- 23 Temmuz 2018
- 2.452
- 4.787
- 34
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Flo diye bir uygulama var ben yıllardır onu kullanıyorum memnunum. Gebelik takibinde de onu kullanmıştım.bir şey sormak istiyorum, regl döngüsü için adet takvimi olarak kullandığınız uygulama var mı?
Ben lekelendigim zaman doktora bunu sormuştum o bana tam sorulduğunda 1.gun demişti lekelenmelerim normal olduğunu soledi ama değilmiş lutuel faz dusuklugu varmış normalde yumurtlamadan 14.gun regli olurken ben 9.gun leke başlıyordu 2 3 gün sonra gümlüyordum progestan diye bir fitil verdi pik günü 10gun kullanıyorum gebelik yoksa bırakıyorum ama hiç leke görmedim 3 aydır hemen geliyor birden senin konuda gelirsek doktorumun demesine göre yoğun olduğu gün 1.gun demiştiKızlar size birşey sormak istiyorum şimdi ben reglimi çözemiyorum. Ayın 11 de lekelenme başladı üç gün sürdü daha sonra dördüncü günü tam söküldü yani ayın 14ü şuan hala devam ediyor. Ben şimdi adet başlangıcı hangi günü baz alıcam 11 mi 14 mü
Allah allah niye böyle oldu aşkım bu ay gecen ay hsg cekilmiştin demi sen senden sonra da ben cekildim diye hatırlıyorum ondan kaynaklı mı ilk lekelenmeye başladığın gün baz alınır bence benim de hsgye kadar buna benzer oluyodu. Adetten önce pembe veya siyah akıntı lekelenme gibi sonra normal adet sökülüyodu ama ben de ilk lekelenmeyi baz alıyodum
Bebeğim hsg sonrası gebelik ihtimali yükseliyor zaten 3 ayAnladım aşkım bakalım yarın gidince ne diyecek hsg sonrası üç dört ay müsade veriyolarmış normalde galiba burda hep öyle okumuştum.
Hmm anladım benim ilk kez böyle oldu daha önce adetten önceki gün hafif gelir ertesi gün sökülürdü böyle olunca şaşırdım. Teşekkür ederim yanıt içinBen lekelendigim zaman doktora bunu sormuştum o bana tam sorulduğunda 1.gun demişti lekelenmelerim normal olduğunu soledi ama değilmiş lutuel faz dusuklugu varmış normalde yumurtlamadan 14.gun regli olurken ben 9.gun leke başlıyordu 2 3 gün sonra gümlüyordum progestan diye bir fitil verdi pik günü 10gun kullanıyorum gebelik yoksa bırakıyorum ama hiç leke görmedim 3 aydır hemen geliyor birden senin konuda gelirsek doktorumun demesine göre yoğun olduğu gün 1.gun demişti
Evet canım doğru hatırlıyorsun önce ben sonra da sen çekilmiştin. Bilmiyorum ki kuzum bende hsg den diye düşündüm ilk başta sonra da ne alakası var dedim. Daha önce hiç böyle olmazdı bende şaştım kaldımAllah allah niye böyle oldu aşkım bu ay gecen ay hsg cekilmiştin demi sen senden sonra da ben cekildim diye hatırlıyorum ondan kaynaklı mı ilk lekelenmeye başladığın gün baz alınır bence benim de hsgye kadar buna benzer oluyodu. Adetten önce pembe veya siyah akıntı lekelenme gibi sonra normal adet sökülüyodu ama ben de ilk lekelenmeyi baz alıyodum
Kuzum son 2 aydır benim reglim de böyle, ve ben söküldüğü günü baz alıyorum
Kuzum ben doktoruma sorduğum zaman tam kırmızı sökülme başladığı günü 1 al demişti. Hatta ona göre klomen başladık. Ama her doktor farklı söylüyormuşKızlar size birşey sormak istiyorum şimdi ben reglimi çözemiyorum. Ayın 11 de lekelenme başladı üç gün sürdü daha sonra dördüncü günü tam söküldü yani ayın 14ü şuan hala devam ediyor. Ben şimdi adet başlangıcı hangi günü baz alıcam 11 mi 14 mü
Aynı tarihi bekliyoruz hanımefendi ama içimden bir his tanımıyorum sizi hamile gibi hissettimBenim adet yakın ama ekle beni listeye habişim nisan ama olsun
Sat: 26 Mart
Bat: 21 Nisan
Evet işte bende öyle okumuştum da dr cağırdı beni yarına tedavi şekli görüşmek için kuşum adet oluncaBebeğim hsg sonrası gebelik ihtimali yükseliyor zaten 3 ay
