🍀Mayıs & Haziran gebelik planlayanlar🍀

Ay kuzum işin kötü tarafı adetim uzun sürüyor şuan hiç azalma yok normalde 5 güne adetim tamamen biterdi ama şuan bir haftayı geçi. İnşallah kuzum
Çok şaşırıyorum böyle hepimizde farklı belirtiler veriyo bizde klomen ve çatlatma tedavisine başladık adetimin beşinci günü ialaca başlıcam

Kuzum hayırlısı olsun inşallah şu 3 ay içinde alırsın güzel haberi

merhaba canım, aşılama mı yaptıracaksın?

merhaba canım, aşılama mı yaptıracaksın?
Merhabalar canım şimdi klomen+ çatlatma iğnesine başlayacağız reglimin 2. Günü bugün. 5. Gün klomene başlayacağım bitince dr um iğnemi yapıcak. Bunu 3 kere deniyormuşuz. Eğer pozitif haber alamazsak öyle aşılamaya başlıyormuşuz

anladım, ilaç ve iğneyi doktor kontrolünde yaptırıp doğal yolla gebe kalmaya çalışacaksın. sonra aşılama. özel mi hastane?

anladım, ilaç ve iğneyi doktor kontrolünde yaptırıp doğal yolla gebe kalmaya çalışacaksın. sonra aşılama. özel mi hastane?
Tabi tabi yaş faktörü ve benim hsg eşimin sperm testi temiz bi sorun olmadığı için direkt aşılama ya da tüp bebek tedavisine geçmiyo drlar. Özel hastanedeyim. daha önce çatlama iğnesi kullanmadığım içindir ya da bilemiyorum. Bi doğumum var benim kprunduğum halde hamile kalmıştım. İkincisini istedik olmadı. Nasip kısmet böyleymiş

hayırlısı olsun canım. hepimize sağlıklı evlatlar diliyorum

Merhaba Beni de ekler misiniz?
sat 16 nisan
bat 16 mayıs

Aralıkta bir düşük olmuştu benim de o test bu test derken tekrar denemeye başladım. Allah isteyen herkese nasip etsin

Çok şaşırıyorum böyle hepimizde farklı belirtiler veriyo bizde klomen ve çatlatma tedavisine başladık adetimin beşinci günü ialaca başlıcam
Aynen herkeste farklı seyrediyor. Bende femaraya başladım kuzum. Herkese adetimin ilk gününü sorup durmamın sebebi buydu. Doktoruma ulaşamadım oyüzden. İnşallah ikimizede uğurlu gelir ben ilk kez femara deniyorum daha önce hep klomen kullanmıştım

Ayy bu klomen bu kadar başarısız neden veriyolar anlamıyorum öteki aya femara isticem bende. Prolaktinim 10 gelmiş nette 15-20 arası olmalıdır diyo düşük sanırım. Doktor bey dönüş yapcak onu bekliyorum. İnsan stres olmayayım dese de olmuyo şu hale bak

Yok kuzum bence klomen çok başarılı en azından benim vücudum için. Benim kimyasal dahil neredeyse bütün gebeliklerim klomenle oldu. Kaybettiğim ikizlerimde klomenle olmuştu. Hiç öyle kötü diye düşünme. Sadece ben çoooook kullandım klomeni oyüzden vücudum artık daha az tepki vermeye başladı. Onun için femaraya geçtim yoksa ben hep klomenin arkasındayım.

Sonuçumdan anlayan birileri var mı doktorum sorun yok merak etme eğer tıkanıklık da olsaydı ozaman ameliyat olmak zorunda kalırdın ama bu durumda sorun yok dedi ama içim bi rahat etmedi

Eklentiler

• IMG_5973.jpeg
    117,5 KB · Görüntüleme: 49
Az şeyler yaşamammışsın pıhtı problemin falan mı var hiç genetik test yaptırdın mı kuşum sen klomen hakkında olumlu konuşan tek insansın ağzından bal damlıyo inşallah dediğin gibi olur da ikimiz de bu ay güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…