez en kısa zamanda güzel haberler alalım dileğim o ama basamakları belirtmek zorundayım dedi üç çatlatma iğnesi olmazsa üç aşılama oluyormuş onda da sonuc olmazsa tüp bebek
İnşallah kuşum sağolasın hepimiz şenlendirelim buraları hayırlısıyla ❤Kuzum hayırlısı olsun inşallah şu 3 ay içinde alırsın güzel haberi
Merhabalar canım şimdi klomen+ çatlatma iğnesine başlayacağız reglimin 2. Günü bugün. 5. Gün klomene başlayacağım bitince dr um iğnemi yapıcak. Bunu 3 kere deniyormuşuz. Eğer pozitif haber alamazsak öyle aşılamaya başlıyormuşuzmerhaba canım, aşılama mı yaptıracaksın?
anladım, ilaç ve iğneyi doktor kontrolünde yaptırıp doğal yolla gebe kalmaya çalışacaksın. sonra aşılama. özel mi hastane?Merhabalar canım şimdi klomen+ çatlatma iğnesine başlayacağız reglimin 2. Günü bugün. 5. Gün klomene başlayacağım bitince dr um iğnemi yapıcak. Bunu 3 kere deniyormuşuz. Eğer pozitif haber alamazsak öyle aşılamaya başlıyormuşuz
Tabi tabi yaş faktörü ve benim hsg eşimin sperm testi temiz bi sorun olmadığı için direkt aşılama ya da tüp bebek tedavisine geçmiyo drlar. Özel hastanedeyim. daha önce çatlama iğnesi kullanmadığım içindir ya da bilemiyorum. Bi doğumum var benim kprunduğum halde hamile kalmıştım. İkincisini istedik olmadı. Nasip kısmet böyleymişanladım, ilaç ve iğneyi doktor kontrolünde yaptırıp doğal yolla gebe kalmaya çalışacaksın. sonra aşılama. özel mi hastane?
hayırlısı olsun canım. hepimize sağlıklı evlatlar diliyorumTabi tabi yaş faktörü ve benim hsg eşimin sperm testi temiz bi sorun olmadığı için direkt aşılama ya da tüp bebek tedavisine geçmiyo drlar. Özel hastanedeyim. daha önce çatlama iğnesi kullanmadığım içindir ya da bilemiyorum. Bi doğumum var benim kprunduğum halde hamile kalmıştım. İkincisini istedik olmadı. Nasip kısmet böyleymiş
Aminnnn cümlemizin kucağı dolsun inşallah kuzumhayırlısı olsun canım. hepimize sağlıklı evlatlar diliyorum
HANIMLAR SAT VE BATLARI LÜTFEN ÖZELDEN ATARMISINIZ DİĞER TÜRLÜ KAÇIRABİLİYORUM
Evetttt hanımlar normalde nisan mayıs topiğim vardı küçük bir ceza aldığım için kapanmıştı hesabım ama geri döndümbiraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedim o zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan
İSİM SAT BAT tatluboncuk 18 Nisan @bernaad 26 Mart 21 Nisan Zumruduanka96 24 Mart 23 Nisan @Psrk41 26 Mart 25 Nisan @CinnamonQueen 30 Mart 30 Nisan @Pamlok 5 Nisan 1 Mayıs @Sofiasofia 20 Mart 1 Mayıs elaceyda 4 Nisan 2 Mayıs @Sipser 5 Nisan 3 Mayıs @nyxnyx 4 Nisan 3 Mayıs @duskapani 9 Nisan 5 Mayıs @yagmurkardelenn 10 Nisan 5 Mayıs @nurella06 7 Nisan 10 Mayıs @defne95 9 Nisan 11 Mayıs @Merveeee57 14 Nisan 13 Mayıs ArasaNillGerek 18 Nisan 13 Mayıs @Nrarslnn 10 Nisan 13 Mayıs Candy7777 13 Nisan 13 Mayıs
Aynen herkeste farklı seyrediyor. Bende femaraya başladım kuzum. Herkese adetimin ilk gününü sorup durmamın sebebi buydu. Doktoruma ulaşamadım oyüzden. İnşallah ikimizede uğurlu gelir ben ilk kez femara deniyorum daha önce hep klomen kullanmıştımÇok şaşırıyorum böyle hepimizde farklı belirtiler veriyobizde klomen ve çatlatma tedavisine başladık adetimin beşinci günü ialaca başlıcam
Ayy bu klomen bu kadar başarısız neden veriyolar anlamıyorumAynen herkeste farklı seyrediyor. Bende femaraya başladım kuzum. Herkese adetimin ilk gününü sorup durmamın sebebi buydu. Doktoruma ulaşamadım oyüzden. İnşallah ikimizede uğurlu gelir ben ilk kez femara deniyorum daha önce hep klomen kullanmıştım
Yok kuzum bence klomen çok başarılı en azından benim vücudum için. Benim kimyasal dahil neredeyse bütün gebeliklerim klomenle oldu. Kaybettiğim ikizlerimde klomenle olmuştu. Hiç öyle kötü diye düşünme. Sadece ben çoooook kullandım klomeni oyüzden vücudum artık daha az tepki vermeye başladı. Onun için femaraya geçtim yoksa ben hep klomenin arkasındayım.Ayy bu klomen bu kadar başarısız neden veriyolar anlamıyorumöteki aya femara isticem bende. Prolaktinim 10 gelmiş nette 15-20 arası olmalıdır diyo düşük sanırım. Doktor bey dönüş yapcak onu bekliyorum. İnsan stres olmayayım dese de olmuyo şu hale bak
Kuzul sol tüpüne kapalı mı dediSonuçumdan anlayan birileri var mı doktorum sorun yok merak etme eğer tıkanıklık da olsaydı ozaman ameliyat olmak zorunda kalırdın ama bu durumda sorun yok dedi ama içim bi rahat etmedi
Açık dedi kuzu ikisinde sıvı geçmiş yazıyo ordaKuzul sol tüpüne kapalı mı dedi
Evet ben direk sonuç kısmına bakmışım doktor sıkıntı yok diyorsa öyledir kuzum sonuçta sıvılar da geçmişAçık dedi kuzu ikisinde sıvı geçmiş yazıyo orda
Ama kafama takıldı ister istemez inşallah kuzumEvet ben direk sonuç kısmına bakmışım doktor sıkıntı yok diyorsa öyledir kuzum sonuçta sıvılar da geçmiş
Az şeyler yaşamammışsın pıhtı problemin falan mı var hiç genetik test yaptırdın mı kuşum senYok kuzum bence klomen çok başarılı en azından benim vücudum için. Benim kimyasal dahil neredeyse bütün gebeliklerim klomenle oldu. Kaybettiğim ikizlerimde klomenle olmuştu. Hiç öyle kötü diye düşünme. Sadece ben çoooook kullandım klomeni oyüzden vücudum artık daha az tepki vermeye başladı. Onun için femaraya geçtim yoksa ben hep klomenin arkasındayım.