Hatta gecikmeler oluyomuş hsg sonrası bu başka topiklerde öle okumuştum benimde iki üç gün erken geldi. Ama tek fark şu oldu lekelenmeyle başlayan adetim (pembe veya siyah renkte) bugün sabah normal kırmızı akışkan halde geldi normal adet oldum diyebilirim. Sadece eski şiddetli ağrısı devaam ediyo ben biraz umutluydum hsg sonrası ağrı şiddetinde azalma olur diye ama olmadı. Takip et bakalım bu ay böle oldu öbür ay nasıl olcak inşallah olmaz da gebelik haberini alırız ❤Evet canım doğru hatırlıyorsun önce ben sonra da sen çekilmiştin. Bilmiyorum ki kuzum bende hsg den diye düşündüm ilk başta sonra da ne alakası var dedim. Daha önce hiç böyle olmazdı bende şaştım kaldım
Uygulama hep yanlış gösteriyor ya bana 18 i dedi mesela 15-16da gördüm yumurtlamayı , ama tabi hiç belli olmaz ilk ay diye olmaz diye bişey yok16sı uygulamaya göre pik görünüyordu bizde de bir tek o gün ilişki oldu ama göreceğizovü testi sipariş ettim gelsin deneyeceğim bakalım. Bakalım ilk ay tek ilişki ile tutacak mı (uzun süredir deneyenler şuan bu mesaja gülüyor muhtemelen )
Evet kuzum aynı gün çekildikBide doğum teminatı yaptırmıştım geçen ay bir ay bekleme şartı vardı da vardı iyi denk geldi benim içinederim kuzum bakalım ne diyecek kimi dr hsg den sonra 3-4 ay müsade ediyo galiba şans yüksek oluyo diye. Benim dr işlemden sonra görüştüğümüzde regl olursa üçüncü günü bekleme gel tedavi şekillerini konuşalım demişti bakalım ne diyecek erkene aldım randevuyu da sabırsızlıktan ölcem haber ederim aşkım senin bat ne zaman biz yakınız birbrimize demi aynı gün cekilmiştik hsg yi de
Bencede yanlış ya hiç ovü belirtim yoktu, hala yok gerçiUygulama hep yanlış gösteriyor ya bana 18 i dedi mesela 15-16da gördüm yumurtlamayı , ama tabi hiç belli olmaz ilk ay diye olmaz diye bişey yok
Bencede yanlış ya hiç ovü belirtim yoktu, hala yok gerçibu ay ne zaman yumurtladım anlamadım her ay mutlaka akıntım ve Kasık ağrım olurdu
Anladım canım bende öyle yapıyım ozamanKuzum son 2 aydır benim reglim de böyle, ve ben söküldüğü günü baz alıyorum
Günaydın kuzum evet bende öle olur diyodum gecikme yaşayan cokmuş bende cıktım dr dan bikaç hormon tahlili daha aldı klomen verdi adetin 5. Günü başlıcam bitince ilaç kontrol istedi gelişime bağlı da iğnemi yapcakmış bunu 3 kere denicez en kısa zamanda güzel haberler alalım dileğim o ama basamakları belirtmek zorundayım dedi üç çatlatma iğnesi olmazsa üç aşılama oluyormuş onda da sonuc olmazsa tüp bebekEvet kuzum aynı gün çekildikBen ovü testi yaptım erken oldu bugün aslında adet günüm yada filmden sonra gecikmede olabilir diye bekliyorum
Evet her doktor farklı diyor. Benim bir doktorum lekelenmeyi gördüğün zaman diyor diğer doktorum tam söküldüğü zaman diyor. Ama lekelenmeyi baz alırsam çok uzun zamandır regl oluyorum ben kafam çok karıştıKuzum ben doktoruma sorduğum zaman tam kırmızı sökülme başladığı günü 1 al demişti. Hatta ona göre klomen başladık. Ama her doktor farklı söylüyormuş
Ay kuzum işin kötü tarafı adetim uzun sürüyor şuan hiç azalma yok normalde 5 güne adetim tamamen biterdi ama şuan bir haftayı geçi. İnşallah kuzumHatta gecikmeler oluyomuş hsg sonrası bu başka topiklerde öle okumuştum benimde iki üç gün erken geldi. Ama tek fark şu oldu lekelenmeyle başlayan adetim (pembe veya siyah renkte) bugün sabah normal kırmızı akışkan halde geldi normal adet oldum diyebilirim. Sadece eski şiddetli ağrısı devaam ediyo ben biraz umutluydum hsg sonrası ağrı şiddetinde azalma olur diye ama olmadı. Takip et bakalım bu ay böle oldu öbür ay nasıl olcak inşallah olmaz da gebelik haberini alırız ❤